Bewarka Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='Tepes']ja chciałam bluzę z forever alone ale ni ma:( sa tylko koszulki. ale niefajne to sobie kurde zrobiłam bransoletkę a co:D Lepiej nie kupuj, bo jeszcze kogo znajdziesz i ci nie bedzie potrzebna :D Fajowski ten efekt nudy :loveu: Quote
Ty$ka Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Dobry wieczór ;] O mamusi ile kociambrów :loveu: W takich momentach zdaję sobie sprawę jak dawno miałam malucha u siebie. Teraz to tylko dorosłe i dorosłe :cool3: Nie ukrywam, że moje serce kradną zawsze rudasy i tak jest i teraz :loveu: A bransletka bardzo fajna, podoba mi się :) Quote
Tepes Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 [quote name='Bewarka']Lepiej nie kupuj, bo jeszcze kogo znajdziesz i ci nie bedzie potrzebna :D Fajowski ten efekt nudy :loveu: oj tam zawsze się przyda haha:diabloti: a dziekuje^^ [quote name='Ty$ka']Dobry wieczór ;] O mamusi ile kociambrów :loveu: W takich momentach zdaję sobie sprawę jak dawno miałam malucha u siebie. Teraz to tylko dorosłe i dorosłe :cool3: Nie ukrywam, że moje serce kradną zawsze rudasy i tak jest i teraz :loveu: A bransletka bardzo fajna, podoba mi się :) Witam;) Już o jednego kociamberka mniej i własnie o rudaska pojechał w sobotę do nowego domu do dogomaniaczki;) Haha dziekuje, ale to jeszcze nie koniec bo niestety nie miałam muliny żeby zrobić porządny sznurek;) Quote
Tepes Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Z bulinków mam tylko tyle jakby ktoś chciała jakąś rasę może mam ^^ Quote
Bewarka Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Haha a ja nic zdjęć nie mam jakby mnie nie było hm :D https://lh3.googleusercontent.com/-zvY0jlmA2f8/T98AseQuC5I/AAAAAAAACBE/On2oqOXDjaw/s640/_6173351.JPG Jaki uśmiech :loveu: Quote
anka11 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-n9HPOlr7Asg/T98Aq51QdJI/AAAAAAAACA4/hk55uXsav2M/s640/_6173334.JPG jakie piekne! :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='anka11']https://lh3.googleusercontent.com/-n9HPOlr7Asg/T98Aq51QdJI/AAAAAAAACA4/hk55uXsav2M/s640/_6173334.JPG jakie piekne! :loveu::loveu: ;) [quote name='Aleksandra95']masz hasiory ? : D Ani jednego:diabloti: Quote
darii_iia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Mi, to się tam buliki nie podobają. :eviltong: Chociaż w Twoim obiektywie, nawet nawet wyszły. :lol: Jakie masz jeszcze rasy ? :) Quote
Aleksa. Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Tepes'];) Ani jednego:diabloti: a idź Ty ! :( no nie a Dogi ? Quote
Tepes Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='darii_iia']Mi, to się tam buliki nie podobają. :eviltong: Chociaż w Twoim obiektywie, nawet nawet wyszły. :lol: Jakie masz jeszcze rasy ? :) Nawet...pfff bulinki są najcudowniejsze na świecie:loveu: W sumie z reszty to mam tylko takie pojednycze fotki stafik, foks, bokser w sumie powrzucam jeszcze wszystkie dużo tego nie ma [quote name='Aleksandra95']a idź Ty ! :( no nie a Dogi ? a dogi owszem ale tylko 2:diabloti: [quote name='monika15']Wrzucaj wszystkie rasy po kolei:diabloti: a właśnie taki zamiar mam:D Quote
Ty$ka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-7lQYPcwYicU/T97_1ZgoE9I/AAAAAAAAB6k/Ul6B2sd0iQM/s640/_6163049.JPG :loveu: A ja mam takie pytanie... pewnie głupie... czy fotografujesz zawodowo? Bo każde Twoje zdjęcie jest bardzo profesjonalne, zachwycające i po prostu super :) Quote
Tepes Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Kto pyta nie błądzi;) Zawodowo hahaha nie coś Ty całkowicie amatorsko;) Ale bardzo mi miło! Quote
Ty$ka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 No to jeszcze takie jedno pytanie, jak Ci zaśmiecam wątek to przepraszam i proszę o odpowiedź na PW: jaką lustrzankę polecasz dla osoby, która będzie mieć pierwszy raz taki sprzęcik, ale jednocześnie zależy jej na czymś w miarę porządnym, dość długowiecznym i ma teorię jako taką o robieniu zdjęć. Od 1,5roku przymierzam się do zakupu lustra, ale boję się, że źle wybiorę ;) (albo za profeszjonal albo niespełniające moich wymagań). Już wiem (bo mam takie, a nie inne wymagania), że i tak będę dokupywać długi obiektyw oraz portretówkę, ale to w swoim czasie, na razie zależy mi na samej lustrzance za dość fajną cenę (niestety nie stać mnie na lustrzankę powyżej 3,5tys. zł). =) Rozglądam się za Nikonem lub Canonem, bo to zaufane marki, ale inne też wchodzą w grę. Quote
Recommended Posts