Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='luka1']Nie wiem ile jeszcze tego czekania przed nami.[/quote] To się dowiedz ciotka :mad: :mad: :mad: Quote
Ziutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 luka1 napisał(a):tup, tup, tup gdzie człowiek Kiary? Blisko Ciebie - Twoja znajoma :evil_lol: Quote
luka1 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Poganiam, poganiam i zaczyna ją to wkurzać :evil_lol: Quote
asiamm Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 hop! a ja Kiary w boksie nie poznałam po prostu :crazyeye: Quote
luka1 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Bardzo utyła. Nie wiem co robić. Była dzis u mnie znajoma która objecała zabrać Kiarę. I stwierdziła żeby nie wznawiać allegro bo ona bierze ją na pewno. Kiedy - jak tylko upora sie ze sprawami... No i co robić? Pokazałam jej zdjecia zrobione dzisiaj i nadal jest nia zachwycona... No i co robić? Quote
asiamm Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 wydoroślała...przeszłam obok. ona w budzie siedziała. nie poznałam. Quote
luka1 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Kiara jest potężna i silna, przewlokła mnie troche po placu :lol: Quote
luka1 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 No Kiara miała być dla mojej koleżanki. Grzebała sie, grzebała i dzis Kiara pojechała do nowego domu - ale nie do koleżanki. Bedzie miała domek z ogrodem i miłych państwa do kochania. :multi::multi::multi::multi::multi::hand: papa Kiaruniu :sweetCyb::bigcool::bigcool: Quote
asiamm Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 juhuuuuuu!!!!! :multi::multi::multi: Kiaruniu :loveu: luka, a znasz tych ludzi czy ktoś ze schroniska Cię poinformował, że została adoptowana? Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
luka1 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 No masz ci babo placek - znowu żle. Ale mnie też jakoś się zakręciło gdy sie dowiedziałam. Quote
asiamm Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 tylko jak tu wątek przenieść do JwND skoro Ani Soni tyle czasu na dogo już nie ma :roll: Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 luka1 napisał(a):No masz ci babo placek - znowu żle. Ale mnie też jakoś się zakręciło gdy sie dowiedziałam. Ciotka to ze szczęścia :loveu: :loveu: :loveu: O przeniesienie poproszę Maupeczkę :) Tytuł już też zmieniony ! Quote
luka1 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ach ze szczęścia, ze szczęścia - trzeba się cieszyć. a jednak jakoś czegoś żal. Moja Zytka też już odjedzie w piątek :placz: Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 luka1 napisał(a):Ach ze szczęścia, ze szczęścia - trzeba się cieszyć. a jednak jakoś czegoś żal. Moja Zytka też już odjedzie w piątek :placz: No to wspaniale :multi: :multi: :multi: Ona też przecież tyle czasu już czeka na dom :shake: Quote
luka1 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 oj oberwało mi sie od koleżanki za to że nie zatrzymałam Kiary.Teraz ze mną nie gada, ale jej przejdzie. Chyba lepiej dla psa jak nie siedzi w schronisku, nawet z perspektywą dobrego domu. A Kiara poszła gdzieś na Boryszew więc będzie można sprawdzić dom. A tak w ogóle to co mozna zrobić jeśli dom okazuje sie nie taki jak myślałyśmy? A! Quote
Ziutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 luka1 napisał(a): A tak w ogóle to co mozna zrobić jeśli dom okazuje sie nie taki jak myślałyśmy? A! W każdej umowie naszego Azorka napisane jest, że schronisko zastrzega sobie prawo do przeprowadzenia wizji lokalnej w nowym miejscu pobytu zwierzęcia i w razie stwierdzenia nieodpowiednich warunków bytowania zabrania go z powrotem do schroniska. Quote
luka1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mam adres to sie chyba wybiorę tylko niech przestanie padać bo rowerkiem jechać to brrrry, a to drugi koniec miata. Quote
Ziutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 luka1 napisał(a):Mam adres to sie chyba wybiorę tylko niech przestanie padać bo rowerkiem jechać to brrrry, a to drugi koniec miata. To czekam na wieści ciotka :cool3: Quote
Recommended Posts