kataryna18 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 podnosze nic innego nie moge zrobic:placz: mój pies dzisiaj rozwalił drzwi jak Dianka biegała.wiec podnosze bo moje psiny sie wsciekają Quote
agamika Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 kataryna zmien moze tytułwatku , cos w takim stylu jak mam podpis , ze pogryziona , zabrana manelowi ONka pilnie potrzebuje domu . Moze taki bardziej przyciągnie ludzi :-( . Na owczarku cisza ... ale tak zauważyłam przy dwóch innych psiakach ze tam troszku tak jest :-( Quote
agamika Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 zeby zmienić tytuł , musisz zedtytować pierwszego Twojego posta , tylko z tego co pamiętam zeby zmienić tytuł , najpierw klikasz na "edytuj" a puzniej jeszcze raz na " edycja zaawansowana " ( pokaze sie po pierwszym kliknieciu na edytuj ) Quote
kataryna18 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 jest sprawa pare osób pytało się od Dianke,dokłądnie to dwie.i w dwóch sprawach jest problem,bo Danka nie była sterelizowana .To jest problem bo ludzie mają psy i suka = szczeniaki.a nie mają kasy na sterylke lub ich to zrarza ,nie wiem sama.Ale mam propozycje a dokładnie proźbe .Zeby wysterylizowac Diane.Mysle ze to pomorze.Sama bym to zrobiła ,nie prosząc was.Ale ,no włąsnie zawsz ale.Przez te leczenia itp związane z Dianką zadłuzyłam sie juz na 500 zł.i musze je oddac w najbliszym czasie,a nie mam nawet z kąd.Wiec prosze was ludzi o dobrym sercu ,jesli uwarzacie ze mój pomysł jest dobry i mozecie to zeby sie poskładac. czemak na opinie co sądzicie o tym pomyśle. Jesli chodzi o naszą gwiazde to uczy się chodzic na smyczy.Troche sie boi ale powolutku zaczyna łapac o co chodzi i oswajac sie z smyczą i obrorzą.narazie spaceruje z nią po działce zeby sie oswoiła z tym ze jakis sznurek... ją trzyma;) po paru diach wyjde z nią na pola zeby dziewczyna sobie pobiegała a mój trawnik odpoczoł od klocków które ja musze sprzątac:oops:mysle ze jesli Diana będzie umiałą chodzic na smyczy to przyszły własciciel będzie bardziej przekonany nad adopcją Dianki. Quote
Karena Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Czy dla tych osób, które były chętne do adopcji Diany jedyną przeszkodą było to, że jest niewysterylizowana i gdyby nie to, przygarnęli by ja? Jak tak, to myślę, że można np. wystawić bazarki na sterylkę dla Diany. Quote
kataryna18 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 nie wiem czy napewno.poprostu jak sie pytały o Diane to w momencie pytania czy jest po sterylce widziałam nie chęc.Mysle ze ,tak mi sie wydaje,że Diana mogła by szybciej znalesc dom jak by była po stelyce.Bo chyba ludzie nie chcą na początku nararza sie na koszty.pewnosici nie mam.takie odniosłam wrażenie.Osobisie pierwszy raz szukam domu dorosłemu psu,wiec moge tylko sie domyslac. Jutro jedziemy z Dianką do weta popytac jaki ksozt steryli,na kontrol i spytac czy ktos o Diane pytał.no i rozwiesze jeszcze ogłoszenia bo rozwieszam teraz w miejscach przeznaczonych na ogłoszenia bo zoologi i gabinety u wetów są juz w ogłoszeniach Dianki.Chyba jeszcze do ogłoszeniaka dam ,ale msuze sie dowiedziec jaka opłata itp.Pozdrawiam Quote
kataryna18 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 podnosze:placz: sprawa pilna!!! musze szybko znalesc dom Dianie w ciągu dwóch tygodnii,potem będe musiała Diane oddac byłemu''włascicielowi'' menelowi.z powodów rodzinnych czas mnie goni.błagam o pomoc. rosyłajcie ogłoszenia ,aukcje na allegro.Ona nie moze tam wrócic:placz:w tym psie znów zgasną swiatełka które udało nam sie zapali.nie wiem co robic. Quote
supergoga Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ma sporo ogłoszeń. Może sterylka jest wyjściem. Jak Ci ludzie dzwonią, to mów, że wysterylizujemy - uzbieramy kasę. Ja tez dołożę. Jak masz ich telefony, zadzwoń sama i powiedz, że bęzie wysterylizowana. A sa jakies nowe fotki, bez kołnierzy i takie pokazujące jaka jest ładna? Quote
kataryna18 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 zdjęcia będą jutro na 100%, dzis zgrywam na fotosik.jest ich max dużo i śliczne ,jutro wieczorem jak wróce z korków to wkleje .moze dzisija chociarz jedno jeszcze zdąrze,ale nie obiecuje.pozdrawiam Quote
kataryna18 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/081a42e1c4f9d62f.html Quote
