Sajko Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ja zadowolona w 3/4- suka 2xCAC i 2xresCACIB za interką, więc teraz 11 miesięcy czekania i może kończyć intera:razz: pies dostał CAC, to był jego już trzeci, ale niestety na niedzielę okulał i nie skończył ch austrii:roll: (do mojego farta dodam, że sam był w dorosłych psach:roll:) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Sajko, i tak jest/było super!!! Jeżeli jestes zadowolona nawet tylko w 3/4, to "więcej niz połowa" Ciebie jest zadowolona. A tylko to sie liczy!!! GRATULACJE!!! To co? W kwietniu jedziemy do Wieselburga? Nieco bliżej, bo tylko 700 km... pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 karenina napisał(a):I my powrócilismy z Wels. I usmiech mam od ucha do ucha ;) W charcikach suka 2 x CAC (zrobione poł championatu ) i 2 x res CACIB za INTerka , pies 2 x res CACIB i CAC i mała dzika cirneco skonczyła Mł ch.austri i przy okazji zaczeła INTera. Lepiej być nie moze ;) Karenina, oby każdy wracal tak zadowolony z wystaw, jak ty!!! BRAWO!!! I pozdrówko od Savannah! Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Asiaczek napisał(a): To co? W kwietniu jedziemy do Wieselburga? Nieco bliżej, bo tylko 700 km... pzdr. ja jade :eviltong: moze te ostatnie CACe zalapie :roll: Asiaczku jak juz katalog wpadnie ci w lapki to poprosze o sztucerki :modla: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Elitesse, co do stawki - nie ma sprawy. Katalogi już są. A w Wieselburgu, to chyba jestesmy w inne dni... pzdr. Quote
Sajko Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no zaczęłam rozważać ten wieselburg:razz: tylko jakby ktoś mi wskazał, ślepej emerycie, gdzie znajdę info o sędziach, to bym się zastanowiła poważniej:p p.s. w marcu to już powinnam mieć ślicznego nowego kombiaczka:cool1: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Sajko - no to kombinuj z kombiaczkiem, a ja, jak tylko dowiem się czegoś o sędziach, dam znać. Pewnie założę nowy temat nt. wystawy w Wieselburgu. Na razie wiem tylko tyle, że termin wystawy to: 12/13.04.2008 r. Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ja znam swojego sedziego - ale jest podany na sznaucerowej stronie klubowej Quote
Asiaczek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Elitesse napisał(a):ja znam swojego sedziego - ale jest podany na sznaucerowej stronie klubowej Czy na waszej stronie są sędziowie tylko na 2 Grupę? Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Czy na waszej stronie są sędziowie tylko na 2 Grupę? Pzdr. tylko na sznauco - pincze :roll: zreszta juz na caly 2008 rok Quote
Asiaczek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Elitesse napisał(a):tylko na sznauco - pincze :roll: zreszta juz na caly 2008 rok szkoda, więc poczekamy na oficjalne informacje na stronie austriackiej. A jak samopoczucie Elitesse? Pzdr. Quote
karenina Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Karenina, oby każdy wracal tak zadowolony z wystaw, jak ty!!! BRAWO!!! I pozdrówko od Savannah! Pzdr. Asiaczku dziekuje, i gratulacje dla Twojej ekipy. W sumie Polska reprezentacja jak zawsze wróciła z austrii z tarcza.:multi::multi::multi: Quote
