Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo ona obrala inna strategie.
Dzis mnie chciala zjesc jak jej miske stawialam i smycz przypinalalam ale tak kulturalnie ;)
Za to sasiada na klatce i Pania z laska na ulicy chciala zaaportowac :cool3:

Posted

Tinka dzis dala popis totalnej agresji... Dawno tak wscieklego psa nie widzialam...
Niestety jestem w 100% za uspieniem Tinki choc to przykre... Jest niebezpieczna...

Pozniej opisze jak to bylo. Ale gdyby nie byla uwiazana to by mnie niezle pogryzla...

Posted

Tego sie obawialam, ze to za duze ryzyko zeby trzymac takiego psa w domu... Szkoda ale chyba dla dobra jej, Twojego i Twojej Brenki uspienie bedzie najrozsadniejszym rozwiazaniem... Ale czekamy na opis zdarzenia...

Posted

przykro :(( czy ktos by mógł przygarnąc pod skrzydła ta piekna młoda sunie, wspniale zbudowana, bez oznak agresjii wobec psów, bradzo potrzebuje normalnego człowieka, a moze źle trafic bo selekcji w schronisku praktycznie nie ma :( sunia siedzi w budzie koło parkingu

czy ktoś moze zna sie na mastifach bo chyba mamy w schronisku sunię brazylijskiego mastifa
podobna do tego jasnego :
http://www.mastifland.com.pl/fila_brasileiro_pl.html

Posted

Bunia, z całym szacunkiem ale szanse są równe prawie zero. Doddy , w przeciwieństwie do mnie jest daleka od usypiania psów nawet bardzo agresywnych ale tu mamy do czynienia z psem wyjątkowo agresywnym .
Mysle, ze to co najbardziej zadowoliłoby tą sunie to duze pomieszczenie plus wybieg, jedzenie podawane raz dziennie i .... samotność . Ona nie chce kontaktu z człowiekiem .
Wcale jej sie nie dziwie ale niestety takie postepowanie powoduje , ze naprawdopodobniej zostanie wyeliminowana ze środowiska.

Posted

Wlasnie dlatego ze wszyscy wiemy ze doddy jest ostatnia do usypiania psiakow uwazam ze skoro sama zaproponowala takie rozwiazanie to jest to napewno decyzja sluszna i przemyslana...
Nie mozna przeciez czekac az komus stanie sie krzywda, skoro jej ataki agresji sa nieuzasadnione :( Najgorszy jest fakt ze taki los zgotowal psu czlowiek :( Przykre...

Posted

Biedna sunia :( odkad zaczelam sledzic jej losy tez bylam za tym by ... sunia ma zniszczona psychike przez ludzi, nawet wczoraj rozmawialam o tym z moim TZ ze owszem Doddy moze udaloby sie sunie ulozyc ale co z tego jesli nikt inny nie dalby sobie z nia rady :(