Tepes Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Poker... ale jest Jupi:evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 tara ra ra a ja szczyla widziałam :diabloti: ba nawet wybrać pomagałam kawalera :diabloti: i nie jest to żaden Jupi, tylko POKER (dla cioci chrzestnej czyt. mnie - Imbir bądź Snickers) :eviltong: i zdjęcia też mam szczyla, ale nie pokaże bo mi Ewa zabroniła :diabloti: Quote
Tepes Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Poker, Imbir, Snickers chryste panie co to za imiona:evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='Tepes']Poker, Imbir, Snickers chryste panie co to za imiona:evil_lol: odezwała się właścicielka Bodzia :diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 ja tam żadnego Bodzia nie znam przykro mi;) nie dość, że wybierała psa wybierała imie boże koniec świata:diabloti: Quote
NightQueen Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='Tepes']ja tam żadnego Bodzia nie znam przykro mi;) nie dość, że wybierała psa wybierała imie boże koniec świata:diabloti: no widzisz ten kto o 4 rano wstaje żeby jechać do Łodzi która okazuje się zadupiem pod Warszawą :diabloti: jest uprzywilejowany :evil_lol: Quote
Tepes Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 coooo zadupiem pod Warszawą haha:evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='Tepes']coooo zadupiem pod Warszawą haha:evil_lol: Ja całą drogę byłam przekonana że do Łodzi jadę, bo tak też mnie Ewa poinformowała, ale jak się okazało bliżej było do Warszawy niż do Łodzi z tego zadupia :evil_lol: Quote
Tepes Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 haha no to miałyście fajną wycieczkę:evil_lol: jeee już nie mogę się doczekać poznania szczyla:loveu: Quote
NightQueen Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 a idź ! już nigdy więcej z nią nigdzie nie jadę :evil_lol::evil_lol: a maluch jest zajebisty, czyli Ewa ma przebłyski prorocze :diabloti: bo już rok temu mówiła że taki będzie :eviltong: Quote
Avaloth Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Imbir fajnie! Niech będzie imbirem :loveu: Snickers też całkiem, Poker takie.. zwykłe, a Jupik mi się kojarzy tylko i wyłącznie z soczkiem dla dzieci bądź z tą minką: :multi:. Pokaż zdjęcie, zlituj się :loveu: Quote
polciuaa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Snicers chyba najlepsze z tych co podalyscie jest. :D Quote
NightQueen Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 mi tez najbardziej Imbir się podoba, ale Ewa nie chce bo się go skrócić nie da, wymyśla po prostu :diabloti: też mi się Jupi z soczkiem i to całkiem niesmacznym kojarzy :evil_lol: wszelkie zażalenia o zdjęcia do Ewy składać Quote
Avaloth Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ten soczek był beznadziejny, fuj :eviltong: Imbi, Imbuś, Imb, wszystko się da skrócić :evil_lol: Albo wymyślić ksywę. Ale jej nie ma.. Quote
Tepes Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 No nie ma jej i nie ma a mnie tu ciekawość zżera No z tych co podałaś to od bidy Imbir ale pozostałe nie, oj tam Jupi nie ma źle;) Quote
Sweet Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ej ale wy imiona wymyślacie w ogóle :P Najlepsze chyba rzeczywiście Snickers:D Albo Imbir :D Poker mi się w ogóle nie podoba :evil_lol: Quote
Tepes Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Snickers no bez przesady:evil_lol:D Dobra pies Ewy Ewa se go nazwie jak bydzie chciała:D Quote
polciuaa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='Tepes']Snickers no bez przesady:evil_lol:D Dobra pies Ewy Ewa se go nazwie jak bydzie chciała:D wlasnie. :D swoja droga gdzie ona jest do cholery?! :evil_lol: Quote
Tepes Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 nikt nie wie:evil_lol: pewnie siedzi z knypem a nas wszystkich wokół olewa:D Quote
dog193 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Uf. Jestem, żyję :diabloti: Wczoraj jak przyjechałam, to pół godziny siedziałam na szmacie, bo szczyl na dworze nie zrobił NIC, ale za to w domciu, co kroczek kropelka :evil_lol: I to nie tak, że kucnął i siura - nie, on sobie latał a z siurka mu tylko 'kap, kap, kap' :diabloti: Zeżarł całą michę żarcia, wypił prawie całą michę wody i potem było jeszcze więcej sikania i kupa dodatkowo :diabloti: Trzeba się było z nim jeszcze pobawić i w końcu ja już nie wytrzymałam i musiałam iść spać - hahaha :diabloti: Szczyl starał mi się udowodnić, że wcale nie muszę :diabloti: Po jakiejś godzinie skamlania, wiercenia się, piszczenia, chodzenia mi po głowie, w końcu zasnął :D W nocy się budził, wiercił, płakał, ale jakoś przeżyliśmy :evil_lol: Dzisiaj rano sukces - kupa na zewnątrz :D Siku w domu. Teraz chodzi, stęka, nie chce się bawić, na dworze był przed chwilą (nic nie zrobił) i nie wiem, o co mu chodzi :evil_lol: Aha. Nazywa się Jupi. Koniec kropka :diabloti: Jak Pati wyśle mi zdjęcia, to założę galerię i sobie go zobaczycie ;) Wspominałam już, że nie przepadam za czarnymi foksami? :diabloti: Quote
Tepes Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 hah no to super;) o nie czyżby jest z czarnym? oj tam i tak pewnie jest świetny:loveu: to czekom na galeria! Quote
polciuaa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 nie no, nie Jupi, prosze. :evil_lol: juz jelpsze by bylo Frugo.:razz: widze, ze mialas noc pelna wrazen.:D ja czekam na zdjecia!:D Quote
dog193 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/220210-Foks-i-zwierzyna-czyli-Jupi-Milka-i-%C5%81atek-%29 Proszę ;) Jest Jupi i koniec :diabloti: Quote
Recommended Posts