mery Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Nesjanko! Ale piękne są szczeniorki! Kochane! A swoją drogą jaka jest idealna waga jorków wystawowych? Jakie obecnie są tendencje? Quote
Nesjanna Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 ostatnio nie wyrobiłam się w czasie . -musiałam poszykować maluchom dokumenty, porobić jeszcze odrobaczenia, szczepienia, przygotować wyprawki ....... kupa czasu schodzi się z załatwianiem tego wszystkiego - jeden piesek NORDRSTRAND -pojechał już do nowego domku :) zdjęcia może uda mi się w końcu porobić - najgorsze, że nie mam nikogo do pomocy, a trudno ustawiać szczeniaka i jednocześnie robić mu totki :cool3: MERY- obecnie na wystawach preferuje się większe psy - te mniejsze są zwykle mniej zauważalne i przegrywają z tymi większymi. Do tego obecny york powinien być wpisany w kwadrat , powinien być dostojny z dużą gracją w poruszaniu się nooooo i oczywiście z pięknymi, zadbanymi włosami w odpowiednim gatunku i kolorze. Quote
Guest Agata_B Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Nesjanko wysyłam pw ;) Muszę o coś zapytać. Quote
Nesjanna Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Yoreczkowe szczenięta – chłopcy / boy’s w wieku 10 tyg. GALERIA Yoreczkowe szczenięta – dziewczynki / girl's w wieku 10 tyg. GALERIA Quote
Guest Agata_B Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jakie śliczne :loveu: A ten pierwszy jakie ma długie nózki :loveu: Ps. Dziewczynce uszka kleicie? bo oklapnięte ma. Quote
Nesjanna Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 bardzo dziękuję .............. :loveu: dziewczynce jeszcze nie kleję - może staną same ............ pierwszy piesek jest naprawdę rewelacyjny (gdyby to była suczka na 100% zostałaby w hodowli) - naprawdę może być z niego super wystawowy psiak :p:p Quote
Ramona Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Nesjanko ale slicznosci ci wyrosły.Tak ten pierwszy piesek jest rewelacyjny :loveu: Quote
mery Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Aż się rozpływam :loveu: Ale bym je wymiziała, wycałowała... Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witaj nesjanko .. maluchy jeszcze u Ciebie ?? Quote
Nesjanna Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 nasze maluszki po malutku trafiają do swoich nowych domków obecnie zostały jeszcze 3 chłopaczki Natron - uroczy rozrabiaka: moim zdaniem super wystawowy i przesympatyczny Nagold: oraz mały szczekacz Norrland: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Śliczne małe szkraby :loveu: Ile one teraz mają ? Quote
Patikujek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Mnie się podoba ten drugi, boski:loveu: A pierwszy jaki smukły:loveu: Quote
chemicalo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 słodziaki. tylko przytulać i nie puszczać :loveu: Quote
Just_York Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Taki słodziak,że można go schrupać :-) Quote
ladyyork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Mnie się podoba ten pierszy ,będzie pięknym pieskiem wystawowym wysoki na nóżkach ,spójny w sobie,:loveu: ładna główka Quote
Nesjanna Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 bardzo dziękuję :) tak teraz zostały mi już same piękności: NATRON - jest naprawdę fajnym psiakim pod względem budowy - niestety jest troszkę duży, a więc nie wiadomo czy komuś się spodoba, za to NAGOLD - jest idealny !!! (jak dla mnie) oczywiście no i jest jeszcze maleńki przeuroczy NORRLAND - łobuziak jakich mało :diabloti: Quote
Recommended Posts