Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wybacz nie jestem w temacie,i nie rozumiem twojego pytanie.nie wiem o co chodzi .wiec na twoje pytanie bedzie pewnie odpowiedz ''nie'',ale nie jestem pewna.Bo jestem nowa na forum i nie mam czasu przejrzec całego forum

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anashar, Petar Beny? Może akurat pytał ich ktoś ostatnio o taką dziewczynkę...

Anashar wie o Dianie, teraz aktualizuje stronke owczarkowa ma ją wstawić tylko trrzeba mu tekst sklecić ( kataryna pamiętasz? o tym na gg rozmawiałyśmy )
tej drugiej osoby nie znam :oops:

a ja dalejj trzuymam mocno kciuki

Posted

aaaaaa juz pamietam;)

dziewuszki a wiec tak.Własnie zadzwoniłam bo nie mogłam juz wytrzymac i akurat ci panstwo byli u weterynarza jak dryndałam;) przyjadą jutro z moja pani wet do mnie o 16 obejrzec i poznac Dianke;DDD

mam nadzieje ze im sie spodoba.Wiec jest ok,musimy poczeka jeszcze do jutra .Odrazu wam napisze co i jak po ich wizycie.

druga dobra wiadomosc to ze Dianka umie juz chodzic na smyczy,dzisiaj byłam z nią na dłygim spacerku i bardzo ładnie idzie.A więc mamy szczego sie cieszyc.

wiec trzymamy kciuki do jutra i sie stresujemy;)mi serducho wali jak młot heh.jutro mam callana a potem jazdy i będe pewnie ledwo kontaktowa bo będę myslec o Dianie.oby ten stres sie opłacił

ps.a własnie nikt nie wie gdzie są tanie budy dla psów?bo msuze kupic ocieplane budy dwie,dla moim psiaków.pozdrawiam

Posted

Ja też trzymam kciuki... Diana jest BOSKA:loveu:
Te oczka... Ona jest piękna! Na pewno ich zauroczy!
A, i dawajcie tą akcje w podpisach bo ja sama w dużo akzji przez podpis trafiam:)

Posted

ja równierz mam nadzieje.tymbardziej ze prawdopodobnie trafi do mnie suka asta która ma byc uspiona i pilnie szuka domu tymczasowego.Więc mam nadzieje ze Dianka znajdzie kochany domek,i tamtą suczke nie uśpiom.ale wszystko jutro się rostrzygnie

Posted

była Pani z dwiema córkami.Ogólnie są zachwyceni Dianką a Diana nimi;) jeszcze to przedyskutuje pani z męzem ale sama mi powiedziała ze szybku pewnie się zgłoszą po Dianke.Pani weterynarz wtedy przyjedzie zaszczepic Diane i na drugi dzien państwo odbiorą Diane.Mają duuużą działke.Diana mieszkała by w domu lub w kojcu,oni się zastanawiają nad tym.Byli ze swoją suczką 11 letnią foksteriera z którą Diana się polubiła.

wiec czekam na telefon .pozdrawiam

Posted

kataryna18 napisał(a):
była Pani z dwiema córkami.Ogólnie są zachwyceni Dianką a Diana nimi;) jeszcze to przedyskutuje pani z męzem ale sama mi powiedziała ze szybku pewnie się zgłoszą po Dianke.Pani weterynarz wtedy przyjedzie zaszczepic Diane i na drugi dzien państwo odbiorą Diane.Mają duuużą działke.Diana mieszkała by w domu lub w kojcu,oni się zastanawiają nad tym.Byli ze swoją suczką 11 letnią foksteriera z którą Diana się polubiła.

wiec czekam na telefon .pozdrawiam

ŚWIETNIE!!!:multi::multi::multi:

Posted

mam DOBRĄ wiadomośc:lol:

państwo chcą przygarnąc Diane:multi:
Diane jutro wioze na szczepienie do pani weterynarz ,a w środe idzie do nowego domku:multi: tak sie ciesze.moja pannica będzię miała kochany domek,to wszysto o czym napewno zawsze marzyła:loveu: tak się ciesze.państwo chcieli by juz jutro wziąśc Diane ale muszą sie wstrzymac do środy bo szczepienia musimy zrobic za czym pujdzie do nowego domku.

w srode dam wam dokładne relacje z spotkania itp.moze nwet zrobie fotki na pamiątke.jutro cos ok 18 jade na szczepienia z Dianką i kupie jaj jakąś ładna obroze na pamiątke ode mnie;)zabawke dostanie i smakołyki od cioci Pauliny na nowa droge zycia,zeby jej było jak najlepiej:loveu:.