kataryna18 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/081a42e1c4f9d62f.html] Quote
kataryna18 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b1eecf4e195d5b9f.html lubie byc głaskana:loveu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7f3f40323ad24e15.html kocham ludzka dłoń która mnie nie bije tylko głaszcze http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a6a1ca1fe84743e6.html spodobało mi sie na pięterku:cool3: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f328f28b0619eaa6.html jestem słotka:oops: jeszcze leci ze mnie sierś ale jak będziesz o Mnie dbał to bede pieknym owczarkiem,o przepraszam juz jestem:razz: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a7b6c34ce85d8a1d.html zobacz jaka jestem kochana:loveu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1be5f49ff4100e17.html moze ty mnie pokochasz?prosze Quote
kataryna18 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 :-(podnosze,i co w sprawie sterylki? przemyslała ktos propozycje??? czas mnie goni niecałe 2 tygodnie zostało Quote
mysza 1 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 A czy Dianka ma allegro? Ja moge dołożyć się do strylizacji, ale jej najbardziej właściciele potrzebni. Jesli trzeba, mozesz na mnie liczyć, coś tam wyskrobię.;) Quote
kataryna18 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 jesli chodzi o allegro to ma.ale za 3 dni się konczy i tak.ale przeciesz chyba moze miec dwie aukcje?w tytule wpisz owcarek niemiecki i ze w dobre ręce lub poprostu oddam.bo wiem jak sama szukam w wyszukarce czegos. jeśli chodzi o składke to na pw prosze,i napiszcie ile mozecie.dziewczyny nawet głupia złotówka pomorze.ja jutro przedzwonie do pani weterynarz lub odwiedze ją jak zdąrze bo nie mam czasu ciągle(np. dzisiaj,dopiero teraz weszłam do domu:mad:). moge tu pisa ile kto wpłacił ,ale wydaje mi sie ze lepiej takie sprawy na pw załatwiac lub poprostu na gg sie do mnie odezwijcie(w pierwszym moim poscie w tym temcie jest numer). Ja moze postarazm sie z toz-u załatwic cos pieniedzy na sterylke bo kiedys tak szczura uratowalismy. pytajcie swoich znajomych itp.ja przyznam ze jestem załamana iloscią ogłoszen,biedulek w tym dziale na dogomani.poprostu mam ochote......:angryy: tych włascicieli... czy jak ich nazwac sama nie wiem:mad: Quote
mysza 1 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Myślę, że byłoby dobrze, gdyby ludzie tu zadeklarowali swoje wpłaty, byłaby to zachęta dla innych. Jesli to wpłata jednorazowa to mogę dać 100 zł. Na pw napisze do Ciebie to podasz mi konto. Całuski dla Dianki. Quote
kataryna18 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 juz jestem,bardzo dziękuje za zainteresowanie itp ,chyba nigdy sie nie odwdziecze;)nawet za wsparcie duchowe które mi było potrzebne ale mam troche optymistyczna wiadomosc.Moja kochana pani wet która w sprawe Diany włozyła całe serducho dzis zadzwoniła.Prawdopodobnie znalazła dobry domek.Ale taki fiu fiu:evil_lol:Państwo myslą od tygodnia ,dzis byli na 90% zdecydowani.Jutro mają da odpowiedz na 100% i jesli sie zgodzą to będzie spotkanie :ja,Diana,Pani weterynarz i ci państwo.Pani weterynarz uspokajała mnie ze tam Diana by miała dobrze bo oni juz od dawna do niej chodzą z swoją psinką ,suczką.Teraz sie przeprowadzili i myslą nad drugim pieskiem.Troche wiek Dianki ich zniechęca,ale jak zobaczą jaka z Diany nastolatka to napewno wszystko będzie dobrez;D czekam jutro na telefon.prosze trzymac kciuki zeby było wszystko ok.Matko jak ja bym się cieszyła jak by wszystko było ok.No ale musze czeka do jutra.Mówie tak sie ucieszyłam ze do mamy do Angli zadzwoniła hehe;) A ja moge wam zrobic fotki jak mój kochany Kastor drzwi wejsciowe rozwalił na widok Diany;/W dodatku mam czarne i drewniane .wiec je podramał i poobgryzał .Ale jesli Diana znajdzie dobry domek to mu je całe oddam heh . Ps.wiec jutro dam odpowiedz.narazie kasy nie zbieram bo ci państwo mają suczke i nie wiem czy oni sami nie będą chcieli zapłaci.Porozmawiamy wszyscy z panią weterynarz to sie ustali. Quote
agamika Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 :loveu: moooocno bede trzymać jutro kciuki :loveu: Quote
egradska Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jaki piękny psiak:loveu: czy "dobre duszki owczarkowe" są w temacie? Anashar, Petar Beny? Może akurat pytał ich ktoś ostatnio o taką dziewczynkę... Quote
Recommended Posts