Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

No Bonek najlepsiejszy. :loveu:
Zdjęcia bardzo fajne, fajna smyczka nowa. :D I super psiaki na wystawe. :D Masz jakieś westy (o, jestem szybciej od Ady :eviltong::eviltong:)? I ogólnie dawaj wiecej zdjęć. :D:D

Posted

[quote name='Martunia']No Bonek najlepsiejszy. :loveu:
Zdjęcia bardzo fajne, fajna smyczka nowa. :D I super psiaki na wystawe. :D Masz jakieś westy (o, jestem szybciej od Ady :eviltong::eviltong:)? I ogólnie dawaj wiecej zdjęć. :D:D

a ty co ścigasz sie ze mną:evil_lol::evil_lol:

Fajne fotki z wystawy:):)
A ty masz niedługo urodzinki:razz:

Posted

Ups, wydało się. :evil_lol:
A tak naprawdę to Ty zawsze pierwsza byłaś w pytaniu o westy to cóż, chciałam choć raz zaznać tej satysfakcji. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Martunia napisał(a):
Ups, wydało się. :evil_lol:
A tak naprawdę to Ty zawsze pierwsza byłaś w pytaniu o westy to cóż, chciałam choć raz zaznać tej satysfakcji. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

haha:evil_lol::evil_lol:
e tam pierwsza po prostu chciałam to się pytałam:eviltong::eviltong:
a ty tu w wyścigi sie bawisz:evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']No Bonek najlepsiejszy. :loveu:
Zdjęcia bardzo fajne, fajna smyczka nowa. :D I super psiaki na wystawe. :D Masz jakieś westy (o, jestem szybciej od Ady :eviltong:)? I ogólnie dawaj wiecej zdjęć. :D
Dzięki:)
Westów nie maam bo ogólnie mało fotek robiłam bo jedną ręka psa trzymam a drugą aparat:eviltong:

[quote name='Sweet']a ty co ścigasz sie ze mną:evil_lol:

Fajne fotki z wystawy:):)
A ty masz niedługo urodzinki:razz:
Ta Marta Cie śledzi:evil_lol:
No tak niedługo 17 lat jaka ja staraaa dupa:diabloti:

[quote name='Martunia']Ups, wydało się. :evil_lol:
No teee a po co Ty ją śledzisz?:D
No ok byłaś pierwsza to sie ciesz:diabloti:

[quote name='Sweet']haha:evil_lol::evil_lol:
e tam pierwsza po prostu chciałam to się pytałam:eviltong::eviltong:
a ty tu w wyścigi sie bawisz:evil_lol:
wyścigi szczurów:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Hej :p

http://i44.tinypic.com/vzhkex.jpg

Ten pies mi się najbardziej podoba :loveu:[/FONT]
No a jak inaczej:D
Dzięki:)

Posted

[quote name='Martunia']Hahaha. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale jestem podstępna. :evil_lol:
Co tam u Ciebie? :D
Trzeba Cie za to UKARAĆ!!:diabloti:
A szukam se jakiejś fajnej czcionki xP i będę męczyć mamuśkę o pozwolenie o następny tattoo:D chcę na nadgarstku napis Death and Glory:loveu::diabloti:

Posted

Eee nie, co tu się od razu denerwować, ja przecież jestem grzeczna. :evil_lol: Mnie karać.. :shake: :eviltong:
Haha, wiedziałam, że znowu będziesz miała podobny pomysł. :D

Posted

[quote name='Martunia']Eee nie, co tu się od razu denerwować, ja przecież jestem grzeczna. :evil_lol: Mnie karać.. :shake: :eviltong:
Haha, wiedziałam, że znowu będziesz miała podobny pomysł. :D
Ja sie z Tobą rozliczę 27 maja gdzieś we Wrocku:cool3::diabloti:
No co ja fce jeszce tatoo:evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Zobaczymy, mogę się przecież nie pojawić. :cool3: :evil_lol:
No tak tak, tylko kolejny tatuaż, prawie jak nic. :D
To przyjde Ci do domu:diabloti:
No co kolejny tatuaż to nic takiego:evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']O ile go znajdziesz. :evil_lol:
No przecież mówię, że nic. :eviltong:
A czemu mam nie znaleźć?:diabloti:

taaakii:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Anula & Bono']Dzięki:)

[COLOR=Blue]Ta Marta Cie śledzi:evil_lol:
No tak niedługo 17 lat jaka ja staraaa dupa:diabloti:

W tym momencie się poczułam urażona...:mad:
Szkoda, że się nie spotkałyśmy, my chyba Cię widzałyśmy ale byłaś z mamą i tak nam głupio było podejść..:roll:
Następna krajówka dopiero 13 września planujesz być?:cool3:

Posted

A ja wlasnie nie widzialam, a specjalne Bona wypatrywałam.

Skibka - a mnie widzialas?:cool3: Biała bluza, wyprostowane, spięte włosy i pokrowiec z aparatem na szyi :eviltong:

Posted

globalnydog193 napisał(a):
A ja wlasnie nie widzialam, a specjalne Bona wypatrywałam.

