Tepes Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Avaloth napisał(a):będzie duże białe i małe czarne( Lalka prawie jak Ty, tylko u Ciebie jeszcze trza wredna dodac:diabloti::loveu:) hmm.. to po lewej z dającymi po oczach różowymi uszami ? :evil_lol::evil_lol: a ja się pytam: gdzie jest szynszul ?! PRAWIE robi wielko róznica:loveu::diabloti: to nie są uszy ino to jest ciało myszy, a szynszyl zakopoł sie kajś:evil_lol: Quote
Tepes Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 No to dziś Bono uratowoł świat:diabloti: Oczywiście bezmózgie dzieci z mojego osiedla nie mają co robić ino budować tamy na polu gdzie płynie se deszczówka w rowie...To oczywiście Bono oburzony jak w jego rowie nie może być wody wkroczył do akcji i zrobił porządek rozwalając tamisko a oto efekt i szczęście bohatera:evil_lol: Quote
sator_k_ Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Bono SuperBohatetr (trochę się wam tasiemka z activdoga w takim razie nie zgadza) :D Quote
Tepes Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 haha no tak nie zgadza sie ale cóż poradzić bida w kraju:evil_lol: Quote
Sweet Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 http://i53.tinypic.com/i76cro.jpg Jaki zadowolony :evil_lol: Kałuże i błoto zawsze wywołują uśmiech na pysku psa :evil_lol: :diabloti: Quote
Maalwi Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Tepes napisał(a):a w szczególności retrievera:evil_lol: hiih racja :) A zdjecie Bona wśród zabawek świetne :) Quote
Paulina_mickey Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 http://i54.tinypic.com/2yxqdk5.jpg Jaki umorusana mordka :D Quote
Tepes Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 jak sie ciężko pracowało przy rozbudowaniu tamy to musi być umorusano:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ach ten Bono! Czekamy na więcej takich super histori! :D Może następnym razem przepcha rurę. Quote
Tepes Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 przepcho rura mówisz ymm dziwnie to zabrzmiało:evil_lol: [SIZE="1"]powiedziałabych coś ale wola siedziec cicho:diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Tepes napisał(a):a milczenie złotem:diabloti: Osobiście wolę srebro. Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 ymmm w większości przypadków jo tyż:evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ja też :D ja bym mu przestała na spacery zakładać aktivdoga, żal by mi było :D Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 haha a co mom ta obroża wsadzić se za szkło i paczeć na nia?:evil_lol: sie zeszmaci to ją wyciepna i kupia nowo ^^ Quote
Avaloth Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Tepes napisał(a):haha a co mom ta obroża wsadzić se za szkło i paczeć na nia?:evil_lol: sie zeszmaci to ją wyciepna i kupia nowo ^^ no:diabloti: nie no, ale na jakieś mniej błotne spacery bym ją brała xd Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 ale skąd jo miałach wiedzieć, że Bono wepi mi sie do wody:evil_lol: e tam nie byda płakać niech sie brudzi co mi tam :evil_lol: szybci byda mogła nowo kupić:D Quote
Avaloth Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 szybci byda mogła nowo kupić:-D a rozumiem, taka taktyka:diabloti::diabloti: Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 nie do końca bo już zamowiłach kolejno ale ok jak tam se chcesz:evil_lol: Quote
anka11 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 my też się witamy coby potem widzieć znajome twarze(własciwie pyski :lol: ) na zlocie :) http://i51.tinypic.com/4h9lbb.jpg ale świniocha z niego :loveu: :evil_lol: Od tera będę na bieżąco, bo wszystkich stron nie chce mi się przeglądać hihi co do activdogów to my też latamy po kałużach i błotach tyle, że w szelkach. I chciałam napisać, że to gorzej, ale jak to woli - Bono jak widać preferuje utaplanie buźki, więc i przy okazji może szyjkę, a Wena uwala się i zażywa kąpieli błotnych na leżąco :diabloti: ale plus jest taki, że łatwo się pierze ;) Quote
Luzia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Bono i tak należy do wyjątkowo czystych psów :evil_lol: Mój Pamir to jak już się brudzi to do uszu, w końcu jak coś się robi to trzeba zrobić to porządnie :grins: Quote
Recommended Posts