Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Nie nie, dla mnie doobra duszyczka :evil_lol:
Ale ci fajnie :( Ja niestety nie, 7 lekcji, jak codziennie :D
Haha nie no ja czasami tka na dobranoc lekturka do spanka xD O kurcze, przypomniałaś mi o lekturze na jutro.. będzie test :roll: Muszę przeczytać streszczenie :diabloti: Bo czytałam z 2 tgodnie czy 3 temu i nie pamiętam już xD
I zacyznam coraz bardziej lubić biologię, bo na początku to tylko wielkie oczy na lekcji robiłam :crazyeye: Tyle tego mamy.. komórkę cały czas omawiamy i chyba mamyą ją omawiać przez cały semestr :lol: Mam książkę taką wielką o komórce i w następnym semestrze następna będzie :lol:
Restauracja na facebooku mnie wzywa xD I farma xD Help xD

Posted

[quote name='deer_1987']http://i34.tinypic.com/ddfcy1.jpg
przestraszylam sie..
Moich pięknych ocząt?:diabloti:

[quote name='Martunia']Nie nie, dla mnie doobra duszyczka :evil_lol:
Ale ci fajnie :( Ja niestety nie, 7 lekcji, jak codziennie :D
Haha nie no ja czasami tka na dobranoc lekturka do spanka xD O kurcze, przypomniałaś mi o lekturze na jutro.. będzie test :roll: Muszę przeczytać streszczenie :diabloti: Bo czytałam z 2 tgodnie czy 3 temu i nie pamiętam już xD
I zacyznam coraz bardziej lubić biologię, bo na początku to tylko wielkie oczy na lekcji robiłam :crazyeye: Tyle tego mamy.. komórkę cały czas omawiamy i chyba mamyą ją omawiać przez cały semestr :lol: Mam książkę taką wielką o komórce i w następnym semestrze następna będzie :lol:
Restauracja na facebooku mnie wzywa xD I farma xD Help xD
7 a męcz sie dobrze Ci tak ucz sie ucz:eviltong:ło matko jo tyz musza lektura czytać dzięki Konrad Wallenrod boże xD Jo nawet biola lubia xD
ło matko tyn face cośtam...idź sie lecz:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono']
7 a męcz sie dobrze Ci tak ucz sie ucz:eviltong:ło matko jo tyz musza lektura czytać dzięki Konrad Wallenrod boże xD

Sie ciesz że Konrada a nie Lalka..:roll:

Posted

[quote name='Anula & Bono']7 a męcz sie dobrze Ci tak ucz sie ucz:eviltong:ło matko jo tyz musza lektura czytać dzięki Konrad Wallenrod boże xD Jo nawet biola lubia xD
ło matko tyn face cośtam...idź sie lecz:diabloti::evil_lol::evil_lol:

No już się wymęczyłam i mam dość :diabloti: Kartkówkę zawaliłam xDDD
Jeszcze o takiej lekturze nie słyszałam..
Haha na odwyk!!! xD
Co tam? :D:D:D

Posted

[quote name='Martunia']No już się wymęczyłam i mam dość :diabloti: Kartkówkę zawaliłam xDDD
Jeszcze o takiej lekturze nie słyszałam..
Haha na odwyk!!! xD
Co tam? :D:D:D
No na odwyk!!!!!
przez to zawaliłaś kartkówa jak mogłaś!!!?
a nic nudza sie xd

Posted

[quote name='Martunia']Haha no powinni mnie ze szkoły wyrzucić :diabloti:
A tak na serio to niedobrze mi było :(
Noo powinni!!
Jo tu na angolu sestrwsowano jak cholera siedziałach przed nauczycielem i spicz( czy istnieje jedna moda) cząsłach sie jak galareta a facet mi jezuu czemu sie tak częsiesz nie stresuj sie tak bo mi tu zawału dostaniesz i dostałach piękne 18/20:diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']No pochwaliłaś mi się już sklerotyczko :D Znowu ci maści trzeba kupować Gienia!!! :mad:
No trzeba trzeba:diabloti:
Jo tak z 10 min już po spiczu byłach dali w szoku:eviltong:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
fajne oka :diabloti:

Oby tylko się pogodzili z Bartim bo tego twojego słodziaka tak wytule że oh :loveu:

hah ja sie najpierw rzuce na wlascicielke :diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::buzi: a Bona to udusze ( przytuleniem ) :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martunia']No ale fajnie, gratuluje :D:D:D
A zaraz też lecę się uczyć ang, bo jutro kartkówka :shake:
Idź idź xD

[quote name='Bartiśkowa_']fajne oka :diabloti:

Oby tylko się pogodzili z Bartim bo tego twojego słodziaka tak wytule że oh :loveu:
Bydzie gites na pewno Bartiś jest od Bona większy tak więc raczy Bono ewentualnie bydzie sie go boł jak coś:eviltong:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']hah ja sie najpierw rzuce na wlascicielke :diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::buzi: a Bona to udusze ( przytuleniem ) :loveu::loveu::loveu:
O jak miło xD
Jeee nie dus mi psa błagom:evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Nagle takie oczy zobaczylam :D
Ale są ładniuchne a nie straszne xD
No ok niekiedy godają mi że mom wzrok jakbych miała kogoś zabić:diabloti:

[quote name='Cavy']Jakie świetne te Twoje oka są! *_*

A pupilka Twojego "małego" to tylko wymiziać, taki puchacz świetny. :loveu:
Dziękuję bardzo:loveu:
To jedź na zlot:eviltong:

Posted

Weekend!:multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Haha dzisiej miałach iś na pingla ale okazało sie że nie ma jupi xD
Jutro na konie w nidziela z Ewą na piwo:evil_lol::evil_lol:
21 pazdziernika ida w końcu do gastrologa i sie okaże czy byda musiałą mieć gastroskopia robiono...