kate8828 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Nesjanka są przesłodkie, gratuluje Mnie zauroczyły yorkusie poPolsci i Hunderwoodzie napewno dzieciaki będą pierwsza klasa :) Jeszcze raz ogromne gratulacje, jej pomyslec ze takiego małego czarnego szkraba to ja miałam 7 lat temu :placz: szkoda że ''góra'' nie chce sie zgodzić na jeszcze Quote
Nesjanna Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 bardzo Wam wszystkim dziękuję :loveu: już niedługo maluszki otworzą oczki - będzie kolejna sesja :lol: Quote
chemicalo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Nesjanka napisał(a):ależ nie ma problemu - można rezerwować :cool3: Już dawno bym to zrobiła gdybym mogła :cool3: niestety póki co nie mam warunków na dwa psy. ale może za rok :diabloti: Quote
Nesjanna Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 za rok też zapraszamy :) :loveu: Quote
Ramona Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ale cudnosci az serce rosnie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale bym wymiziała wszystkie :lol: Och Nesjanko taka psiare jak mnie to trzeba by zdaleka od nich trzymac bo gotowam spac przy nich:evil_lol: Quote
Ramona Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ale cudnosci az serce rosnie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale bym wymiziała wszystkie :lol: Och Nesjanko taka psiare jak mnie to trzeba by zdaleka od trzymac bo gotowam spac przy nich:evil_lol: Quote
kate8828 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Hej Nesjanko jak tam dzieciaczki sie czują? całuski w te słodkie małe nochalki dla nich ogromne:loveu: Quote
Nesjanna Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 no to tak: nasze yoreczki przejrzały na oczki mają już ukończone 2 tygodnie: a oto i kilka zdjęć: dziewczynki: i chłopcy: zdjęcia troszkę mało wyraźne ............. ale chyba mogą być - zrobić zdjęcia tym glutkom to prawdziwy wyczyn:eviltong: reszta zdjęć jak zwykle w naszej galerii szczeniąt:http://www.psy.waw.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=119&catid=70 :loveu: Quote
mery Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Nesjanko! Zazdroszczę Ci takich maleństw w domu. Jakie on cudne. To jak tv, tylko siedzieć i oglądać takie maluchy. Tylko pewnie ciężko będzie się z nimi rozstać, co? Quote
Nesjanna Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 taaaak. teraz robią się co raz bardziej pocieszne :loveu: do tej pory psia mama się nimi zajmowała i troszkę my - większy problem będzie gdy to my będziemy musieli się wszystkim zająć :eviltong: 12 szczeniąt w domu to nie przelewki (7 yorcząt i 5 maltaków) czy trudno będzie się rozstać ......? łatwo nigdy nie jest, tym bardziej, że nigdy nie wiadomo do kogo mogą trafić - jednak zawsze jesteśmy dobrej myśli, chociaż nie ukrywam, że lustrację każdy u nas przechodzi :evil_lol: (chociaż może nawet o tym nie wie) Jak na razie wszystkie nasze szczenięta trafiły bardzo dobrze :p Quote
Dada Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Gratuluję brygady. Maluchy są słodkie! :loveu: Quote
mery Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Nesjanko! Byłam dziś z wizytą na Twojej stronię, obejrzałam galerię zdjęć. Idol szalenie mi się podoba. Cudne te Twoje psiaki! Pozdrawiam gorąco! mery Quote
Nesjanna Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 mery - bardzo dziękuję Idol - jest zajefajowy ................ :razz::razz: już niedługo nowa sesja maluchów zapraszam wszystkich :) Quote
Ramona Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nesjaneczko no i gdzie obiecane foteczki?My tu czekamy a fotek ni ma. Quote
Nesjanna Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 będą , będą !!!! tylko ostatnio goście na głowę mi się zwalili - i czasu zabrakło (wiadomo jak to jest jak goście przyjadą ..... :evil_lol:) a teraz wystawa w Poznaniu :p - ludzie kiedy ja zrobię te fotki :razz: Quote
tigrunia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ja będę w Poznaniu! Jak was spotkam to porobię fotki :eviltong: Quote
Ramona Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 W Poznaniu ma byc takze Amix z Etienka :) Quote
Nesjanna Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 będziemy na pewno - ale nie z yoreczkami tylko z grzywkami w sobotę . Jak ktoś ma ochotę poznać nas i całą naszą zgraję grzywek to zapraszam: nasze wystawiane psy: ECRU Nesjana - kl. otwarta HOKKAIDO Nesjana - kl. otwarta KAIR Nesjana - kl. szczeniąt KIMBERLEY Nesjana - kl. szczeniąt i gościnnie KIRUNA Nesjana :lol: która może w Poznaniu już zostanie Quote
mery Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ja też miałam być w moim rodzinnym Poznaniu na wystawie, ale nie dojadę :placz::placz::placz: A tak bardzo chciałam..... Quote
tigrunia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ojj to się chyba nie zobaczymy bo ja w niedziele będę :shake: Quote
Recommended Posts