Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kate8828 napisał(a):
Nesjanka fajny Jantarek a jakie ma piekne duze oczka takie jak 5złotowki, cudaśny :)
Ano znjaoma mojej cioci miała yorczke i Rottka zrobili im zdjecie pocztowkowerazem i podpisali ''PIEKNA I BESTiA'':loveu:

prawie wszystkie moje yorczęta po Poli i Pegi dziedziczą takie koralowe oczy :p
a Pegi i Pola mają je po swojej mamie Pepsi :) moim zdaniem jest to duuuży atut :lol:

Posted

Piekne masz yoreczki ach jak zaluje ze wczesnioej nie zajrzalam w Twoj topik. urzekly mnie maluszki te strasze. szczegolnie ten maly rozrabiaka. Gratuluje wszystkich tytulow i przepieknych psow. Masz wszystkie rasy psow jakie ja osobiscie lubie wtym najbardziej yoreczki te wrecz uwielbiam. Bede czesto zagladac wTwoj topik i strone moze kupie wkoncu psa takiego ze zachce mi sie jezdzic na wystwy. Obecnie mam 2psy z metrykami i jednego bez lecz ani ejdnego nie wystawiam.Dlaczego nie wiem.. tak jakos mi wyszlo.Idol jest piekny zreszta wszytskie yorusie

Posted

bascha.p - baaardzo dziękuję :p:p:p jestem zakochana w swoich psach - a to procentuje :)
nooo i uwielbiam patrzeć jak rosną i rozwijają się nasze wydane skarbeczki :loveu:

oczywiście wszystkich serdecznie zapraszam do odwiedzania naszej stronki :lol::p

Posted

Nesjanko bardzo sie ciesze ze tak kochasz swoje psy to sie bardzo ceni u hodowcow i wsrod ludzi ktorzy nabywaja swoje pociechy.i pozostaje w kontakcie z hodowca a hodowca sledzi rozwoj swoich szczeniaczkow!Pies dla mnie jest kim nadzwyczajnym i nalepszym przyjacielem najpierw liczy sie pies a pozniej dodatki dla niego takie jak wystawy!Ja uwielbiam swoje 3 psy .Bede czesto zagladac w Twoj topik i na Twoja strone bo marzy mi sie york wystawowy cala ta zabawa choc z drugiej strony mnie przeraza!Nie pielegnacja bo to nie problem lecz sami wystawcy... Jestem obecna na wystawach od kilku lat podziwiam przepiekne psy pieknie wygladajace yorki i inne rasy dlugowlose w tym przepiekne grzywki chodzace jak koniki!

Posted

Oczy rzeczywiscie sliczne :-) Pierwszy raz widze teczowke i zrenice u yorka. Moja ma cale czarne, chocbym nie wiem jak dlugo sie w nie wpatrywala, widze jedynie... "ciemnosc, ciemnosc widze"... ;-)

Posted

Libres napisał(a):
Wow, jak dla mnie bomba, maluszki też śliczniutkie. Pewni nie możesz opędzić się od chętnych na maleństwa.:klacz:

chętnych jak zwykle jest bardzo wiele osób ...............

ale mi zależy czasami na wystawowych rączkach - dlatego nie sprzedaję moich yorcząt jak popadnie :)

szczeniątka po takich rodzicach powinny być pokazywane szerszej widowni i to możliwie często :cool3:
a więc czekamy :)

Posted

Nesjanko przepiekne maluszki ,nie bylo mnie jakis czas wiec dopiero dzis podziwiam maluszki i pieknego braciszka. Bombowy chlopak i wcale sie nie dziwie ze chcesz by trafily wrece wystawcow.Warto pokazac piekne psy.. Gratuluje pieknych maluszkow i niech zdrowo sie chowaja

Posted

dzisiaj pochwalę się osiągnięciami z Lublina:
Idol Nesjana - Yorkshire Terier - synek naszej ślicznej Cheery Lady Milord w klasie otwartej w konkurencji 9 dorosłych psów ze względu na upał nie chciał się pokazać i otrzymał tylko: ocenę doskonałą bl,

NAILA Nesjana - Yorkshire Terrier – córka naszej Polet Nesjana w klasie szczeniąt w konkurencji 6 szczeniaczkowych suczek otrzymała: ocenę wybitnie obiecującą WO lok. II

NAVIA Nesjana
- Yorkshire Terrier – miotowa siostra - córka naszej Polet Nesjana w klasie szczeniąt w konkurencji 6 szczeniaczkowych suczek otrzymała: ocenę ? (wysłałam e-maila z prośbą o kontakt i uzupełnienie oceny chyba była III)

moim zdaniem: super osiągnięcia jak na stawkę 6 suczek w klasie szczeniąt

Idol niestety nie chciał podnieść ogona - nie dla niego taki skwar :eviltong:

za to dodatkowo ukończyliśmy dwa championaty tj z grzywaczem i z maltanką, :multi::multi::loveu:

Posted

Gratuluje Nesjanko,Wielkie brava!!
w taki upal nikomu sie nic nie chce... i wcale mu sie nie dziwie Moje to na spacer nawet nie chca chodzic tylko siku i do domku zakret biora haha. Piekne masz pieki Grzywki sa super!!

Posted

[quote name='Nesjanka']dzisiaj pochwalę się osiągnięciami z Lublina:
Idol Nesjana - Yorkshire Terier - synek naszej ślicznej Cheery Lady Milord w klasie otwartej w konkurencji 9 dorosłych psów ze względu na upał nie chciał się pokazać i otrzymał tylko: ocenę doskonałą bl,

NAILA Nesjana - Yorkshire Terrier – córka naszej Polet Nesjana w klasie szczeniąt w konkurencji 6 szczeniaczkowych suczek otrzymała: ocenę wybitnie obiecującą WO lok. II

NAVIA Nesjana
- Yorkshire Terrier – miotowa siostra - córka naszej Polet Nesjana w klasie szczeniąt w konkurencji 6 szczeniaczkowych suczek otrzymała: ocenę ? (wysłałam e-maila z prośbą o kontakt i uzupełnienie oceny chyba była III)

moim zdaniem: super osiągnięcia jak na stawkę 6 suczek w klasie szczeniąt

Idol niestety nie chciał podnieść ogona - nie dla niego taki skwar :eviltong:

za to dodatkowo ukończyliśmy dwa championaty tj z grzywaczem i z maltanką, :multi::multi::loveu:
Ja tez gratuluję.

• 2 weeks later...