Bewarka Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='Tepes']Aha aaaaaaa zapomnialach to już za późno bo koncert był o:evil_lol: Nie pyskuj jak już prawie skończyłam :eviltong: i tak masz sie ucieszyć :diabloti: Quote
Tepes Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Nie pyskuj powie haha:evil_lol: No oczywiście, że sie uciesza a jak inaczy:loveu::loveu: [video=youtube;amfzlAf1j6E]http://www.youtube.com/watch?v=amfzlAf1j6E[/video] Quote
polciuaa Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='dog193']Fajnie, że się udało :) A jak tam z panem P.? :D Bo nic nie piszesz i nie wiem :evil_lol:[/QUOTE] też mnie to ciekawi. :evil_lol: fajnie, że ci się udał koncert. :D najbardziej jednak boli mnie to, że w piątek mi kolega zaproponował bilet tam za 20zł, jakby mi chociaż kilka dni wcześniej o nim napisał to bawiłabym się razem z Tobą. :( :diabloti: ps. wrzuciłaś im tego miśka na scene? ;d Quote
Avaloth Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Chyba nie wrzuciła, z tego co mi wiadomo :D Ode mnie prezent dostaniesz jak się spotkamy bo: a) ja jak zwykle wszystko kupuję na ostatnią chwilę b) i tak nie mam pomysłu, więc jakbym się jeszcze musiała ograniczać rozmiarem to byś dostała lizaka :diabloti: Quote
Tepes Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 (edited) [quote name='dogomanka_']też mnie to ciekawi. :evil_lol: fajnie, że ci się udał koncert. :D najbardziej jednak boli mnie to, że w piątek mi kolega zaproponował bilet tam za 20zł, jakby mi chociaż kilka dni wcześniej o nim napisał to bawiłabym się razem z Tobą. :( :diabloti: ps. wrzuciłaś im tego miśka na scene? ;d to czemu nie szłaś debilu!? nie kupowałach miśka nawet i dobrze bo bych nie dorzuciła bo na Apo byłch trocha dali bo kuzynce słabo było a już na przód my sie nie dopchały;) [quote name='Avaloth']Chyba nie wrzuciła, z tego co mi wiadomo :D Ode mnie prezent dostaniesz jak się spotkamy bo: a) ja jak zwykle wszystko kupuję na ostatnią chwilę b) i tak nie mam pomysłu, więc jakbym się jeszcze musiała ograniczać rozmiarem to byś dostała lizaka :diabloti: no nawet nie kupiłach:evil_lol: no spoko nie musisz sie śpieszyć a przecież wybrałach co chca nic więcy nie musi być czopku! [video=youtube;l0-PeiLD3pA]http://www.youtube.com/watch?v=l0-PeiLD3pA&feature=relmfu[/video] po za tym zaczłey wyłazić mi since i jednak oko jest lekko sinawe:diabloti: Edited May 14, 2012 by Tepes Quote
dog193 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 A mnie najbardziej :diabloti: Miał być dzisiaj spacer, ale... zaniemogłam, za dużo wrażeń :evil_lol: Quote
anka11 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 A ja właśnie głaskam Boncza pfff a ja bede glaskac na zlocie :P Quote
Tepes Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Bitwa o Bonczara a co:evil_lol: Ja Ewka tak se tłumacz po prostu Ci sie nie chciało:D Quote
darii_iia Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Udaje martwego, by go w końcu zostawiono w spokoju. :evil_lol: Quote
anka11 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 e i co mam kombinowac kase na lupinka, przyjezdzasz do wro? : > Quote
Avaloth Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='darii_iia']Udaje martwego, by go w końcu zostawiono w spokoju. :evil_lol:[/QUOTE] Hahahaha dokładnie, podoba mi się!:diabloti: Quote
Tepes Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='anka11']e i co mam kombinowac kase na lupinka, przyjezdzasz do wro? : > Przyjeżdżam, ale nie w maju bo akurat mam robotę i mi nie pasuje, ale będę w czerwcu:) [quote name='Avaloth']Hahahaha dokładnie, podoba mi się!:diabloti: haha<3 Wszystkie fajne taksówki się rozeszły nie zdązyłam łaaaaaaaaaaaaaaa:placz: Quote
Tepes Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 O matko i córko co mi przyszło na starość:evil_lol: Wiodłam sobie spokojne życie bez żadnych atrakcji, moja straość miała być spokojna z 20 kotami a tu proszę bardzo co mir przyszło szlajac sie po teatrach i bankietach:diabloti: hiohio fan<3 Po za tym jakoś pogoda jest do dupy i nie chce mi się robić fot o! Quote
anka11 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 to dobrze w sumie, ze nie teraz bo jestem juz calkowicie splukana, a obrozke chce, wiec musialabym krasc :lol: co znaczy szlajac sie po teatrach i bankietach? ^^ Quote
Tepes Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 spoko;) no, że mój chłop mnie ciągnie po takich rzeczach:evil_lol: ale oczywiście strasi muszą mieć zawsze starsi musza mieć jakiś porblem bo jak inaczej...bo ja 5 letni mały Anuś z warkoczykiem... Quote
Tepes Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 myślałach, ze walniesz mi jakąś życiową sentencją a tu nic:evil_lol: Quote
Noelle Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [FONT=lucida grande]oj koleżanko droga... sama chciałaś :loveu: zawsze, cokolwiek robisz, możesz natknąć się na myśl, która pokaże Ci sens życia. każde zdarzenie, nawet przypadkowe, może wykreować w Twojej głowie myśl, która będzie tym celem, dlatego trzeba być otwartym, ale też w życiu nie robić nic wbrew sobie, zapamiętaj! :D pasuje? hahahahahah [/FONT]:evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Tepes']O matko i córko co mi przyszło na starość:evil_lol: Wiodłam sobie spokojne życie bez żadnych atrakcji, moja straość miała być spokojna z 20 kotami a tu proszę bardzo co mir przyszło szlajac sie po teatrach i bankietach:diabloti: No właśnie miało być tak pięknie to ci sie chłopa umyślało :( nie zapomnij o knajpach gdzie naleśnik jest za 3 dychy :lol: Quote
anka11 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 hahahaha, ale szybko sie zalatwilas :lol: no to powodzenia :D (chociaz koty to tez dobra opcja :> ) Quote
Tepes Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='Noelle'][FONT=lucida grande]oj koleżanko droga... sama chciałaś :loveu: zawsze, cokolwiek robisz, możesz natknąć się na myśl, która pokaże Ci sens życia. każde zdarzenie, nawet przypadkowe, może wykreować w Twojej głowie myśl, która będzie tym celem, dlatego trzeba być otwartym, ale też w życiu nie robić nic wbrew sobie, zapamiętaj! :D pasuje? hahahahahah [/FONT]:evil_lol: kochom Cie:loveu: [quote name='Bewarka']No właśnie miało być tak pięknie to ci sie chłopa umyślało :-( nie zapomnij o knajpach gdzie naleśnik jest za 3 dychy :lol: no straszne haha po za tym wzieli mi guitar hero aaaa i nie mom co robić smut ogromny:-(:evil_lol: [quote name='anka11']hahahaha, ale szybko sie zalatwilas :lol: no to powodzenia :-D (chociaz koty to tez dobra opcja :> ) oj jak tam szybko:evil_lol: do niego nie szybko bo sie modlił do mie od klilku lot:diabloti: Quote
Recommended Posts