Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']Ale super, że się spotkałyście! :multi: Super zdjęcia, poważnie wyszłyście. :eviltong:
A cicho siedź:D
A po co Ty do mnie dzwoniłaś???:D

Bonuś w Hiltonie:

Szelki jeszcze nie przyszły a obroża roboty kolegi w poniedziałek:smile:

Posted

[quote name='Martunia']Ja właśnie nie rozumiałam Twojego smsa, bo ja do Ciebie nie dzwoniłam. :hmmmm:
O to chodzi że dzwoniłaś xP Jak chcesz moge Ci pokazać:P

O prosze

Posted

[quote name='Martunia']Właśnie przed chwilą szukałam w komórce, w ostatnich połączeniach i rzeczywiście dzwoniłam... ale nie przypominam sobie tego w ogóle. :hmmmm: Odebrałaś wtedy?
Nie zdążyłam odebrać

Posted

Dziwne... naprawdę sobie tego nie przypomnam, a o tej godzinie byłam na przerwie i komórkę miałam przy sobie. :hmmmm: Musiałam się pomylić, ale naprawdę - w ogóle nie przypominam sobie tego, bym wybierała Twój numer. :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Dziwne... naprawdę sobie tego nie przypomnam, a o tej godzinie byłam na przerwie i komórkę miałam przy sobie. :hmmmm: Musiałam się pomylić, ale naprawdę - w ogóle nie przypominam sobie tego, bym wybierała Twój numer. :eviltong:
Albo nie miałaś zablokowanego fona i jakoś Ci sie przycisło w kieszeni i sie zaadzwoniło:evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Właśnie już chciałam Ci to powiedzieć, popatrzyłam na godzinę i wtedy nie zablokowałam komórki. :eviltong: Przepraszam. :D
I co ferie się kończą?
Weź że mie nie dobijaj xP
No kończą się niestety jak mi sie NIE [SIZE=2]chce isć do szkoły

Posted

[quote name='Martunia']Mi się też po deriach strasznie nie chciało, ale musiałam... i teraz mam cały tydzień zawalony. :shake:
Ja mam przyszły tydzień i następny zawalony sprawdzianami a sie jeszcze na nic nie uczyłam:diabloti:

Posted

Oj tak... Kończą się ferie niestety... Nie chce mi się do szkoły wracać... A Bono w tej obróżce fajnie wygląda ;p chociaż z przodu pewnie lepiej ;)

Posted

No ja w czasie jednego tygodnia mam bardzo dużo, sprawdzianów 3, kartkówek 6, reszta to takie głupoty typu referat, plakat. :eviltong: To wszystko na przyszły tydzień. :eviltong:

Posted

śliczne fotki:)
fajnie ze się spotkałyście;)
a po co do ciebie jubiler dzwoni:evil_lol::eviltong:

A ja będę mieć ferie za tydzień i sie tym pocieszam:evil_lol::eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='AQQ']Oj tak... Kończą się ferie niestety... Nie chce mi się do szkoły wracać... A Bono w tej obróżce fajnie wygląda ;p chociaż z przodu pewnie lepiej ;)
OD przodu by nie było widac bo ją włosy pochłonęły xP

[quote name='Martunia']No ja w czasie jednego tygodnia mam bardzo dużo, sprawdzianów 3, kartkówek 6, reszta to takie głupoty typu referat, plakat. :eviltong: To wszystko na przyszły tydzień. :eviltong:
Omg no dużo...ja nawet nie wiem ile mama le zę duzo wiem xP
Trze by jutro sie pouczyć:P

[quote name='Martunia'][FONT=Arial Black]Gratuluję 600 strony!!![/FONT]

:smilecol::sweetCyb::ylsuper::B-fly: :BIG::cunao::laola::pepsi:
Dzięki:)

[quote name='Sweetaśna']śliczne fotki:)
fajnie ze się spotkałyście;)
a po co do ciebie jubiler dzwoni:evil_lol::eviltong:

A ja będę mieć ferie za tydzień i sie tym pocieszam:evil_lol::eviltong::diabloti:
a Jubiler to mój kumpel:diabloti:
Oj jak Ci dobrze...
Wg mnie najlepiej jest mieć na końcu ferie xP

Posted

[quote name='Owczarkowa']

Widziałam właśnie :evil_lol::diabloti:

Na wakacje też sie raczej spotkamy i moze by tak większą grupką i bym MOŻE psióra wzięła, co Ty na to?