Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tepes']Aha aaaaaaa zapomnialach to już za późno bo koncert był o:evil_lol:
Nie pyskuj jak już prawie skończyłam :eviltong: i tak masz sie ucieszyć :diabloti:

Posted

Nie pyskuj powie haha:evil_lol:
No oczywiście, że sie uciesza a jak inaczy:loveu::loveu:

[video=youtube;amfzlAf1j6E]http://www.youtube.com/watch?v=amfzlAf1j6E[/video]

Posted

[quote name='dog193']Fajnie, że się udało :) A jak tam z panem P.? :D Bo nic nie piszesz i nie wiem :evil_lol:[/QUOTE]
też mnie to ciekawi. :evil_lol:

fajnie, że ci się udał koncert. :D najbardziej jednak boli mnie to, że w piątek mi kolega zaproponował bilet tam za 20zł, jakby mi chociaż kilka dni wcześniej o nim napisał to bawiłabym się razem z Tobą. :( :diabloti:

ps. wrzuciłaś im tego miśka na scene? ;d

Posted

Chyba nie wrzuciła, z tego co mi wiadomo :D

Ode mnie prezent dostaniesz jak się spotkamy bo:
a) ja jak zwykle wszystko kupuję na ostatnią chwilę
b) i tak nie mam pomysłu, więc jakbym się jeszcze musiała ograniczać rozmiarem to byś dostała lizaka :diabloti:

Posted (edited)

[quote name='dogomanka_']też mnie to ciekawi. :evil_lol:

fajnie, że ci się udał koncert. :D najbardziej jednak boli mnie to, że w piątek mi kolega zaproponował bilet tam za 20zł, jakby mi chociaż kilka dni wcześniej o nim napisał to bawiłabym się razem z Tobą. :( :diabloti:

ps. wrzuciłaś im tego miśka na scene? ;d
to czemu nie szłaś debilu!?
nie kupowałach miśka nawet i dobrze bo bych nie dorzuciła bo na Apo byłch trocha dali bo kuzynce słabo było
a już na przód my sie nie dopchały;)

[quote name='Avaloth']Chyba nie wrzuciła, z tego co mi wiadomo :D

Ode mnie prezent dostaniesz jak się spotkamy bo:
a) ja jak zwykle wszystko kupuję na ostatnią chwilę
b) i tak nie mam pomysłu, więc jakbym się jeszcze musiała ograniczać rozmiarem to byś dostała lizaka :diabloti:
no nawet nie kupiłach:evil_lol:
no spoko nie musisz sie śpieszyć a przecież wybrałach co chca nic więcy nie musi być czopku!

[video=youtube;l0-PeiLD3pA]http://www.youtube.com/watch?v=l0-PeiLD3pA&feature=relmfu[/video]

po za tym zaczłey wyłazić mi since i jednak oko jest lekko sinawe:diabloti:

Edited by Tepes
Posted

[quote name='anka11']e i co mam kombinowac kase na lupinka, przyjezdzasz do wro? : >
Przyjeżdżam, ale nie w maju bo akurat mam robotę i mi nie pasuje, ale będę w czerwcu:)

[quote name='Avaloth']Hahahaha dokładnie, podoba mi się!:diabloti:
haha<3

Wszystkie fajne taksówki się rozeszły nie zdązyłam łaaaaaaaaaaaaaaa:placz:

Posted

O matko i córko co mi przyszło na starość:evil_lol:
Wiodłam sobie spokojne życie bez żadnych atrakcji, moja straość miała być spokojna z 20 kotami
a tu proszę bardzo co mir przyszło szlajac sie po teatrach i bankietach:diabloti:

hiohio fan<3

Po za tym jakoś pogoda jest do dupy i nie chce mi się robić fot o!

Posted

to dobrze w sumie, ze nie teraz bo jestem juz calkowicie splukana, a obrozke chce, wiec musialabym krasc :lol:

co znaczy szlajac sie po teatrach i bankietach? ^^

Posted

spoko;)
no, że mój chłop mnie ciągnie po takich rzeczach:evil_lol:
ale oczywiście strasi muszą mieć zawsze starsi musza mieć jakiś porblem bo jak inaczej...bo ja 5 letni mały Anuś z warkoczykiem...

Posted

[FONT=lucida grande]oj koleżanko droga... sama chciałaś :loveu:

zawsze, cokolwiek robisz, możesz natknąć się na myśl, która pokaże Ci sens życia. każde zdarzenie, nawet przypadkowe, może wykreować w Twojej głowie myśl, która będzie tym celem, dlatego trzeba być otwartym, ale też w życiu nie robić nic wbrew sobie, zapamiętaj! :D

pasuje? hahahahahah [/FONT]
:evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes']O matko i córko co mi przyszło na starość:evil_lol:
Wiodłam sobie spokojne życie bez żadnych atrakcji, moja straość miała być spokojna z 20 kotami
a tu proszę bardzo co mir przyszło szlajac sie po teatrach i bankietach:diabloti:

No właśnie miało być tak pięknie to ci sie chłopa umyślało :(
nie zapomnij o knajpach gdzie naleśnik jest za 3 dychy :lol:

Posted

[quote name='Noelle']

[FONT=lucida grande]oj koleżanko droga... sama chciałaś :loveu:

zawsze, cokolwiek robisz, możesz natknąć się na myśl, która pokaże Ci sens życia. każde zdarzenie, nawet przypadkowe, może wykreować w Twojej głowie myśl, która będzie tym celem, dlatego trzeba być otwartym, ale też w życiu nie robić nic wbrew sobie, zapamiętaj! :D

pasuje? hahahahahah [/FONT]
:evil_lol:

kochom Cie:loveu:

[quote name='Bewarka']No właśnie miało być tak pięknie to ci sie chłopa umyślało :-(
nie zapomnij o knajpach gdzie naleśnik jest za 3 dychy :lol:

no straszne haha
po za tym wzieli mi guitar hero aaaa i nie mom co robić smut ogromny:-(:evil_lol:

[quote name='anka11']hahahaha, ale szybko sie zalatwilas :lol:

no to powodzenia :-D (chociaz koty to tez dobra opcja :> )

oj jak tam szybko:evil_lol:
do niego nie szybko bo sie modlił do mie od klilku lot:diabloti: