Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Bo jak na śląsko baba przystało to jo wielko hahaha:evil_lol:
A tam tłuścioch od razu pf

Biedny ma już zakaz jeżdżenia autem- wyrok wydany przez jego wujcia:D

Posted (edited)

[quote name='Luzia']To nic tylko Ci chłop z mazur potrzebny ;)

Za co taki zakaz?

[quote name='Sweet']Bo wujek nie lubi psów :P Biedny Bonek.. :-(
Prosze masz odpowiedź, może nie że nie luubi ale sie boi,a le cóż mamy czas anioł Bonczek go przekona do siebie na pewno:diabloti:
a jak nie to będzie terapia szokowa:)

Edited by Tepes
Posted

[quote name='Angi']edytuj post :evil_lol:

[quote name='YxNinaxY']też to zauważyłam ;D znaczy się z tym edytowaniem ;P

haha a ja tego nie zauważyłam nie wiem skad to się wytrzasło:evil_lol:

[quote name='Luzia']Dobrze, że ta edycja nie działa, bo już miałam kilka pomysłów, dość spaczonych - przyznam :diabloti:
o Ty hulyganie:diabloti:

Ale mnie dziecko wkurzyło łagodnie mówiąc.
Bo w sumie po osiedlu ładnie se łazimy bez smyczy, i oczywiscie dziad musiał wyczaić jakieą wywalone skrzydełko na trawniku i do pyska.
Ja mu tylko zostaw to dziadu, FE! No to elegancko puścił, nagle ni z dupy idzie mój kochany sąsiad i zaczął do niego tiutiać to Boncz haja za skrzydło
i je wpierdzielił...a dostał wpieprz az miło:p

A po za tym wczoraj nauczył się robic PAPA;)

Posted

Z tym zbieraniem też mam problem, dlatego moje psy bez smyczy pod blokiem nie chodzą.. Funia i Pamir jeszcze spoko, bo jak zauważę i karzę puścić to wypluwają, ale do Strofy ani prośbą ani groźbą, a mi się nie chce z nią szarpać :evil_lol:

Posted

Wiesz co z Bonczem jakoś nie było takiego problemu, że zżera wszytko co na ziemi leży bo po prostu zostawia to jak mu każe
a tu sąsiad zaczął tiutiać to on se wziął chyba to jako przyzwolenie i jazda...
Haha a niech se poje co tam:evil_lol:

Posted

phi też mi coś.. skrzydełko.. na zdrowie Bonuś!
Hunterek natomiast dziś, przed chwilą, zeżarł małego okonia, proso z wody, żywego:diabloti:
co ja się mam z tym psem:shake:

Posted

Skrzydełko skrzydełkiem, ale rożni ludzie po świecie łażą i nie daj Boże byłoby zatrute
Hahaha świeże rybki (czy też nie do końca:evil_lol:) Boncz ma w swoim menu jak bylysmy na zlocie to dziad
łowił je i wpierdzielał no i skończyło się z kagańcem:)
Widze, że nasze psy to rybaki :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Po długiej przerwie związanej z nie dyspozycyjnością Jupsa dwa dziady w końcu się spotkały;)
Oczywiscie Boncz musiał zaliczyć kąpiel w mini rzeczce bo inaczej byłby chory;)

Po za tym dziecku zrobił się strasznie okropny brązowy nos, juz prosimy słońce i powrót czarnego:evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']O, i Jups nawet nie zjadł Boczka, no proszę :D Debile :loveu:
I chwała mu za to:loveu::evil_lol:

[quote name='YxNinaxY']dopiero po chwili dojrzałam, że na tym zdjęciu też jest pies https://lh5.googleusercontent.com/-VjIrXYW4Dxs/URUoP0bcMxI/AAAAAAAAElY/CiwhgIZ2FSU/s640/_2087809.JPG :diabloti:
czy to kamień??:hmmmm:
A no Andrzej w swoim swiecie czyli szukanie myszy:evil_lol:
No kamień kamień taki włosiaty, a jaki fajny:cool3:

Posted

fiu fiu - ładny! I całkiem spory:loveu:a skąd taki motyw? grasz?:cool3: Kurde ja też chcę kolejny - napaliłam się na napis na przedramieniu ale TŻ się bulwersuje:roll: ale i tak jak będę miała jakiś przypływ gotówki to se machnę ;)

Posted

A dzięki dzięki;)
Nie, nie gram ale uwielbiam twórczość i samą w sobie Apocalypticę, a kwiaty to polskie znaczenie mojego imienia;)
A tam sie bulwersuje, a co to za napis chcesz?:)

Posted

[quote name='Tepes']A dzięki dzięki;)
Nie, nie gram ale uwielbiam twórczość i samą w sobie Apocalypticę, a kwiaty to polskie znaczenie mojego imienia;)
A tam sie bulwersuje, a co to za napis chcesz?:)

"every moment is good to change everything":evil_lol:

Posted

[COLOR=#0000ff]No no całkiem spoko;)

Mam w sumie zdjęcia ze wsi ale jakoś nie chce mi się ich zmniejszać i na pisace powrzucać, choć i tak nie mam nic
konkretnego do roboty:evil_lol:[/COLOR]