Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo utyła.
Nie wiem co robić. Była dzis u mnie znajoma która objecała zabrać Kiarę. I stwierdziła żeby nie wznawiać allegro bo ona bierze ją na pewno. Kiedy - jak tylko upora sie ze sprawami... No i co robić? Pokazałam jej zdjecia zrobione dzisiaj i nadal jest nia zachwycona... No i co robić?

Posted

No Kiara miała być dla mojej koleżanki. Grzebała sie, grzebała i dzis Kiara pojechała do nowego domu - ale nie do koleżanki. Bedzie miała domek z ogrodem i miłych państwa do kochania. :multi::multi::multi::multi::multi::hand: papa Kiaruniu :sweetCyb::bigcool::bigcool:

Posted

luka1 napisał(a):
No masz ci babo placek - znowu żle. Ale mnie też jakoś się zakręciło gdy sie dowiedziałam.

Ciotka to ze szczęścia :loveu: :loveu: :loveu:

O przeniesienie poproszę Maupeczkę :)

Tytuł już też zmieniony !

Posted

luka1 napisał(a):
Ach ze szczęścia, ze szczęścia - trzeba się cieszyć. a jednak jakoś czegoś żal. Moja Zytka też już odjedzie w piątek :placz:

No to wspaniale :multi: :multi: :multi:
Ona też przecież tyle czasu już czeka na dom :shake:

Posted

oj oberwało mi sie od koleżanki za to że nie zatrzymałam Kiary.Teraz ze mną nie gada, ale jej przejdzie. Chyba lepiej dla psa jak nie siedzi w schronisku, nawet z perspektywą dobrego domu. A Kiara poszła gdzieś na Boryszew więc będzie można sprawdzić dom.
A tak w ogóle to co mozna zrobić jeśli dom okazuje sie nie taki jak myślałyśmy? A!

Posted

luka1 napisał(a):

A tak w ogóle to co mozna zrobić jeśli dom okazuje sie nie taki jak myślałyśmy? A!

W każdej umowie naszego Azorka napisane jest, że schronisko zastrzega sobie prawo do przeprowadzenia wizji lokalnej w nowym miejscu pobytu zwierzęcia i w razie stwierdzenia nieodpowiednich warunków bytowania zabrania go z powrotem do schroniska.

• 2 weeks later...
Posted

luka1 napisał(a):
Mam adres to sie chyba wybiorę tylko niech przestanie padać bo rowerkiem jechać to brrrry, a to drugi koniec miata.

To czekam na wieści ciotka :cool3: