Martunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Acctiually']Oho super pomysł!! Mi ciotka proponowała zapisanie na jakiś obóz w siodle czy cuś takie że z końmi:Dale sama nie chciałam iść bo nikogo bym nie znała Aha. :) No ja w sumie też lecę do Bułgarii na obóz, ale całe szczęście z siostrą. ^^ Bo sama to nie wiem, co bym tam robiła. :roll: No ja zawsze mam dobre pomysły. :D Trzeba by się jakoś umówić.. ale w tym roku czy za rok? Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 no to co że mam taką średnią ja sie prawie nie ucze a kujon cały czas sie uczy itp... wiesz co mnie tak przezywac... nie ładnie... a o co chodzi z tym obozem jakims??:D Quote
Tepes Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Martunia']Aha. :) No ja w sumie też lecę do Bułgarii na obóz, ale całe szczęście z siostrą. ^^ Bo sama to nie wiem, co bym tam robiła. :roll: No ja zawsze mam dobre pomysły. :D Trzeba by się jakoś umówić.. ale w tym roku czy za rok? Hm sama nie wiem:D Fajnie by było w tym roku a odpowiadał by Ci taki obóz "koński"?:D [quote name='xxSweetGirl93xx']no to co że mam taką średnią ja sie prawie nie ucze a kujon cały czas sie uczy itp... wiesz co mnie tak przezywac... nie ładnie... a o co chodzi z tym obozem jakims??:D Z tym obozem żebyśmy pojechały w 1 miejsce i byśmy się spotkały:) Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 aaa:) fajnie:):) to ja jestem za zlotem dogomaniaków:D tani i fajny:D:D Quote
Tepes Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aaa:) fajnie:):) to ja jestem za zlotem dogomaniaków:D tani i fajny:D:D Fajnie by było ale mamuśka raczej mnie nie puści i po za tym nie mam samochodu ani nic... Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Acctiually']Fajnie by było ale mamuśka raczej mnie nie puści i po za tym nie mam samochodu ani nic... ale ja mam:D to bys przyjechała pociągiem do poznania i z tamtąd bym cie zabrała bo mnie by mama pewnie zawiozła bo to jest chyba ok.100km od poznania albo mniej:) Quote
Martunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Acctiually']Hm sama nie wiem:D Fajnie by było w tym roku a odpowiadał by Ci taki obóz "koński"?:D Ale ja nie umiem jeździć na koniu. :oops: Ja na zlot od razu odpadam, wolałabym z mniejszą grupą. Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 czemu ale tam bedzie fajnie tyle psów... chciałabym tam pojechac ale sama to bez sensu moze i jest kilka osób które znam no ale nie miała bym nawet z kim byc w domku ani nic...:( to gdzie proponujecie... tylko ze to nie tak prosto bo pewnie zawsze któras bedzie miała za daleko..;/ Quote
Tepes Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ale ja mam:D to bys przyjechała pociągiem do poznania i z tamtąd bym cie zabrała bo mnie by mama pewnie zawiozła bo to jest chyba ok.100km od poznania albo mniej:) Fajnie by było:) [quote name='Martunia']Ale ja nie umiem jeździć na koniu. :oops: Ja na zlot od razu odpadam, wolałabym z mniejszą grupą. Czemu??????????? Fajnie tak dużo osób:):) [quote name='xxSweetGirl93xx']czemu ale tam bedzie fajnie tyle psów... chciałabym tam pojechac ale sama to bez sensu moze i jest kilka osób które znam no ale nie miała bym nawet z kim byc w domku ani nic...:( to gdzie proponujecie... tylko ze to nie tak prosto bo pewnie zawsze któras bedzie miała za daleko..;/ Kule fajnie by było jakbyśmy razem były ije ale nie wiem ja raczej nie będe mogła jak znam życie...ale by było super!!!!!! Quote
Martunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 No dobra, racja. Fajnie by było razem w domku być. :) A można się jeszcze zgłaszać? Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 mozna:D:D bo mają jeszcze miejsca przynajmniej z tego co mi wiadomo:) Quote
Rahl Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Martunia napisał(a):No dobra, racja. Fajnie by było razem w domku być. :) A można się jeszcze zgłaszać? Można :) Pojechałybyście? Zobaczyłabym się z Wami :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 http://i32.tinypic.com/167tg7t.jpg cudowności :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Wiecie ja bym bardzo chciała ale mnie raczej nie puszczą...:( Quote
infers Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 http://i27.tinypic.com/8xjuoi.jpg Retrivery trzy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
aleb Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 http://i31.tinypic.com/rsssol.jpg on jest cudowny :loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 http://i31.tinypic.com/rsssol.jpg prześliczne zdjęcie! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Hej. ;) No nieeee.... :placz: Tak chciałabym się z Wami spotkać... I byśmy na jakiś obóz razem pojechały, fajnie by było. Quote
Tepes Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Martunia']Hej. ;) No nieeee.... :placz: Tak chciałabym się z Wami spotkać... I byśmy na jakiś obóz razem pojechały, fajnie by było. Ja bym sie strasznie chciała spotkać. Może jeszcze moją mame przekonam na zlot ale wątpie:P Quote
Tepes Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Na razie mówiła że nie ale może:P Super by było,hu hu ale przed wyjazdem musiałby stracić kulki:P Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No fajnie by było. :D I co, nadal to samo co do namawiania? Udała się akcja z Bonem i kartką? :D Quote
Tepes Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 No nie ja osobiście tacie dałam:D Ale nadal nic... Mówi że powiedział nie i koniec:/ Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Fajnie by wyglądało, jakby Bonek dał. :D No nie... mam nadzieję, że w końcu da sie go jakoś namówić, bo rzeczywiście byłoby lepiej i dla Was i dla Bonka. Quote
Helga&Ares Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ale tu nagadane:P znowu muszę nadrabiać ;):loveu: Quote
Recommended Posts