lothia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 http://www.psy.waw.pl/images/zoom/LDGQEL/viewsize/s5001272.jpg super Quote
Nesjanna Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 kate8828 napisał(a):Nesjanka fajny Jantarek a jakie ma piekne duze oczka takie jak 5złotowki, cudaśny :) Ano znjaoma mojej cioci miała yorczke i Rottka zrobili im zdjecie pocztowkowerazem i podpisali ''PIEKNA I BESTiA'':loveu: prawie wszystkie moje yorczęta po Poli i Pegi dziedziczą takie koralowe oczy :p a Pegi i Pola mają je po swojej mamie Pepsi :) moim zdaniem jest to duuuży atut :lol: Quote
kate8828 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No pewnie że atut:) W ogole ładne masz te yoreczki takie zwarte i z gracją;) Oby tak dalej trzymam kciuki za te nowe:) grzywki tez:loveu: Quote
bascha.p Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Piekne masz yoreczki ach jak zaluje ze wczesnioej nie zajrzalam w Twoj topik. urzekly mnie maluszki te strasze. szczegolnie ten maly rozrabiaka. Gratuluje wszystkich tytulow i przepieknych psow. Masz wszystkie rasy psow jakie ja osobiscie lubie wtym najbardziej yoreczki te wrecz uwielbiam. Bede czesto zagladac wTwoj topik i strone moze kupie wkoncu psa takiego ze zachce mi sie jezdzic na wystwy. Obecnie mam 2psy z metrykami i jednego bez lecz ani ejdnego nie wystawiam.Dlaczego nie wiem.. tak jakos mi wyszlo.Idol jest piekny zreszta wszytskie yorusie Quote
Nesjanna Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 bascha.p - baaardzo dziękuję :p:p:p jestem zakochana w swoich psach - a to procentuje :) nooo i uwielbiam patrzeć jak rosną i rozwijają się nasze wydane skarbeczki :loveu: oczywiście wszystkich serdecznie zapraszam do odwiedzania naszej stronki :lol::p Quote
bascha.p Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Nesjanko bardzo sie ciesze ze tak kochasz swoje psy to sie bardzo ceni u hodowcow i wsrod ludzi ktorzy nabywaja swoje pociechy.i pozostaje w kontakcie z hodowca a hodowca sledzi rozwoj swoich szczeniaczkow!Pies dla mnie jest kim nadzwyczajnym i nalepszym przyjacielem najpierw liczy sie pies a pozniej dodatki dla niego takie jak wystawy!Ja uwielbiam swoje 3 psy .Bede czesto zagladac w Twoj topik i na Twoja strone bo marzy mi sie york wystawowy cala ta zabawa choc z drugiej strony mnie przeraza!Nie pielegnacja bo to nie problem lecz sami wystawcy... Jestem obecna na wystawach od kilku lat podziwiam przepiekne psy pieknie wygladajace yorki i inne rasy dlugowlose w tym przepiekne grzywki chodzace jak koniki! Quote
LucyLou Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Oczy rzeczywiscie sliczne :-) Pierwszy raz widze teczowke i zrenice u yorka. Moja ma cale czarne, chocbym nie wiem jak dlugo sie w nie wpatrywala, widze jedynie... "ciemnosc, ciemnosc widze"... ;-) Quote
Nesjanna Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 oki to wstawię kilka fotek : maluszki : 3 tyg.: ziewamy: ociupinka najmniejsza z miotu: i najdorodniejsza panna: chłopaczki raczej są wyrównane reszta fotek jest w galerii miotu: http://www.psy.waw.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=119&catid=128 Quote
Nesjanna Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 ponieważ nikt się sie wypowiada na temat maluszków wstawię fotkę starszego brata szczeniąt czyli Idola z ostatniej wystawy w Radomiu: Quote
Nesjanna Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 i jeszcze jedna: reszta jest w galerii wystawy: http://www.psy.waw.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=119&catid=135 Quote
Libres Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Wow, jak dla mnie bomba, maluszki też śliczniutkie. Pewni nie możesz opędzić się od chętnych na maleństwa.:klacz: Quote
Sandra i Soul :) Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 śliczne szczeniaczki a ich starszy brat bardzo imponujący :D :D Quote
Nesjanna Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::p:loveu::loveu::p:loveu::loveu::p dzięki Quote
Nesjanna Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Libres napisał(a):Wow, jak dla mnie bomba, maluszki też śliczniutkie. Pewni nie możesz opędzić się od chętnych na maleństwa.:klacz: chętnych jak zwykle jest bardzo wiele osób ............... ale mi zależy czasami na wystawowych rączkach - dlatego nie sprzedaję moich yorcząt jak popadnie :) szczeniątka po takich rodzicach powinny być pokazywane szerszej widowni i to możliwie często :cool3: a więc czekamy :) Quote
Kincia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 O jezu ale kochane maluchy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bascha.p Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Nesjanko przepiekne maluszki ,nie bylo mnie jakis czas wiec dopiero dzis podziwiam maluszki i pieknego braciszka. Bombowy chlopak i wcale sie nie dziwie ze chcesz by trafily wrece wystawcow.Warto pokazac piekne psy.. Gratuluje pieknych maluszkow i niech zdrowo sie chowaja Quote
Nesjanna Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 dzisiaj pochwalę się osiągnięciami z Lublina: Idol Nesjana - Yorkshire Terier - synek naszej ślicznej Cheery Lady Milord w klasie otwartej w konkurencji 9 dorosłych psów ze względu na upał nie chciał się pokazać i otrzymał tylko: ocenę doskonałą bl, NAILA Nesjana - Yorkshire Terrier – córka naszej Polet Nesjana w klasie szczeniąt w konkurencji 6 szczeniaczkowych suczek otrzymała: ocenę wybitnie obiecującą WO lok. II NAVIA Nesjana - Yorkshire Terrier – miotowa siostra - córka naszej Polet Nesjana w klasie szczeniąt w konkurencji 6 szczeniaczkowych suczek otrzymała: ocenę ? (wysłałam e-maila z prośbą o kontakt i uzupełnienie oceny chyba była III) moim zdaniem: super osiągnięcia jak na stawkę 6 suczek w klasie szczeniąt Idol niestety nie chciał podnieść ogona - nie dla niego taki skwar :eviltong: za to dodatkowo ukończyliśmy dwa championaty tj z grzywaczem i z maltanką, :multi::multi::loveu: Quote
bascha.p Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Gratuluje Nesjanko,Wielkie brava!! w taki upal nikomu sie nic nie chce... i wcale mu sie nie dziwie Moje to na spacer nawet nie chca chodzic tylko siku i do domku zakret biora haha. Piekne masz pieki Grzywki sa super!! Quote
Zuza i Noddy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Nesjanka']dzisiaj pochwalę się osiągnięciami z Lublina: Idol Nesjana - Yorkshire Terier - synek naszej ślicznej Cheery Lady Milord w klasie otwartej w konkurencji 9 dorosłych psów ze względu na upał nie chciał się pokazać i otrzymał tylko: ocenę doskonałą bl, NAILA Nesjana - Yorkshire Terrier – córka naszej Polet Nesjana w klasie szczeniąt w konkurencji 6 szczeniaczkowych suczek otrzymała: ocenę wybitnie obiecującą WO lok. II NAVIA Nesjana - Yorkshire Terrier – miotowa siostra - córka naszej Polet Nesjana w klasie szczeniąt w konkurencji 6 szczeniaczkowych suczek otrzymała: ocenę ? (wysłałam e-maila z prośbą o kontakt i uzupełnienie oceny chyba była III) moim zdaniem: super osiągnięcia jak na stawkę 6 suczek w klasie szczeniąt Idol niestety nie chciał podnieść ogona - nie dla niego taki skwar :eviltong: za to dodatkowo ukończyliśmy dwa championaty tj z grzywaczem i z maltanką, :multi::multi::loveu: Ja tez gratuluję. Quote
Nesjanna Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 dzięki za gratulacje :) a tu nowe foteczki yorkasków: TABISSA - najmniejsza i najsłodasza z całego miotu dziewczynka: cała galeria z dużymi fotkami: http://www.psy.waw.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=119&catid=128 Quote
Nesjanna Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 TAISHA - największa ze wszystkich szczeniaczków suczka - zostaje w hodowli :loveu:: cała galeria z dużymi fotkami: http://www.psy.waw.pl/index.php?opti...=119&catid=128 Quote
Nesjanna Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 TOKAJ - śliczny piesek z rewelacyjnym tatusiowym ciałkiem: cała galeria z dużymi fotkami: http://www.psy.waw.pl/index.php?opti...=119&catid=128 Quote
Nesjanna Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 TAMARINO - :loveu:: cała galeria z dużymi fotkami: http://www.psy.waw.pl/index.php?opti...=119&catid=128 Quote
Nesjanna Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 i TIKRIT - najmniejszy z chłopaków cukiereczek: cała galeria z dużymi fotkami: http://www.psy.waw.pl/index.php?opti...=119&catid=128 Quote
Recommended Posts