luka1 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ja tez licze na to że znajoma nie wywinie kota ogonem - czuwam Quote
luka1 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Ziutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='luka1']ja tez licze na to że znajoma nie wywinie kota ogonem - czuwam Czuwaj ciotka czuwaj :razz: Quote
luka1 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 pozdrowienia od Kacperka i Białego oraz Norci Piaska i Misia Quote
luka1 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dziś była u mnie znajoma i nadal deklaruje że cięzabiera do siebie. Quote
luka1 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 no jak tu sie nie martwić. Siedzi psina i nikt o niej nie pamięta. Quote
Vutz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nie mam pojęcia jak zrobić dla niej JEJ sobisty banerek,więc piszę o niej to co wiem... :oops: :roll: :-(:-(:-( Wilczyca miała dom i człowieka, nie wiadomo, czy była kochana... Zestarzała się i stała się niepotrzebna. Ktoś przywiązał ją do drzewa koło schroniska, wyrzucił jak niepotrzebny śmieć. Ona nie może sobie poradzić z samotnością. Owczarki niemieckie to psy, które kochają pracować - pilnować lub brać udział w różnych zawodach, po prostu potrzebują zajęcia. Nie są to psy dla osób, które nie lubią ruchu. Z braku zajęć i tęsknoty Wilczyca biega całymi dniami dookoła drzewa, czeka i tęskni, choć nikt po nią nie przyjdzie... Boi się ludzi - jak pracownik wchodzi do kojca, to wycofuje się. Natomiast zza krat wydaje się być "bojowa" - obszczekuje wszystich, pilnuje swojego terenu. Dobrze byłoby, aby trafiła do domu z ogrodem, aby miała czego pilnować - w ten sposób zapracuje na swoją miskę i dach nad głową w nowym - miejmy nadzieję - lepszym domu... Wilczyca jest starsza, ma jednak sprężyste chody, jest energiczna i ZDROWA - mimo to ma zostać uśpiona, bo zajmuje sama duży kojec, z którego można zrobić dwa mniejsze. W schronisku jest przepełnienie, a ona jest już stara i nikt jej nie chce... więc po co trzymać takiego psa? Najlepiej i najłatwiej uśpić... - problem z głowy... Sunia znajduje się w schronisku w Cieszynie - jednak jeśli znajdzie się dla niej dobry dom, możliwy jest dowóz dziewczynki na miejsce. W sprawie adopcji oraz bliższych informacji w tej sprawie można zasięgać u jej opiekunki Kasi (Dea) tel. kom. 603-244-518. POMÓŻCIE !!! link na wątek dziewczynki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74441 Quote
luka1 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kiara czeka na zmiany życiowe, ale pobyt w boksie wpływa depresyjmie na psinę Quote
Od-Nowa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 biedna.. niech nie zniknie z mordki twn uśmiech :-( Quote
Ziutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Pobiegamy troszeczkę bo mróz jak cholera więc trzeba się rozgrzać :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
luka1 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 No Kiara to w tym boksie to nawet nie bardzo może się przeciągnąć - miejsca mało dla takiej wielkiej psiny. Quote
Diegula Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Kira tak cierpi w boksie:-(a domku brak:shake: Quote
Diegula Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ale tak samo jak Kiara i my mamy nadzieję ze domek sie znajdzie Quote
Ziutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='luka1']Może dziś, może jutro, dni mijają[/quote] A Ja czekam na Twoją znajomą :cool3: :cool3: :cool3: Mam nadzieje, że sie nie rozmyśli :shake: Quote
luka1 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Cały czas mówi o Kiarze, że ją zabiera ale kiedy się zdecyduje wynieść ? Quote
Ziutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='luka1']Cały czas mówi o Kiarze, że ją zabiera ale kiedy się zdecyduje wynieść ?[/quote] A nie mówiła nic w przybliżeniu daty ?? Quote
luka1 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Wszystko uzaleznia od załatwienia spraw w Sochaczewie - likwiduje mieszkanie - ale jak zwykle były problemy ze spółdzielnią. Teraz już słyszłam jak umawiała się z kimś kto jej sprzedaje to mieszkanie. Następny etap to dom, który kupiła - prawdo podobnie juz wtym miesiącu się tam wyniesie i wtedy... Quote
luka1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nie wiem ile jeszcze tego czekania przed nami. Quote
Recommended Posts