Culineo Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Avaloth']Jak do Wawy to będę Cię odwiedzać, bo uwielbiam Warszawę :loveu: (tak, jestem z Krakowa, lubię Warszawę i publicznie się do tego przyznaje :D Kraków też lubię, żeby nie było) hahaha spoko zapraszam już teraz ! :loveu: [quote name='Tepes']a dziekujemy:) a idź Ty do Wawy...pff:shake::evil_lol: a goń się Anula :D wawa jest mega :) Quote
Tepes Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 nie mam z kim sie gonić:diabloti: nie wiem czy jest super czy nie nigdy nie byłam, wiem, że jest daleko mnie i to mi wystarczy:evil_lol: Quote
polciuaa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Tepes'] Właśnie se wróciłam z koncerciku Cree, byłam z Dżastą i jej kolegą:) Powiem, że było całkiem fajnie i nawet mamy zdjęcie z młodym Riedlem huhu i przyznaj się, że moje fatum do dziwnych menelowatych ludzi przeszło na Ciebie. :loveu: Quote
mamaandzi Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Hej Tepes :) Zaważyłam Was na wątku taksowowych obróżek i pomyślałam, że ponieważ jesteś właścicielką Goldena to zajrzę do was i zaproszę na formu Fundacji Pomocy Goldenom AUREA :) http://www.aurea.org.pl/ pozdrawiam serdecznie Natalia :) Quote
Tepes Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='dogomanka_']i przyznaj się, że moje fatum do dziwnych menelowatych ludzi przeszło na Ciebie. :loveu: oby nie:roll::evil_lol: bo jeśli tak to osobiście przyjadę i Cię zabiję:loveu: [quote name='mamaandzi']Hej Tepes :) Zaważyłam Was na wątku taksowowych obróżek i pomyślałam, że ponieważ jesteś właścicielką Goldena to zajrzę do was i zaproszę na formu Fundacji Pomocy Goldenom AUREA :) http://www.aurea.org.pl/ pozdrawiam serdecznie Natalia :) Hej;) Dzięki za zaproszenie, forum znamy ^^ Quote
Bewarka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Tepes'] Właśnie se wróciłam z koncerciku Cree, byłam z Dżastą i jej kolegą:) Powiem, że było całkiem fajnie i nawet mamy zdjęcie z młodym Riedlem huhu A potem był jeszcze kolega kolegi i wtedy dopiero sie zaczęło...:roflt: Quote
polciuaa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Tepes']oby nie:roll::evil_lol: bo jeśli tak to osobiście przyjadę i Cię zabiję:loveu: zapraszam serdecznie. :loveu: Quote
Tepes Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='Bewarka']A potem był jeszcze kolega kolegi i wtedy dopiero sie zaczęło...:roflt: haha no było zacnie:evil_lol: [quote name='dogomanka_'] zapraszam serdecznie. :loveu: menda:diabloti: Quote
Tepes Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 macie zlotowego Andrzeja:evil_lol: Quote
Tepes Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Ze względu na to, że już tuż tuż bo 27 zaczynam przygodę z polibudą a później z technikiem wet będę miała zapewne mało czasu, wklejam kilka zdjęć. A może nawet i nie bo po co i tak tu nikogo nie ma. Dziękuję do widzenia:diabloti: Quote
Culineo Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 chyba ty :D jak się czyta to co napisałas 3 posty wyżej to możne pomysleć ,że masz schizofrenie :D Quote
Tepes Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 hahaha a skąd wiesz, że nie mam:diabloti: Quote
Culineo Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 a czy ja powiedziałam, że nie masz ? :evil_lol: Quote
Tepes Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 napisałaś, że można tylko tak pomysleć:evil_lol: Quote
Tepes Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 haha jakaś Ty dobroduszna i kochana:loveu::evil_lol: Quote
polciuaa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Przepraszam za offa, ale sytuacja jest krytyczna! 9miesięczny szczeniak zagrożony jest śmiercią pod kołami pociągu bądź też przywiązaniem do drzewa w lesie! http://www.dogomania.pl/forum/threads/232622-ALARM%219miesi%C4%99czny-szczeniak-do-lasu-czy-pod-poci%C4%85g-POMOCY%21?p=19704921#post19704921 Quote
Tepes Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Spoko loko, już obecnam na wątku:) Quote
YxNinaxY Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 phi..:shake: Dawać foty, nie marudzić.:razz: Quote
Tepes Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 w sumie tych fot to nawet i dużo nie ma:diabloti: Quote
Recommended Posts