Ayia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 No ciotka mow o co chodzi :cool3: 3mam kciuki za nia :loveu: Misti ty tez trzymaj :loveu: Quote
Szyszka Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Nic nie powiem. Jest zainteresowanie. Czekam na odpowiedź.:cool3: Quote
Szyszka Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Kochani, chce Wam coś zacytować. Dziś w nocy przyszedł pierwszy mail: witam.BARDZO PROSZE o szybką informację odnośnie przepięknej podhalańskiej suni ze Zgierza,tzn czy ma już swój domek; czy jest w nim szczęśliwa?jestem zainteresowana adopcją,mam już goldena,któremu niedawno odszedł towarzysz(jamnior,z którym się wychował od małego),chcę wziąć drugiego psa i zapewnić mu szczęście,a ta piękność ujęła mnie i męża od pierwszego wejrzenia:-).będę wdzięczna za każdą informację,takze jak sunia dogaduje się z innymi psami,czy chodzi na smyczy itp.pozdrawia najserdeczniej z katowic Odpisałam i dostałam odpowiedź: witam miłą Opiekunkę!z wielką radością informujemy,że chcemy jak najszybciej zabrać Misti ze schroniska.:-)teraz tak:nie mamy auta,ale kombinujemy wśród znajomych.jeśli nikt nie znajdzie czasu-przyjedziemy pociągiem w przyszłym tygodniu,dam telefonicznie znać co i jak,byłoby super gdyby Pani lub ktoś ze schroniska wyszedł po nas na stację.jeżeli będziemy sunię wieść pociągiem(4 godziny bez przesiadki),trzeba zapytać waszego schroniskowego weterynarza jak ona to zniesie,my ze swojej strony też to skonsultujemy.proszę mi jeszcze tylko napisać jak z siusianiem-czy trzeba ją przyuczać(pracuję w domu,mamy czas na naukę i spacerki).tak więc wszystko gotowe i czekamy na NIĄ!!!pozdrawiamy-sylwia i michał ciesielscy(a golden Fred jak to piszę wpycha mi się na kolana,wącha monitor i merda ogonem.czyżby czuł co się święci?:-)proszę jeszcze o przesłanie różnych zdjęć sunieczki na mój adres Wygląda na to, że Misti w przyszłym tygodniu pojedzie do domu....:multi: Quote
Szyszka Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 W przyszły weekend Państwo przyjadą po Misti:multi::multi::multi: Quote
luka1 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 To druga dobra wiadomość dzisiaj. Gdyby nie to że muszę siedzieć przy Kacperku :placz::placz:, pewnie szalałabym z radości. Powodzenia psinko, oby sie udało - etam UDA się! Quote
Szyszka Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Kochani, dziś rozmawiłam z Panem Michałem (przyszłym właścicielem Misti) i wiem, że czeka na nią domek najlepszy pod słońcem:multi: Kochani, ciepli ludzie o wilekim sercu. Mało tego na Misti już czeka wór z jedzonkiem, piłeczki, obróżka i smyczka. Ach i miejsc w łóżeczku:loveu: To się Misti na pewno spodoba. Misti pojedzie do domku w przyszłą niedzielę i jest oczekiwana z niecierpiwością. Jak ja się cieszę!:multi::multi::multi: Ach i zaprosiłam Państwa na watek naszej kochanej Podhalanki. Quote
Ayia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Angelika super!!! JejQ jak sie ciesze.. Misti słyszysz sliczna domek bedziesz miec!! a moze przyszly domek pokaze jakiego kolege bedzie miec Misti? Quote
Szyszka Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Pewnie, że zobaczymy :) W najbliższym czasie dostanę zdjecia Freda. A Choco już po kastracji, dochodzi do siebie i czeka na niego domek. Quote
Ayia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 wiem ze Choco stracil juz swoje YoYo :evil_lol: ale domek dzis nie przybyl po niego :shake: oby jednak nie wyszlo tak ze tylko mowili a nie przygarna go :shake: Quote
Szyszka Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 No tak bo ja wczorajsze wiadomości mam. Kurza twarz.... No ale ciach i tak było potrzebne. Quote
sacred PIRANHA Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Misti normlanie trzymam kciuki!!!!!!!!!! Quote
Lenorka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Teraz to już nie ma co kciuków trzymać - ja myślę, że warto już zacząć gratulować suni nowego wspaniałego życia! Biała piękność idzie w dobre ręce - po prostu miodzio! Quote
Szyszka Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 A i niedługo zobaczymy jeszcze Fredzia, jej nowego towarzysza:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Lenorka napisał(a):Teraz to już nie ma co kciuków trzymać - ja myślę, że warto już zacząć gratulować suni nowego wspaniałego życia! Biała piękność idzie w dobre ręce - po prostu miodzio! ja bede trzymac kciuki do samego konca nauczona nieprzyjemnymi doswiadczeniami:shake: Quote
Szyszka Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Trzymajmy kciuki do samej niedzieli:loveu: Żeby Państwo szczęśliwie do nas dojechali i szczęśliwie wrócili do domu. To kawał drogi. Ale pomyślcie jak pokochali naszą Misti, skoro przyjadą do nas z Katowic. I już są przygotowani na jej przyjęcie i Fredzio ju z czeka.... Quote
luka1 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Nie zapeszjmy. Misti trzymam mocno kciuki. Musi sie udać!!!!!!!!! Quote
Szyszka Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Jestem w ciągłym kontakcie z domkiem Misti, to fajni ludzie i też już nie mogą się doczekać.:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Szyszka napisał(a):Jestem w ciągłym kontakcie z domkiem Misti, to fajni ludzie i też już nie mogą się doczekać.:loveu: suuuper...ale ja caly czas sceptycznie trzymam kciuki mocno mocno:diabloti: Quote
Ayia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 coraz blizej do przyjazdu wlascicieli..:cool3: Quote
Szyszka Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Spójrzcie jaki śliczny Fredzik: I jakie ma wygody, to mi się podoba. Misti ale będziesz miała cudnego przyjaciela. Quote
Ayia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ale bedzie miec wspanialy domek!! super!! :multi: Quote
madziorna Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 http://img132.imageshack.us/img132/3889/fred1zs8.jpg Jejku! Jaki śliczny ten golden! Mitsi... zazdroszczę Ci przyszłego towarzysza :loveu: Quote
Recommended Posts