Mudik Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Zapomniałam i nie dzwoniłam:roll::shake:, więc chyba zachipuję w przyszłym roku Quote
WŁADCZYNI Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 bo liczba czipów fundowanych przez miasto jest ograniczona w każdej akcji jest ich ileś, ale akcje będą powtarzane aż do zaczipowania wszystkich zwierzaków. Quote
kingula Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Mudik napisał(a):Zapomniałam i nie dzwoniłam:roll::shake:, więc chyba zachipuję w przyszłym roku :evil_lol: co sie odwlecze to nie uciecze p.s. mam straszny sentyment do Twoich psow :oops: Quote
an1a Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 figa33 napisał(a):wiem ,że temat darmowego chipowania psów jest nieaktualny, ale chciałabym powiedzieć o jednej rzeczy. Otóż weterynarze mają limity chipów . Byłam świadkiem jak przyszli państwo do gabinetu i chcieli skorzystać z akcji , ale darmowe juz się u tego weta skończyły. Nie pamiętam aby gdziekolwiek była informacja o ograniczonej liczbie chipów. A nie mam podstaw nie wierzyć mojemu wetowi , bo jest to życzliwy człowiek i wielokrotnie przekonałam się o jego dobrej woli , i na pewno nie można powiedzieć,ze jest pazerny i chce zarobić. Każda lecznica dostaje ok. 80szt. chipów. Jak dzwoniłam do weta dostałam info w której lecznicy jeszcze mają. Quote
Mudik Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 kingula napisał(a)::evil_lol: co sie odwlecze to nie uciecze p.s. mam straszny sentyment do Twoich psow :oops: ??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Mudik Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Acha rozumiem, to Twój? Skąd go masz? Szkoda tylko ,że klapnięte ucholki;) Quote
kingula Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Moj. Byl z nami 18 lat, odszedl w maju dwa lata temu :-( Niesamowity pies, nie bedzie drugiego takiego nigdy :shake: Dostalam go gdy mialam 5 lat, wiec byl ze mna odkad pamietam, stad sentyment do Twoich murzynkow :) Quote
Mudik Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ach tak, ale długo żył, mamam mojej Sikurki odeszła w zeszłym roku, miała 16 lat Quote
kingula Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 To tez ladny wiek. Ciekawe, czy charakter mial tez podobny do Mudi. Jak patrze na te mordki w Twoim banerze to wracaja wspomnienia :placz: Quote
Mudik Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 dobra kończmy bo sie OFF robi, pozdrawiam;) Quote
nataleczka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Orientujecie się czy można jeszcze teraz gdzieś darmowo zaczipować psa? Quote
Lucky. Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 U mnie w Szczecinie czipowanie jest za darmo kiedy kiedy pies ma rok,a tak to jak ma więcej to trzeba płacić 100 zł ... Quote
Lucky. Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 U mnie w Szczecinie czipowanie jest za darmo kiedy kiedy pies ma rok,a tak to jak ma więcej to trzeba płacić 100 zł ... Quote
MakeBelieve Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Wie ktoś jak jest w Białymstoku może? Quote
ewtos Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Vini. napisał(a):Wie ktoś jak jest w Białymstoku może? W Olsztynie u wet-a jest plakat,że darmowe czipowanie jest do końca roku 2008. Potem odpłatnie ale nie wiem czy to zarządzenie na region czy kraj. Quote
vikikir Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 sluchajcie a gdzie mozna sie dowiedziec ze w danym miescie bedzie jakas akcja darmowego chipowania? chodzi mi konkretnie o zielona góre Quote
$modliszka$ Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Mam pytanie czy ktos wie gdzie mozna bezplatnie zaczipowac psa?czy jest jeszcze takie miejsce w wawie?:p Quote
an1a Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 $modliszka$ napisał(a):Mam pytanie czy ktos wie gdzie mozna bezplatnie zaczipowac psa?czy jest jeszcze takie miejsce w wawie?:p Raczej nie. Akcja skończyła się w połowie grudnia, a lecznice miały ograniczoną ilość chipów, które dostały od miasta. Quote
$modliszka$ Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Witam czy ktos mi moze powie czy wie gdzie mozna jeszcze bezplatnie zaczipowac psa w wawie.?????!!!!!!!!!!:p Quote
kendo-lee Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 vikiii napisał(a):Super akcja! A może w Lesznie lub Poznaniu też jest taka? Jeśli ktoś coś wie - proszę o info. Tak,super akcja,ale nie w Poznaniu.Mamy najwyżwszy w Polsce podatek za psa ok.60 zł.i diabli wiedzą na co te pieniądze idą bo napewno nie na sprzątanie ani schronisko.A ostatnio radni wpadli na supre pomysł,obowiązkowe czipowanie psów przy szczepieniu na wściekliznę.Czip ma kosztować kilkanaście złotych.I wszystko było by OK gdyby to miało służyć temu aby odnaleźć właściciela gdy pies zginie,ale nie o to chodzi radnym :angryy:chodzi im o to,że po zaczipowaniu pieska będą mieli dane wszystkich właścicieli aby ściągać podatek,bo połowa posiadaczy psów niepłaci.Ciekawe co jeszcze durnego wymyślą.Acha były jeszcze ogrodzone toalety dla psów na podwórkach kamienic. Quote
$modliszka$ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 kendo-lee napisał(a):Tak,super akcja,ale nie w Poznaniu.Mamy najwyżwszy w Polsce podatek za psa ok.60 zł.i diabli wiedzą na co te pieniądze idą bo napewno nie na sprzątanie ani schronisko.A ostatnio radni wpadli na supre pomysł,obowiązkowe czipowanie psów przy szczepieniu na wściekliznę.Czip ma kosztować kilkanaście złotych.I wszystko było by OK gdyby to miało służyć temu aby odnaleźć właściciela gdy pies zginie,ale nie o to chodzi radnym :angryy:chodzi im o to,że po zaczipowaniu pieska będą mieli dane wszystkich właścicieli aby ściągać podatek,bo połowa posiadaczy psów niepłaci.Ciekawe co jeszcze durnego wymyślą.Acha były jeszcze ogrodzone toalety dla psów na podwórkach kamienic. HEH no rozumiem Cie ale moze niewszedzie tak jest dlamnie to piorytet teraz bez tego boje sie puszczac swobodnie swojego okolo10-11 miesiecznego lobuziaka wabi sie Milka...jak ja zaczipuje bede sie czuc spokojniejsza o nia jak i ona sama o troche wiecej ruchu ...boje sie ja puszczac bo jak zobaczy kolege to leci hen.daleko niemam a ja zania lece wtedy:pdlatego jestem ciekawa czy jeszcze bedzie moze taka akcja w wawie albo odplatna ale gdzie ? Quote
Recommended Posts