Tepes Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 i kolejny pies właścicieli Bayer W ostatni dzień doszedł mi jeszcze piesek ale nie miałam już aparatu;) Quote
Culineo Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 właściele widzę swetry mają ... nie przepadam :D Quote
Tepes Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 a no mają 3;) a ja tam owszem cwetry jak najbardziej i to w sumie wszystkie;) Quote
Tepes Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='dog193']Ta Rozalia wygląda jakby coś z oczami miała ;) oprócz obrzydliwych śpiochów oczy sa ok dziwne je ma ale sa zdrowe:evil_lol: [quote name='Bewarka']Za mało zdjęć jak na tyle siedzenia :-D kobieto jo sie PSAMI zajmowałach a nie robieniem zdjęć nie było czasu na focenie:diabloti: Quote
Sweet Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Tepes'] kobieto jo sie PSAMI zajmowałach a nie robieniem zdjęć nie było czasu na focenie:diabloti: Jasne, jasne ;P A to może mi się tak nudziło? :diabloti: Quote
polciuaa Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Tepes']hahaha już nie potrafię doczekać się tej chwili:diabloti: chwili, gdy będę miała play, czy chwili, gdy umrzemy? :evil_lol: Quote
Tepes Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 [quote name='Sweet']Jasne, jasne ;P A to może mi się tak nudziło? :diabloti: no pewnie Tobie mi na pewno nie:diabloti: [quote name='dogomanka_']chwili, gdy będę miała play, czy chwili, gdy umrzemy? :evil_lol: o to mie zastrzeliłaś nie wiem sama:evil_lol: Quote
polciuaa Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='Tepes'] o to mie zastrzeliłaś nie wiem sama:evil_lol: aa widzisz! ja zawsze zadaje genialne pytania. :evil_lol: Quote
Tepes Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 haha i za to Cie kochom;loveu: a my z Boczkiem wybywamy jutro z rana na wieś;) będę się szlajać na rolkach po wsio hiohio a Boczek pozna już większe hasające kotki ^^ Quote
polciuaa Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='Tepes']haha i za to Cie kochom;loveu: a my z Boczkiem wybywamy jutro z rana na wieś;) będę się szlajać na rolkach po wsio hiohio a Boczek pozna już większe hasające kotki ^^ oo, szkoda, że mnie zostawiasz :< Quote
Tepes Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 jak to zostawie jestem przecież :evil_lol: kurde ja tu rolki taszczę specjalnie a tu deszcz! Quote
polciuaa Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Tepes']jak to zostawie jestem przecież :evil_lol: kurde ja tu rolki taszczę specjalnie a tu deszcz! o, a myślalam, że nie masz na tej wiosce dostępu do internetu. :evil_lol: Quote
Bewarka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Taa Anula na pewno siedziałaby na zadupiu bez internetu...:diabloti: Quote
Tepes Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 [quote name='dogomanka_']o, a myślalam, że nie masz na tej wiosce dostępu do internetu. :evil_lol: [quote name='Bewarka']Taa Anula na pewno siedziałaby na zadupiu bez internetu...:diabloti: hahaha no właśnie to bym siedziała w domu:diabloti: Quote
Tepes Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 ale tu cisza ^^ kotki bardzo upodobały sobie do zabawy ogon Bocza;) ogólnie sa przekochane, będę wyć jak przyjdzie do oddawania moze ktoś chce kocikowe fotki ?? tak jedna na zachetę Quote
Bewarka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Haha normalnie zdjęcie jak z kwejka czy czegoś :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Tepes Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 hahahaha a czemu to z kwejka niby?:evil_lol: Quote
Bewarka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Mały, słodki kociak i jeszcze takie światło :D Mam wrażenie, że zaraz się poruszy np. zamruga oczami, przewróci się czy coś innego słodkiego :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 haha jak chesz zobaczyć jak mruga oczami czy obala się zapraszam do mnie:evil_lol: Quote
Recommended Posts