Zuza i Noddy Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 O może uda mi się zobaczyć Tosieńkę na ringu, bo też w Kielcach będę. A Tamarino ma takie super ciemniutkie kolorki, a zresztą wszystkie są cudowne. Quote
Aurunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Co tu dużo gadać ŚLICZNE:loveu::loveu: No to w przyszłym roku spotykamy się na ringu :cool3: Quote
Nesjanna Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 oj spotkamy się spotkamy :loveu: bo nie omieszkam wystawiać Tosi, a może i Tabisi jak tak dalej pójdzie i nikt się nie znajdzie chętny na nią tylko jak ja to będę robić :razz: Quote
Zuza i Noddy Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Nesjanna napisał(a):oj spotkamy się spotkamy :loveu: bo nie omieszkam wystawiać Tosi, a może i Tabisi jak tak dalej pójdzie i nikt się nie znajdzie chętny na nią tylko jak ja to będę robić :razz: Ja zawsze służę pomocą, a kogo jeszcze oprócz Tosi do Kielc zabieracie. Quote
Aurunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Bardzo mi się podobają chińskie grzywaczki ale te nagie, Czy są one trudne w pielęgnacji to mnie frapuję. Chciała bym takiego ale nie za bardzo widzi mi się trzymanie dwóch ras.:loveu: Quote
Nesjanna Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 ja mam trzy rasy :loveu: zapraszam na naszą stronkę [url=http://www.psy.waw.pl]Nesjana - Hodowla ps Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Witamy:bye: My u was pierwszy raz... Szczeniaczki słodkie:loveu: Przejrzałam całą galerię i teraz już nie wiem ile ich jest??? A ile zostało z tego ostatniego miotu??? ile one już mają??? Quote
Nesjanna Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [FONT="]NAJNOWSZE zdjęcia szczeniąt / new photos puppy's !!! [/FONT] [FONT="]yorczek / yorkshire terrier [/FONT] [FONT="]TAMARINO - przepiękny wybitnie wystawowy szczeniaczek [/FONT] [FONT="]Więcej informacji o szczeniętach znajdziesz w dziale:[/FONT] [FONT="] SZCZENIęTA - OBECNIE zapraszamy !!! i niech ktoś powie, że jestem brzydki :diabloti: [/FONT] Quote
Zuza i Noddy Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Nesjanna'][FONT="]NAJNOWSZE zdjęcia szczeniąt / new photos puppy's !!! [/FONT] [FONT="]yorczek / yorkshire terrier [/FONT] [FONT="]TAMARINO - przepiękny wybitnie wystawowy szczeniaczek [/FONT] [FONT="]Więcej informacji o szczeniętach znajdziesz w dziale:[/FONT] [FONT="] SZCZENIęTA - OBECNIE[/FONT] Cudowny jest:loveu: Quote
Nesjanna Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 wszystkie szczeniaczki mają już kochające domki :) Tosia została - byliśmy na wystawie i powalczyliśmy zdobywając: TAISHA Nesjana - Yorkshire Terrier - córka naszej ślicznej CHEERY LADY Milord wystawiana w klasie szczeniąt otrzymała: ocenę wybitnie obiecująca lok. I oraz tytuł Najlepsze Szczenię / Best Puppy tytuł ten wywalczyła w konkurencji 8 ślicznych suczek. Następnie porównywana z pieskiem z klasy szczeniąt otrzymała najwyższy laur uzyskując tytuł: Najlepsze szczenię w Rasie / BOB Puppy Quote
Guest Agata_B Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 łał ;):) Po prostu wybitnie wystawowa! Gratulacje!!;) Quote
Nesjanna Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 dziękuję :) dokładnie tak rokowała od samego początku niestety w trakcie wzrostu czasami się to zmienia (czasami na plus czasami na minus) ...... w tym przypadku mam nadzieję, że tak zostanie cały czas na plus - bo czekałam na tą małą zołzę 3 lata :) Quote
Guest Agata_B Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 No to życze wieeeluu sukcesów wystawowych:) Możesz podać jej wymiarki? waga, wzrost, długosc. Quote
Nesjanna Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 przypominamy się tym razem z nowym miocikiem: reszta zdjęć : http://www.psy.waw.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=119&catid=213 Quote
agnilale Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Piekne-mnie sie podoba tez srodkowy "przystojniak" :loveu::loveu: Quote
Nesjanna Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 dawno nas tu nie było, a więc się przypominamy szczeniaczki mają już 3 m-ce i robią się co dzień piękniejsze nie mieliśmy czasu na porobienie zdjęć ale za jakiś czas zabłyśniemy :razz: na razie szczeniątka otrzymały imionka i mogę określić już ich predyspozycje: ACAPULCO Nesjana - kolankowo wystawowy, docelowo średniej wielkości ASKER Nesjana - wybitnie wystawowy, docelowo średniej wielkości, ASAHI Nesjana - wybitnie wystawowy, docelowo miniaturowy. dla dwóch ostatnich chłopaków szukam Opiekunów którzy zapewnią im karierę wystawową :) Quote
Nesjanna Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Nasze maluszki po sesji zdjęciowej: więcej zdjęć w galerii: Nesjana - Hodowla psw rasowych Yorkshire Terrier, Chiski Grzywacz i Maltaczyk zapraszam do oglądania Quote
Nesjanna Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 witam wszystkich:) przypominamy się w naszym nesjankowym temacie oto moja Tosia na wystawie: TAISHA Nesjana: iiiiiiiiiiiiii zapraszamy na naszą stronkę : www.psy.waw.pl Quote
Recommended Posts