Skibka - a mnie widzialas?:cool3: Biała bluza, wyprostowane, spięte włosy i pokrowiec z aparatem na szyi :eviltong:

Ja właśnie Bonka od razu poznałam po obroży.:cool3:

Kogoś z aparatem na szyji widziałam i tak właśnie myślałam, że to Ty.. Stałać koło 12.30 pod bramą wejściową?:cool3:Bo jak to byłaś Ty to mnie pewnie widziałaś ale może niekoniecznie poznałaś.:lol:

Posted

Stałam, stałam, bo miałam sie z Anulą spotkać, ale sie nie znalazlysmy :eviltong:

Kurde, mozliwe, ze Cie widzialam, ale teraz nie kojarze, moglas podejsc i sie spytac :eviltong:

Posted

Stałam, stałam, bo miałam sie z Anulą spotkać, ale sie nie znalazlysmy :eviltong:

Kurde, mozliwe, ze Cie widzialam, ale teraz nie kojarze, moglas podejsc i sie spytac :eviltong:

To niewiem czy wiesz ale Anula stała jakieś 10 metrów ode mnie a ty jakieś 5metrów.:lol:
To w sumie stałyśmy razem a jednak osobno.:diabloti:
Ja byłam z koleżanką stałyśmy koło poręczy.:lol:

Posted

Poważnie? :-o Nie widziałam :shake:
I teraz juz nie kojarze.

No to mozemy przyjąc, że sie spotkalysmy, tylko ze sobą nie rozmawialysmy:diabloti:

Dokładnie!:evil_lol:
A tak teraz myślę, że mogłybyśmy się np w wakacje spotkać gdzieś na Wirku czy gdzieś z psami albo bez.. W końcu nie mieszkamy od siebie tak daleko żeby to było niewykonywalne..:oops:

Posted

[quote name='Skibka']W tym momencie się poczułam urażona...:mad:
Szkoda, że się nie spotkałyśmy, my chyba Cię widzałyśmy ale byłaś z mamą i tak nam głupio było podejść..:roll:
Następna krajówka dopiero 13 września planujesz być?:cool3:
Haha:D Wybacz:diabloti:
Jeee trzeba było podejść i tyle:D
No na pewno będę:eviltong:

[quote name='globalnydog193']A ja wlasnie nie widzialam, a specjalne Bona wypatrywałam.

No szkoda.
I szczerze to Cię też nie widziałam:diabloti:

[quote name='Skibka']Ja właśnie Bonka od razu poznałam po obroży.:cool3:

Kogoś z aparatem na szyji widziałam i tak właśnie myślałam, że to Ty.. Stałać koło 12.30 pod bramą wejściową?Bo jak to byłaś Ty to mnie pewnie widziałaś ale może niekoniecznie poznałaś.:lol:
Poznałaś psa trze było podlyź!!:diabloti:

[quote name='globalnydog193']Stałam, stałam, bo miałam sie z Anulą spotkać, ale sie nie znalazlysmy

No niestety nie znalazłysmy się:eviltong:

[quote name='Skibka']To niewiem czy wiesz ale Anula stała jakieś 10 metrów ode mnie a ty jakieś 5metrów.:lol:
To w sumie stałyśmy razem a jednak osobno.:diabloti:
Ja byłam z koleżanką stałyśmy koło poręczy.:lol:
Poważnie?:D
Kurde dziołcha:D

[quote name='globalnydog193']Poważnie? :-o Nie widziałam :shake:
I teraz juz nie kojarze.

No to mozemy przyjąc, że sie spotkalysmy, tylko ze sobą nie rozmawialysmy:diabloti:
Ta spotkałyśmy się i przy okazji nie widziałam żadnej z Was:evil_lol:

[quote name='Skibka']Dokładnie!:evil_lol:
A tak teraz myślę, że mogłybyśmy się np w wakacje spotkać gdzieś na Wirku czy gdzieś z psami albo bez.. W końcu nie mieszkamy od siebie tak daleko żeby to było niewykonywalne..:oops:
A spotkać można się w kazdej chwili:)
Tylko mnie praktycznie przez całe wakacje nie ma:eviltong:

[quote name='globalnydog193']Tzn z Anulą sie zobacze na zlocie, ale tak jeszcze osobno mozemy sie spotkać ;)
No właśnie:D

Posted

Ja łatwo Ci sie godo że miałach podlyź, mie by było gupio przi Twojij mamie cokolwiek powiedzieć.:evil_lol:
To może sie w Chrzowie w końcu spotkomy..
A te spotkanie to jak Cie nie ma w wakacje to zawsze może być w czerwcu abo we wrześniu.;)

Posted

[quote name='Skibka']Ja łatwo Ci sie godo że miałach podlyź, mie by było gupio przi Twojij mamie cokolwiek powiedzieć.:evil_lol:
To może sie w Chrzowie w końcu spotkomy..
A te spotkanie to jak Cie nie ma w wakacje to zawsze może być w czerwcu abo we wrześniu.;)
Abo stykło mie zawołać i już:D
Sie jeszcze zoboczy co i jak:D

Chce ktoś odkupić smycz skórzaną szytą na okrągło??Nową, składaną.
Bo zamówiłam w necie wtedy i sie okazało że nie ma i gościu się pyta czy zwrócić kase czy posłać brązową. No to ja poprosiłam o zwrot pieniędzy i kupiłam smycz na wystawie. Dzisiaej mi pisze że była dostawa i wysłał mi smycz:/ No ludzie napisałąm zę chce zwrot kasy...i teraz będe mieć 2 smycze a mi niepotrzebne są dwie...Może ktoś chętny?????