Kar0la Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Nie mogę się na nich napatrzeć. :loveu::loveu: Quote
eurydyka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 fotki sliczne, najladniejsza ta na kocykach na werandzie Quote
ela bobis Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 witamy po urlopie, mielismy obawy że w lesieKubuś gdzieś da nam nogę i koniec piesni. Ale nasze obawy nie potwierdziły się.,Kubuś pilnowł się bardzo grzecznie. Jedyny problem, to gonitwa za królikami po ośrodku, na szczęście ośrodek był dobrze ogrodzony. Pozdrawiamy wszystkih serdecznie i zapraszamy panią Karolinę do odwiedzenia Kubusia:multi::mad::angryy::crazyeye: Quote
JamniczaRodzina. Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Fotki super widać że jest mu u Was wspaniale:loveu:Czy macie 3 jamniczka czy to była tylko koleżanka czy też koleżka.;) Quote
Celina12 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Troi mi sie w oczach czy co??? Trzy jamniki...:diabloti::diabloti: Sama nie wiem , które zdjęcie ładniejsze..cudne te w lesie ma werandzie,,,jeju z motylkiem , kołami do góry...najsłodsze chyba z Panią w łóżku :loveu::loveu: Jamniki w RAJU!!!!! Quote
Kar0la Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Mam nadzieję, że uda mi się wreszcie odwiedzić serdelcia. Mnie się bardzo podoba to zdjęcie jak Kuba podziwia łabędzie. :loveu: Quote
Fundacja Medor Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ehh zeby nasza tak trafiła juz po sterylce zdrowa jak rydz ale co z tego wycofana dla niej idealny był by dom tymczasowy inaczej sie nie oswoi lato juz mija a ja boje sie zimy pomocy Quote
ela bobis Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 nikomu w oczach się nie troi, po sąsiedzku była śliczna jamiczka Sonia, zrobiliśmy sobie wspólne zdjęcie. Za to zdjęcie na łóżku swojej Karolci urwę głowę(jak wróci, właśnie wczoraj wyjechała) miała tego nie wrzucać -:) Quote
JamniczaRodzina. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Jak obyczaj stary każe, według ojców naszej wiary, pragnę złożyć Wam życzenia w dzień Bożego Narodzenia. Niech ta gwiazdka betlejemska, która świeci nam o zmroku, doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
Kar0la Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Co słychać u chłopaków? Quote
ela bobis Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu: witamy w Nowym Roku, już wszystko OK, mieliśmy trochę klopotów z Kubasem,podrapał go kot i dostał grzybicy. Chodziliśmy na zastrzyki i było smarowanko,na szczęście już jest dobrze. A co tam u Państwa słychać ? Nie wybieracie się czasami do Warszawki? cześto zastanawiamy sie z mężem, jak kubuś zareagowałby na Państwa wizytę. pozdrawiamy wszystkich-buziaczki od chłopaków:multi::multi: Quote
tanitka Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 dobrze, że już nic mu nie dolega:lol: Quote
Kar0la Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dostałam zdjęcia chłopaków. :loveu::loveu: Dziękuję. Łezka mi się zakręciła ze wzruszenia jak na nie patrzę. Quote
Recommended Posts