Diamant Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 My również przyjechaliśmy z Tej wystawy bardzo zadowoleni :lol::lol: Voda zdobyła CAC i CACIB - w super stylu rozpoczeła zarówno Championat Austrii jak i otwożyła sobbie droge do Inerchampionatu :multi::multi::multi: Moja druga suka BIU dwukrotnie zdobyła CAC i też rozpoczeła Championat Austri:multi::multi::multi: Mój mały nowy nabytek Staffik - Jaśko zdobył 2x WO - coraz swobodniej czuje się naringach - i to mnie bardzo cieszy :evil_lol::evil_lol: Sezon wystawowy tegoroczny więc zakończony super sukcesem :multi: :multi: :multi: Gratulacje dla pozostałych rodaków :) :) Pozdrawiam. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Diamant napisał(a):My również przyjechaliśmy z Tej wystawy bardzo zadowoleni :lol::lol: Voda zdobyła CAC i CACIB - w super stylu rozpoczeła zarówno Championat Austrii jak i otwożyła sobbie droge do Inerchampionatu :multi::multi::multi: Moja druga suka BIU dwukrotnie zdobyła CAC i też rozpoczeła Championat Austri:multi::multi::multi: Mój mały nowy nabytek Staffik - Jaśko zdobył 2x WO - coraz swobodniej czuje się naringach - i to mnie bardzo cieszy :evil_lol::evil_lol: Sezon wystawowy tegoroczny więc zakończony super sukcesem :multi: :multi: :multi: Gratulacje dla pozostałych rodaków :) :) Pozdrawiam. No to piekne gratulacje!!! :lol::multi: Rzeczywiście, reprezentanci PL wrócili z tarczą z Austrii!!!:terazpol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No, katalogi w łapkach i mozna zacząć pisać stawki: 1.12.2007 AKITA sędzia: Phyllis Poduschka-Aigner/A PSY kl. p ACHIKO GO AKITA INU OF cacic kl.o BENI-KOBITOGO SEIJITSU-TAMASHII CULOTTA KAPHALOIDION MIKI kl.ch A'SHIROKUMA GO SEIJITSU TAMASHII TORAMARU GO SANZENKARISOU SUKI kl. mł. AMATERASU INU YOKO ZUNA HAKURYU B'YUKI ARASHI KARA SHIWASE kl. p SAAYA GO MUSASHI AIWA kl. o MORIKO TAJGETA (!!!!!!) 2.12.2007 r. AKITA sędzia: Franz ZIMMERNAMM/A PSY kl. pACHIKO GO AKITA INU OF CACIC kl. o BENI-KOBITOGO SEIJITSU-TAMASHII CULOTTA KEPHALOIDION MIKI kl. ch A'SHIROKUMA GO SEIJITSU TAMASHIITORAMARU GO SANZENKARISOU SUKI kl. AMATERASU INU YOKO ZUNA HAKURYU NABUKO ROAL (!!!!!) kl. p SAAYA GO MUSASHI AIWA Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 DCP_domowy napisał(a):Gratulacje !! cz jakaś dobra duszyczka poda stawki Briardów (FCI-113)? pozdrowienia z Gdyni Jam urodzona z Gdynii, tak więc traktuje Cie priorytetowo!:lol: Oto stawka: 1.12.2007 Briard sedzia: Milivoje Urosevic/SCG PSY kl. ml. IVANHOE HOCKY ENFANT PAR LA GARRIQUE kl. o AVALON DE LA BERGERIE DU CHARDON POURPRE KAJA J.NADINA-SIS kl. u ELROY D'UNE AFFAIRE NOIRE kl. ch AGINO LA MIA AMICI HARRY POTTER DALIDO SUKI kl. ml. BONNY VOGT MARIA cz U'SAGEL MORAVIA CAMPANELLA kl. p ASHANTI COEUR D'AMBRE DE BALTIQUE J'ADORE DALIDO RAKIMA DONATIEN MARQUIS DE SADE kl. o BLUEBERRY BOHEMIA ADYTONISABELL DE LA RUE DE FLEURS kl. u BEXINE HIPPO'S BANDIT kl. chcayenne la mia amici kl.w ANNA-BELLA BOHEMIA ADYTON JENNY SLAZSKY HRADEK Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cd. BRIARD 2.12.2007 sedzia: Winfried PEPER/D PSY kl. mł. IVANHOE HOCKY ENFANT PAR LA GARRIGUE kl. o AVALON DE LA BERGERIE DU CHARDON POURPRE KAJA J.NADINA-SIS kl.u ELROY D'UNE AFFAIRE NOIRE kl. ch AGINO LA MIA AMICI HARRY POTTER DALIDO SUKi kl. mł. BONNY VOGT MARIA U SAGEL MORAVIA CAMPANELLA kl. p ASHANTI COEUR D'AMBRE DE BALTIQUE J'ADORE DALIDO RAKIMA DONATIEN MARQUIS DE SADE kl. o BLUEBERRY BOHEMIA AYDTON ISABELL DE LA RUE DE FLEURS kl. u BEXINE HIPPO'S BANDIT kl. ch CAYENNE LA MIA AMICI kl. w ANNA-BELLA BOHEMIA ADYTON JENNY SLEZSKY HRADEK Pzdr. Quote
