Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj wiesz zawsze ladniej wygladaja jak sa odrazu od wlascicieli :evil_lol:
zawsze sie lubia rozpisyyyyyyyyyyywac :evil_lol: i pelno slicznych usmiechnietych mordek pokazywac :evil_lol:

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mistifreda1 napisał(a):
Witam wszyskich na stronie moich psiaków Misti i Freda:lol:.mam nadzieję,że będziecie tu zaglądać od czasu do czasu i że będziemy mogły powymieniać się uwagami na temat tych dwóch cudownych gagatków.a także innych psiaczków:bidusiów w potrzebie i Waszych domowych ulubieńców.pozdrawiam najserdeczniej,zwłaszcza Szyszkę,Ayję,Niki-Lidkę i Madziornę:lol:.piszcie!!!Sylwia

Super, że wreszcie jesteście!!! :bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

też się cieszymy,bo trwało to tyle,że już traciłam nadzieję,że się tu do was dostanę:angryy:.postaram się pisać wieczorami,o ile mnie pan barman z mojej kafejki nie będzie delikatnie wypraszał jak wczoraj(pozdrawiam cie Jacku...;))u nas,odpukać świetnie,pomijając takie drobne fakty jak nie do końca przespane nocki;psiny złażą i włażą,budzą siebie nawzajem i nas przy okazji,ciśniemy się razem na tym wyrku jak śledzie,nie wspominając już o zabawach o 5 rano(jakoś nie potrafią się gadziny cicho bawić:diabloti:),a już to co się dzieje jak 2 razy w tygodniu przyjeżdżają śmieciarze,to przechodzi wszelkie pojęcie-no,ale przecież domku pilnować trzeba,prawda?:lol:.a tak w ogóle,to Misti nauczyła się szczekać i robić awanturki głosem od wujka Freda,za to Fred zaczął dopraszać się o wszystko łapą,wcześniej robił to mordą:słowem wymiana przydatnych umiejętności;).nie tak dawno Misti przypomniała sobie,że parę miesięcy temu była szczeniakiem i obgryzła mi szufladę w komodzie(moja wina,bo zostawiłam półwysuniętą),zabawki też do wymiany,o dziwo nie ma wielkich sporów na tym tle.afery są tylko o patyki na spacerach i kocyk Misti(ten sam,na którym leżała w aucie jak ją wieźliśmy ze Zgierza),nie chce tam Freda wpuszczać za nic,ale to dobrze,ma tylko SWOJE miejsce.muszę nakręcić dłuższy filmik ze spacerów i zabaw,to wam zaras puszczę.kończę teraz,zgłaszam się wieczorkiem.Szyszka,jak tam malutkiego zdrowie?piszcie,pa

Posted

o jak dobrze takie wiesci sie czyta az chce sie pomagac nastepnym biedaka i aby trafialy tak dobrze jak Misti do was :loveu:
Jestescie poprostu WIELCY przez wielkie "W"

Posted

mistifreda1 napisał(a):
usiłujemy wkleić awatara do mojego podpisu,ale jakoś nie wychodzi:angryy:.jeśli ktoś wie jak to zrobić,to proszę o pomoc krok po kroku:cool3:

proponuje wymienic sie nr gg i wtedy robic to "razem" krok po kroku:cool3:

Posted

niniejszym wszystkich zainteresowanych informuję,że Niki-Lidka jest wymiataczem komputerowym:smhair2: tempo w jakim podawała mi informacje o programach do wklejania awatarków(ja się wczoraj dowiedziałam,że jest takie słowo:crazyeye:,taka jestem lewatywa:oops:)można porównać jedynie do przejazdu bolidu Kubicy,kiedy to zajął 4 miejsce...albo tego kto zrobił pierwsze...w razie jakichś wirtualnych problemów walcie do niej jak w dym:evil_lol:.ale co tu dużo mówić skoro nawet pan barman-super-znawca(tia...) nie raczył mi pomóc:angryy:.Niki,jutro wieczorem znowu się zgłaszam,bądz czujna!może też odciążymy Szyszkę,co by nie musiała zdjęć za mnie zamieszczać na dogo;).ale pamiętaj żeby powolutku,ja dopiero na necie od 2 miesięcy...dziękuję,dziękuję,dziękuję!:multi:

Posted

mistifreda1 napisał(a):
niniejszym wszystkich zainteresowanych informuję,że Niki-Lidka jest wymiataczem komputerowym:smhair2: tempo w jakim podawała mi informacje o programach do wklejania awatarków(ja się wczoraj dowiedziałam,że jest takie słowo:crazyeye:,taka jestem lewatywa:oops:)można porównać jedynie do przejazdu bolidu Kubicy,kiedy to zajął 4 miejsce...albo tego kto zrobił pierwsze...w razie jakichś wirtualnych problemów walcie do niej jak w dym:evil_lol:.ale co tu dużo mówić skoro nawet pan barman-super-znawca(tia...) nie raczył mi pomóc:angryy:.Niki,jutro wieczorem znowu się zgłaszam,bądz czujna!może też odciążymy Szyszkę,co by nie musiała zdjęć za mnie zamieszczać na dogo;).ale pamiętaj żeby powolutku,ja dopiero na necie od 2 miesięcy...dziękuję,dziękuję,dziękuję!:multi:

hahahah nieprawda...to Ty powoli pisalas a nie ja szybko:eviltong:

Posted

He,he. Sylwia z moim Felkiem dziś lepiej , były dwie piękne kupy, chyb aroyal zaczyna działać....

A zdjęcia możesz słąć chętnie wstawię, jeszcze ma do wstawienia zaległy filmik od Ciebie, ale prze te moje potowry i spółke zupełnie brakło mi czasu.
A żeby było weselej, to czasem udawało mi się w pracy coś pokombinować i wstawiać wszystko, ale szykuje mi sie w tym tygodniu kontrola z ZUSU i się zagrzebałam w papierach, bo wszytsko sprawdzam.... Buuuuuuuuuuu.
I to przed Świętami....

• 2 weeks later...
Posted

zaniedbałam psiakowy wątek przed świętami,zaganianie okrutne,za co przepraszam,bo sobie obiecałam,że będę pisać na bieżąco:diabloti:.święta z psami superowe,i nam i im przybyło pewnie ze 2 kg jak nic(wolę nie sprawdzać;))a to zdjęcie ostatnie to najszczersza prawda,Mistuśka(Tuśka) sama wlazła pod koc,jak temperatura spadła do 5 stopni(para z ust leciała ,stara kamienica,wyziębiło się w 1 wieczór i noc)a tak w ogóle,to Misti jest królewną,śpi z nami,Fred już przestał mieć pretensje,mnie tylko nery marzną,bo śpię od ściany;).mam prośbę-wskoczcie na wątki Raula i Kontry i podziałajcie-ja jeszcze za mało umiem(komputerowo).poza tym zaprosiłam dziewczyny na tą stronkę i wywala adres:-(ktoś może pomóc?

Posted

Dzisiaj śniła mi się Misti :loveu: Urządziłam jej wieeeeeelkie głaskanko :-) Była taka bialusia i mięciutka.

Od razu przypomniał mi się jeden spacerek z nią, jak jeszcze była w schronisku w Zgierzu. Miło było z nią chodzić po lesie. Lepiej jednak, że teraz ma już od tego swoich Pańciów :razz:

Posted

Sylwia ale jak wejdziesz w Panel użytkownika to będziesz miała wszystkie wątki, na których się kiedykolwiek wpisałaś.
I podaj nam linki do wątków tych psiaków, o których piszesz:cool3: