Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj odkryłam w Łodzi cudnego, kochanego, jamniczka. Jamniczek jest cały w bliznach, widać że wiele musiał w swym życiu przeżyć, moze pogryziony, może po wypadku, a moze miał takiego dobrego pana?!:angryy:

Jest przeraźliwie smutny, zrezygnowany i opuszczony. Czeka już tylko na śmierć zimą w schroniskowym boksie. Czy ktoś pomoze mi go uratować?

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może dopisz w tytule Łódź - może chociaż forumowicze z Łodzi tutaj zajrzą i ktoś go będzie mógł wziąć na tymczas
może warto też dopisać w tytule, ze marznie w boksie

może ktoś mógłby zrobić dla jamnisia bannerek ?

Posted

Cały czas myślę o tym biedaku. Ten ogonek wciśnięty pod brzuszek...

Dziewczyny, gdzie on dokładnie przebywa? Jest w tych boksach hotelowych? Siedzi w klatce czy w normalnym boksie?

Posted

[quote name='tanitka']tak mi go żal.....:-(

Mnie też. Dzisiaj w Łodzi okropna pogoda. Zimno, deszcz, a on w budzie...:placz: On jest taki przerażony. Ten ogonek wciśnięty pod brzuszek.

Będę jeszcze rozmawiać z TZ-tem, ale wątpię. On się boi, że nie będę chciała psiaczka oddać znając moją słabośc do jamnisiów, a na trzeciego psa absolutnie nie mogę sobie pozwolić.:-( Może na krótki tymczas by się zgodził, ale jamniś może szukać domu i kilka miesięcy, a na to TZ nie zgodzi się na bank. :shake:

Czy ktoś może zaoferować tymczas zmarzniętemu i przerażonemu jamniczkowi?

A co do imienia to zostaje Kaziu?