Posted

JEEEEEE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: CIESZYMY SIĘ RAZEM Z TOBĄ I DIANKĄ!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

tak wiem wiesiu cudwoene;)

jeśli Diana pujdzie do nowego domku ,to na tymczas przyjedzie do mnie prawdopodobnie sunia z Warszawy amstaff.Z tego co czytałam chyba będziemy musieli zrobic skłądne na jej leczenie bo nie wygląda ciekawie a fundacja nie ma juz środków finansowych.Z dnia na dzien rosnie liczba potrzebujących pitów i asmstaffów.To smutne.Co gorsze idzie zima a te psy mają krutką sierśc. Mam pita Kastora i nie wyobrarzam sobie go w Zime w schronisku.Bardzo uczuciową związałam sie z tą fundacją od niedawna.Czytam o tych biedulkach i serce sie kraje.Ludzie porzucają te psy duzymi ilosciami.Napawde jestem godna podziwu dla osób z tej fundacji jak walczą o każdą jednostke.Tak jak jestem godna podziwu dla was dogomaniacy;) dziekuje Bogu ze istnieje internet i moge poznac tak wiele dobrych serc.gratulacje równierz dla was<brawo>:loveu:

Posted

:loveu: super wieści, ja dopiero z pracy wróciłam :loveu::loveu::loveu::loveu:

no to czekam w takim razie na relacje z srody :cool3::cool3::cool3: ?

patrzcie jakie zycie jest przewrotne, w sumie prze to pogryzienie, sunia w końcu bedzie miała normalny dom...

Posted

Diana została zaszczepiona i odpchlona.jutro o 15 przyjedzie po nią nowa rodzina:loveu:

ja wczoraj dostałam telefon ze po ok 5 listopada trafi do mnie sunia amstaffa którą właściciel zostawił w hotelu i od 2 m-ce sie po nią nie zgłasza.Sunia jest w złej kondycji,wymaga opieki weterynarza,jej kondycja psychiczna równierz jest kiepsa,sunia miała zostac przewieziona na Paluch w Warszawie ale osoba z fundacji ast zainteresowała sie losem suni.więcej będę wiedziec po 5 listopadzie bo wtedy zapadnie decyzja dokładnie.Ale pewnie suni załoze temat juz osobno.

Jesli chodzi o Diane to dopiero jutro pewnie będzie mi smutno ze jej juz nie ma.Ale wiem ze idzie w dobre ręce.To daje mi konfort psychiczny ze się ciesze.Chociasz napewno będe tesknic za nią,to wyjątkowy pies.Jej przyszła włascicielka jutro jedzie do pani weterynarz wybrac stosowną karme dla Diany z wyszej półki która pozwoli na to ze Dianie przybędzie tkanki miesniowej i tłuszczyku;) będzie ją dostawała min przez 6 m-ce aby organizm sie odbudował;)

Posted

kataryna18 napisał(a):
Diana została zaszczepiona i odpchlona.jutro o 15 przyjedzie po nią nowa rodzina:loveu:

ja wczoraj dostałam telefon ze po ok 5 listopada trafi do mnie sunia amstaffa którą właściciel zostawił w hotelu i od 2 m-ce sie po nią nie zgłasza.Sunia jest w złej kondycji,wymaga opieki weterynarza,jej kondycja psychiczna równierz jest kiepsa,sunia miała zostac przewieziona na Paluch w Warszawie ale osoba z fundacji ast zainteresowała sie losem suni.więcej będę wiedziec po 5 listopadzie bo wtedy zapadnie decyzja dokładnie.Ale pewnie suni załoze temat juz osobno.

Jesli chodzi o Diane to dopiero jutro pewnie będzie mi smutno ze jej juz nie ma.Ale wiem ze idzie w dobre ręce.To daje mi konfort psychiczny ze się ciesze.Chociasz napewno będe tesknic za nią,to wyjątkowy pies.Jej przyszła włascicielka jutro jedzie do pani weterynarz wybrac stosowną karme dla Diany z wyszej półki która pozwoli na to ze Dianie przybędzie tkanki miesniowej i tłuszczyku;) będzie ją dostawała min przez 6 m-ce aby organizm sie odbudował;)

Świetnie, masz nawet pewność że trafi w dobre ręce:) Bardzo się cieszę że Diankę czeka tak wspaniała przyszłość - naprawdę na nią zasłużyła:loveu:

Posted

hej,
dziś o 15 Diana pojechała do nowego domku:loveu: nie chciała iśc i piszczała za mną:-( tak sie ciesze ze trafiła w dobre ręce ale brak mi tej ciepłej duszyczki.

Pani kupiła dobrą karme Dianie.Razem ze swoimi córeczkami wymyziały mojego cukiereczka i pojechały.

nie wiedziałam ze tak bardzo będe tęsknic,ale warto było poznac tego psa.Czuje radośc ze będzie przez ludzi kochana.

nie wiem co jeszcze napisac,odrazu się rozczulam jak pomysle:oops:

Posted

kataryna18 napisał(a):
hej,
dziś o 15 Diana pojechała do nowego domku:loveu: nie chciała iśc i piszczała za mną:-( tak sie ciesze ze trafiła w dobre ręce ale brak mi tej ciepłej duszyczki.

Pani kupiła dobrą karme Dianie.Razem ze swoimi córeczkami wymyziały mojego cukiereczka i pojechały.

nie wiedziałam ze tak bardzo będe tęsknic,ale warto było poznac tego psa.Czuje radośc ze będzie przez ludzi kochana.

nie wiem co jeszcze napisac,odrazu się rozczulam jak pomysle:oops:

Świetnie że ma domek!:multi: Czasami jest pies, który dotknie twego życia i nic na to nie poradzisz - to po części cytat a po części moje dopowiedzenie bo nie pamiętam calości:oops: