Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tepes']ja chciałam bluzę z forever alone ale ni ma:(
sa tylko koszulki. ale niefajne to sobie kurde zrobiłam bransoletkę a co:D

Lepiej nie kupuj, bo jeszcze kogo znajdziesz i ci nie bedzie potrzebna :D

Fajowski ten efekt nudy :loveu:

Posted

Dobry wieczór ;]

O mamusi ile kociambrów :loveu: W takich momentach zdaję sobie sprawę jak dawno miałam malucha u siebie. Teraz to tylko dorosłe i dorosłe :cool3: Nie ukrywam, że moje serce kradną zawsze rudasy i tak jest i teraz :loveu:

A bransletka bardzo fajna, podoba mi się :)

Posted

[quote name='Bewarka']Lepiej nie kupuj, bo jeszcze kogo znajdziesz i ci nie bedzie potrzebna :D

Fajowski ten efekt nudy :loveu:
oj tam zawsze się przyda haha:diabloti:
a dziekuje^^

[quote name='Ty$ka']Dobry wieczór ;]

O mamusi ile kociambrów :loveu: W takich momentach zdaję sobie sprawę jak dawno miałam malucha u siebie. Teraz to tylko dorosłe i dorosłe :cool3: Nie ukrywam, że moje serce kradną zawsze rudasy i tak jest i teraz :loveu:

A bransletka bardzo fajna, podoba mi się :)
Witam;)
Już o jednego kociamberka mniej i własnie o rudaska pojechał w sobotę do nowego domu do dogomaniaczki;)
Haha dziekuje, ale to jeszcze nie koniec bo niestety nie miałam muliny żeby zrobić porządny sznurek;)

Posted

[quote name='darii_iia']Mi, to się tam buliki nie podobają. :eviltong:
Chociaż w Twoim obiektywie, nawet nawet wyszły. :lol:
Jakie masz jeszcze rasy ? :)
Nawet...pfff bulinki są najcudowniejsze na świecie:loveu:
W sumie z reszty to mam tylko takie pojednycze fotki
stafik, foks, bokser w sumie powrzucam jeszcze wszystkie dużo tego nie ma

[quote name='Aleksandra95']a idź Ty ! :( no nie a Dogi ?
a dogi owszem ale tylko 2:diabloti:

[quote name='monika15']Wrzucaj wszystkie rasy po kolei:diabloti:
a właśnie taki zamiar mam:D

Posted

No to jeszcze takie jedno pytanie, jak Ci zaśmiecam wątek to przepraszam i proszę o odpowiedź na PW: jaką lustrzankę polecasz dla osoby, która będzie mieć pierwszy raz taki sprzęcik, ale jednocześnie zależy jej na czymś w miarę porządnym, dość długowiecznym i ma teorię jako taką o robieniu zdjęć. Od 1,5roku przymierzam się do zakupu lustra, ale boję się, że źle wybiorę ;) (albo za profeszjonal albo niespełniające moich wymagań). Już wiem (bo mam takie, a nie inne wymagania), że i tak będę dokupywać długi obiektyw oraz portretówkę, ale to w swoim czasie, na razie zależy mi na samej lustrzance za dość fajną cenę (niestety nie stać mnie na lustrzankę powyżej 3,5tys. zł). =) Rozglądam się za Nikonem lub Canonem, bo to zaufane marki, ale inne też wchodzą w grę.