Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Warszawie wymagania są następujące: właściciel zamieszkuje na terenie miasta (nie koniecznie adres zameldowania) i pies musi mieć aktualne szczepienie przeciwko wściekliźnie. Darmowo czipują tylko gabinety które mają umowę z urzędem miasta, ale w tym roku jest ich całkiem sporo.

• Replies 398
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki,:multi::multi::loveu: a co do transportu to moze ktoś z warszawiaków by mógł pomóc wracając z wystawy w Poznaniu,ale tu chyba chodzi o transport już prawda?:shake::roll:
Właśnie się okazało ,że lista lecznic to plik załącznika,którego mój staruszek kopm nie odczyta, moge prosić o lecznicę odpowiedzialną za Ursynów, bo rozumiem jeśli kontynuacja to jak w zeszłym roku trzeba w swojej dzielnicy się zachipować?

Posted

W październiku rusza kolejna akcja darmowego chipowania psów w Łodzi. Wszystkie za chipowane psy będą umieszczone w międzynarodowej badzie danych SAFE-ANIMAL. Jak tylko poznam dokładną datę oraz spis lecznic biorących udział w akcji uzupełnię info.

Posted

A słuchajcie, czy urząd miasta rozpisuje przetarg na lecznicę, która ma chipować? Bo, jeśli w 38-tysiecznym mieście są 4 lecznice i każda chciałaby chipować?

Posted

Z tego co wiem w Łodzi nie ma przetargu tylko jest konkurs ofert. Nie ma ograniczeń jeżeli chodzi o liczbę lecznic, ograniczona jest tylko liczba chipów dostarczanych przez miasto.Tak więc każda zgłaszająca się lecznica (której oferta zostanie przyjęta) dostanie tyle samo chipów. Nie wiem jak to wygląda w innych miastach.

Posted

Paulina dzięki za info o lecznicach to moze sie jutro z małym wybiorę, pewnie będzie straszliwy płacz bo to histeryk jest straszliwy:evil_lol::evil_lol::eviltong: