Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nesjanka są przesłodkie, gratuluje
Mnie zauroczyły yorkusie poPolsci i Hunderwoodzie napewno dzieciaki będą pierwsza klasa :)
Jeszcze raz ogromne gratulacje, jej pomyslec ze takiego małego czarnego szkraba to ja miałam 7 lat temu :placz: szkoda że ''góra'' nie chce sie zgodzić na jeszcze

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nesjanka napisał(a):
ależ nie ma problemu - można rezerwować :cool3:

Już dawno bym to zrobiła gdybym mogła :cool3:
niestety póki co nie mam warunków na dwa psy. ale może za rok :diabloti:

Posted

Ale cudnosci az serce rosnie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale bym wymiziała wszystkie :lol: Och Nesjanko taka psiare jak mnie to trzeba by zdaleka od nich trzymac bo gotowam spac przy nich:evil_lol:

Posted

Ale cudnosci az serce rosnie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale bym wymiziała wszystkie :lol: Och Nesjanko taka psiare jak mnie to trzeba by zdaleka od trzymac bo gotowam spac przy nich:evil_lol:

Posted

Nesjanko! Zazdroszczę Ci takich maleństw w domu. Jakie on cudne. To jak tv, tylko siedzieć i oglądać takie maluchy.
Tylko pewnie ciężko będzie się z nimi rozstać, co?

Posted

taaaak. teraz robią się co raz bardziej pocieszne :loveu:
do tej pory psia mama się nimi zajmowała i troszkę my - większy problem będzie gdy to my będziemy musieli się wszystkim zająć :eviltong: 12 szczeniąt w domu to nie przelewki (7 yorcząt i 5 maltaków)

czy trudno będzie się rozstać ......?
łatwo nigdy nie jest, tym bardziej, że nigdy nie wiadomo do kogo mogą trafić - jednak zawsze jesteśmy dobrej myśli, chociaż nie ukrywam, że lustrację każdy u nas przechodzi :evil_lol: (chociaż może nawet o tym nie wie)
Jak na razie wszystkie nasze szczenięta trafiły bardzo dobrze :p

Posted

Nesjanko! Byłam dziś z wizytą na Twojej stronię, obejrzałam galerię zdjęć. Idol szalenie mi się podoba. Cudne te Twoje psiaki! Pozdrawiam gorąco!

mery

Posted

będą , będą !!!!
tylko ostatnio goście na głowę mi się zwalili - i czasu zabrakło (wiadomo jak to jest jak goście przyjadą ..... :evil_lol:)
a teraz wystawa w Poznaniu :p - ludzie kiedy ja zrobię te fotki :razz:

Posted

będziemy na pewno - ale nie z yoreczkami tylko z grzywkami w sobotę .
Jak ktoś ma ochotę poznać nas i całą naszą zgraję grzywek to zapraszam:
nasze wystawiane psy:
ECRU Nesjana - kl. otwarta
HOKKAIDO Nesjana - kl. otwarta
KAIR Nesjana - kl. szczeniąt
KIMBERLEY Nesjana - kl. szczeniąt
i gościnnie KIRUNA Nesjana :lol: która może w Poznaniu już zostanie