la_pegaza Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Psiak zabrany z katowickiego schronu. Ma okolo 3 lat i na plecach guza, ktorego trzeba bedzie zdiagnozowac. Caly czas potrzebujemy pomocy pieniazkowej bo boksiow nie ubywa Gula napisze wiecej bo odwozil dzieciaka do hoteliku. kontakt w sprawie adopcji: slask@bokserywpotrzebie.pl 507 013 346 Benio nie zna komend, nie słucha, ciągnie na smyczy i jest pies na suki Widział się z Aksą która ma cieczkę i od tej pory mam dłuższe ramiona. Pies ma około 3 lat, spoko fafel, ale trzeba nad nim popracować. Guz to raczej tłuszczak. Quote
AgaiTheta Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Opinia cioteczki fafledwie na temat Benia: Oj ten nasz Benio!! Już bez jajeczek to może będzie trochę spokojniejszy...Ma chłop siłę! Bardzo manifestuje swoją samotność a kazdy napotkany psiak to jego dobry kolega Tylko czemu on jest zawsze większy!?Jest bardzo radosny,spragniony kontaktu z człowiekiem-gdy jest sam na sam to aniołek..Troszku szczeka ale jak sie go ignoruje to daje sobie spokój.Czekamy na domek który zapewni mu dużo ruchu,będzie konsekwentny i cierpliwy. Benio napewno się odwdzięczy. A czym to my już z Tomkiem doskonale wiemy... Quote
la_pegaza Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Może komuś wpadnie w oko :modla: Quote
la_pegaza Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 prosimy o ogłoszenia dla Benia :modla: Quote
Kluska4 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Benio póki co jest na allegro, kupie psa i alegratce. Na ostatniej aukcji miał 8 obserwujących :crazyeye: i nic .... :shake: Quote
Kluska4 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Zapraszam wszystkich na kosmetyczno-pachnący bazarek dla boksiów :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89416 Quote
Bodziulka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Bazarek na boksery Płyty z muzyką, filmami i ćwiczeniami http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89451 Quote
la_pegaza Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Zgłoszony do wrocławskiej wyborczej :kciuki: Quote
Kluska4 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Może teraz mu się poszczęści :roll: Młody, piękny pies, a zero odzewu z ogłoszeń :shake: Quote
AgaiTheta Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 co zero, co zero jest dobrze bobrze, w sobote coś Wam klikne( kciuki) :evil_lol: Quote
fafledwie Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 A co to za tajemnica!? Ja też wiem ale niewiem czy mogę..? Quote
Kluska4 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 W każdym razie kciuki trzymamy ..... :kciuki: Quote
AgaiTheta Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 W ten weekend Dharma przywiozła z Łodzi na SGGW trzy boksery, pojechała tylko po jednego -Kenzo, ale nie mogła zostawić tam wyczerpanych i skrajnie wycieńczonych suń od tyranów produkujących szczeniaki. Nóż sie otwiera w kieszeni, jedna sunia jest kilka dni po porodzie. Druga waży 16 kg :placz: Dzisiaj załoze im watek i allegro cegiełkowe, ale proszę zmobilizujcie siły i jak już bedzie wszystko gotowe pomózcie mi w nagłaśnianiu. Nas nie stać juz na te sunie, ale jak wybrać, którym pomóc które zostawić tą z krwotokiem z dróg rodnych.... czy tą co nie ma jej co grzać.... Quote
fafledwie Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Tak! Dziś Brutus jedzie do domku! Panie przyjeżdzaja po niego i fruu! Grzeczna bądż fafino! Quote
Recommended Posts