bety Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kochany Asiaczku :loveu: a o moje amerykańce moge prosić :modla: (dużo ich nie było) Pzdr :lol: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Agasia napisał(a):i seterki angielskie... :diabloti: ENGLISH SETTER 1.12.2007 sędzia: Ilse Rosner/A PSY kl. sz COLOR OF CHARITY VON DER GULDEGG kl. p IWANHOE MAXWELL DAMA KRKONOSE NUMBER ONE BLAZE OF SLOW FOX kl. o GALANT Z MESINSKE HAJOVNY ZOOMZOOM SUNSHINE BENONI kl. u VENTU AT MARIS MAGENTA kl. ch FAIRRY SIR WINSTON SUKI kl. p AFFINITY TO MY HEART VON DER GULDEGG EGLANTINE LESLIE LEVEN kl. w QU'S JUST CALL ME JENNY VON DER GULDEGG 2.12.2007 Sędzia: Siegrid Jarmer/A PSY kl.sz CHEEK BY JOWL VON DER GULDEGG kl. p IWANHOE MAXWELL DAMA KRKONOSE kl. o GALANT Z MESINSKE HAJOVNY ZOOMZOOM SUNSHINE BENONI kl. u VENTU AT MARIS MAGENTA kl. ch aSUIT YOURSELF STARTAILOR VON DER GULDEGG SUKI kl. SZ billy-jean beauty of gordon kl. mł. BLUE BALTICS MONTESTELALPINA kl. p AFFINITY TO MY HEART VON DER GULDEGG EGLANTINE LESLIE LEVEN kl. o YOU WIN MY HEART VON DER GULDEGG kl. u ALEA BEAUTY OF GORDON CONNEMARA'S AINGEAL kl. ch YOU MAKE NO MISTAKE VON DE GULDEGG Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 bety napisał(a):Kochany Asiaczku :loveu: a o moje amerykańce moge prosić :modla: (dużo ich nie było) Pzdr :lol: Juz lecimy. 1.12.2007 sedzia: Andras Korosz/H PSY kl. mł. CITIZEN CANE DE GABRITHO SUKI kl. sz BLAK JAK'S BACCARA DE GABRITHO kl. mł. CHATANOOGA CHOO CHOO DE GABRITHO kl. ch ANAIS ANAIS DE GABRITHO 2.12.2007 sędzia: Elsbeth Clerc/CH - skład ten sam, ale bez psa w kl. mł. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 -Magda- napisał(a):Asiaczku SUPER! Jakby się udało to bardzo proszę o stwkę pudli dużych- biały, brązowy, czarny (standard poodle/ giant caniche). Ania Trzymaj! 1.12.2007 sędzia: Heidi Kirschbichler/A CZARNY PSY kl. o BRUNO BANANI Z HLUBOCKEHO DVORA kl. ch WIROTHI'S PUSCH N'SHOW SUKI kl.mł.EBONY ECLAT BARBARELLAkl. pAHORNSTREET'S QUI VENI VIDI VICI BIAŁY PSY kl. p QUATERMAIN LE PAPILLON VOM STRAHLENDEN STERNCHEN kl.ch FEDERICO FELLINI MARCO BOHEMICA PINAFORE POWEREO'BY WARWICK SUKI kl. o GRANADA VON BLOCK'S HUTTE kl. ch HELEN MARCO BOHEMICA SAMARCANDA LA MAJA DESNUDA B GROSSPUDEL GRAU (jaki to kolor?) SUKI kl. mł. RASITA LE PAPILLON APRICOT SUKI kl.ch ALEXA OF GOLDEN SUMMERTIME Pzdr. Na te wszystkie rasy sędzina byla ta sama: Heidi Kirshbichler/A. pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 cd. Pudli duzych 2.12.2007 CZARNY PSY kl. p CENTAUR BOHEMIA VELVET kl.o BRUNO BANANI Z HLUBOCKEHO DVORA kl. ch WIROTHI'S PUSCH N'SHOW SUKi kl. mł. EBONY ECLAT BARBARELLA ISABO AUS DEM HAUSE GRYFFINDOR kl. p AHORNSTREET'S QUI VENI VIDI VICI BIAłY PSY kl. p ten sam pies, co 1.12.2007 kl. ch te same psy... SUKi kl. ch te same suki... BRĄZOWY PSY kl.ch INDEFONSO SCHOKO PUDEL LE PAPILLON GROSSPUDEL GRAU SUKI kl. sz JUNE AUS DEM HAUSE GRYFFINDOR kl. mł. ta sama suka APRICOT PSY kl. mł. IMANI AUS DEM HAUSE GRUFFINDOR SUKI kl. mł. KIMMI-KATJANA VOM HERZOGSHUT kl. ch ALEXA OF GOLDEN SUMMERTIME Na te wszystkie rasy była 1 sędzina: Phyllis PoduschkaAigner/A. pzdr. Quote
bety Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :loveu::lol:DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE :lol::loveu: Pzdr Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Elitesse napisał(a):Asiaczku jak juz katalog wpadnie ci w lapki to poprosze o sztucerki :modla: Napisz, jakie sztucerki Ci podać. pzdr. Quote
Recommended Posts