Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

To Miśkowi kup:evil_lol:
Na pewno wystarczy, że do 4pawz napiszesz;)

po za tym nauczyłam Boczka cofać się, ha dumna matka jakie to yntelygentne dziecię ma:evil_lol:

Posted

zamontuj sobie zraszacz w ogródku to nie będziesz musiałą pamiętać o podlewaniu. :diabloti:

ja teraz ćwiczę z Dulciem ósemki między nogami ale coś nam kiepsko idzie bo ten głąb się boi mi między nogami przechodzić. :evil_lol:

Posted

Bewarka napisał(a):
Na razie nie, ale to całkiem możliwe :D

Haha gratki, a ja ucze już z pół roku ^^

no to do nowego domownika bo wzorek jest swietny:loveu:
a jo go wczoraj nauczyłąch kliker do łapy i udało sie:)
ino musza iś na niego bo jak mu powiem i pokoża COFAJ to cofnie sie ino o 2 kroki a jak ida na niego i pokazuja COFNIJ to ładnie idzie do tyłu ciągle

dogomanka_ napisał(a):
zamontuj sobie zraszacz w ogródku to nie będziesz musiałą pamiętać o podlewaniu. :diabloti:

ja teraz ćwiczę z Dulciem ósemki między nogami ale coś nam kiepsko idzie bo ten głąb się boi mi między nogami przechodzić. :evil_lol:

Ty wiesz co chciałach kupić taki zraszacz powalono stokrotka co tak sie gibie ale moja matka stwierdziła, że mi bije na dekiel:diabloti:

Posted

już wiedziałach to wcześni:evil_lol: no wiem, że by była dobro sprawa, ale coż w chwili obecny nie ma dostępu
do wody na ogródku bo bracik wraz z kolegami na ogródku urwali kran i nie idzie gwintu w ziemi znajś:D

Posted

a dziekujemy^^

Po za tym siedzmy z Boczkiem na wsi ale jest tak ciepło, że nawet zdjęć mi sie nie chce robic.
Boczuś poznał małego kotka wyglądalo to uroczo:loveu:

Posted

Tepes napisał(a):
a dziekujemy^^

Po za tym siedzmy z Boczkiem na wsi ale jest tak ciepło, że nawet zdjęć mi sie nie chce robic.
Boczuś poznał małego kotka wyglądalo to uroczo:loveu:

My też ostatnio z psiakami byliśmy na wsi i ani im nie chciało się zbytnio pozować ani mi robic zdjęcia. Jest niesamowicie gorąco, ale i tak na wsi jest cudownie :):)

Posted

Psy w sumie tylko śpią tam gdzie chłodno i nie chcę ich męczyć, jedynie wczoraj op burzy było fajnie chłodno
to szaleli z frisbee;) Owszem wieś to jednak wieś mam nadzieję, ze kiedyś na wsi będe mieszkac;)

Porobiłabym zdjęcia kotkom ale nie chce Bromby denerwować i ich wyciągać, bo siedzą w bielizniarce
a tam ciemnawo to fotki nie wyjdą