martyna. Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A ja bardzo proszę o pudle toy (toy poodle) :loveu::roll: Pozdrawiam Quote
.ania Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczku dziękuję bardzo :) widzę że sporo pudli się posypało. Grau to u pudli srebrny ;) Ania. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Martyna2006 napisał(a):A ja bardzo proszę o pudle toy (toy poodle) :loveu::roll: Pozdrawiam Witaj, Martyna2006! Juz podaję: 1.12.2007 sędzia: Heidi Kirschbichler/A TOYPUDEL PSY kl. mł. SITTING BULL LE PAPILLON kl. ch DEL ROCKO START THE MUSIC TRU SUKi kl. mł. LYKKEHUSET'S DESPERATE HOUSEWIFE KL. P of loveley children coeur d'amour kl. o pin up girl only for you KL.CH AEDAN PARTY GIRL SALINA WESTEN BARBIE SUGARPINE'S LILLE MY UNE BELLO MIRACOLOSO NINIFE-A W dniu 2.12.2007 r. - stawka ta sama, a sedzina: Phyllis Poduschka-Aigner/A. pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 -Magda- napisał(a):Asiaczku dziękuję bardzo :) widzę że sporo pudli się posypało. Grau to u pudli srebrny ;) Ania. Dzieki za wyjasnienie. Teraz juz będe pamiętała. pzdr. Quote
Agasia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):ENGLISH SETTER 1.12.2007 sędzia: Ilse Rosner/A PSY kl. sz COLOR OF CHARITY VON DER GULDEGG kl. p IWANHOE MAXWELL DAMA KRKONOSE NUMBER ONE BLAZE OF SLOW FOX kl. o GALANT Z MESINSKE HAJOVNY ZOOMZOOM SUNSHINE BENONI kl. u VENTU AT MARIS MAGENTA kl. ch FAIRRY SIR WINSTON SUKI kl. p AFFINITY TO MY HEART VON DER GULDEGG EGLANTINE LESLIE LEVEN kl. w QU'S JUST CALL ME JENNY VON DER GULDEGG 2.12.2007 Sędzia: Siegrid Jarmer/A PSY kl.sz CHEEK BY JOWL VON DER GULDEGG kl. p IWANHOE MAXWELL DAMA KRKONOSE kl. o GALANT Z MESINSKE HAJOVNY ZOOMZOOM SUNSHINE BENONI kl. u VENTU AT MARIS MAGENTA kl. ch aSUIT YOURSELF STARTAILOR VON DER GULDEGG SUKI kl. SZ billy-jean beauty of gordon kl. mł. BLUE BALTICS MONTESTELALPINA kl. p AFFINITY TO MY HEART VON DER GULDEGG EGLANTINE LESLIE LEVEN kl. o YOU WIN MY HEART VON DER GULDEGG kl. u ALEA BEAUTY OF GORDON CONNEMARA'S AINGEAL kl. ch YOU MAKE NO MISTAKE VON DE GULDEGG Pzdr. Bardzo Ci dziękuje Asiu! :multi: Quote
Błyskotka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A ja Asiu proszę o chow chowy :). Nie było ich dużo. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No to chowki. 1.12.2007 r. sedzia: Andras Korosz/H PSY kl. sz MARUSO'S LAWLESS LOUIS kl. mł. DREMO DAIZONG kl. o MENNY HUSARUVKA KL. CH CHEN JING ZUNG TZUNG LE SUKI kl. mł. DAPHNE LOVE OF LATEJ hary-ming peggy-su-smooth kl. p DIANA VOM DORFMEISTER-HOF HONG TOU SHAN AN-JOULI kl. o HARY-MING LIVIA-BOOP MARUSO'S ELEKTRA TIANSHI SMOOTH MEI-LI VON REICHENBERG w DNIU 2.12.2007 R. WSZYSTKIE PSY - TAKIE SAME, LECZ W SUKACH W KL.OTWARTEJ NIE BYłO MARUSO'S ELEKTRA. Sędzia II dnia - Elsbeth Clerc/CH Pzdr. Quote
Błyskotka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dziękuję bardzo :multi:. A jak to jest z rec cacami :roll:. Je też można zamienić na pełnego caca ? Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Błyskotka napisał(a):Dziękuję bardzo :multi:. A jak to jest z rec cacami :roll:. Je też można zamienić na pełnego caca ? Wydaje mi sie, ze chyba nie. Natomiast, jezeli pies/suka, który dostał pelnego CAC'a i jest juz Championem Austrii - to wtedy pies/suka z r.CAC ma pelnego CAC'a. Czyli tak, jak z CACIB'ami. Pzdr. Quote
karenina Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Wydaje mi sie, ze chyba nie. Natomiast, jezeli pies/suka, który dostał pelnego CAC'a i jest juz Championem Austrii - to wtedy pies/suka z r.CAC ma pelnego CAC'a. Czyli tak, jak z CACIB'ami. Pzdr. Asiaczku, własnie nie mam pewnosci czy to tak zawsze działa. Napewno jesli psu brakuje 1 CAC do championatu i dostanie res CAC to tym resesm moze championat skonczyc ale całego championatu z resów uzbierac chyba nie mozna. Tak przynajmniej ja to zrozumiałam. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Tak napisałam, bo ja miałam taka sytuację w tym roku w Wieselburgu. Moja suka dostała r.CAC i jak sie spytałam w sekretariacie, czy to mi cos daje do Championatu Austrii, to Pani odpowiedziała, że tylko w takim przypadku, gdy suka, która dostała CACA jest już Championem Aaustrii. Tyle wiem, to i napisałam. pzdr. Quote
Kamilapon Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A czy ktoś może podać stawkę PON-ów?? :) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kamilapon napisał(a):A czy ktoś może podać stawkę PON-ów?? :) lecimy! 1.12.2007 sędzia: petru Muntean/RO PSY kl. ch ALASZ Z GANGU DłUGICH PONWOOD'S OBLONG kl. w PONWOOD'S LED ZEPPLIN SUKI kl. mł. INNA DOBRANA PARA kl. p HAPPY VOM LANGELOH kl. ch EISHE VOM LANGELOH GIL VOM LANGELOH OHNA VOM MUCKENBUSCH PONWOOD'S MONA LISA dRUGIEGO DNIA - stawka taka sama, sedzia: Jaromir Dostal/CZ pzdr. Quote
Błyskotka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Pytam o te res cace bo widzę że do Austrii nie mam aż tak daleko więc można sie zastanowić na przyszłość. W Czechach res cac daje cac po championie a na Słowacji res cace trzeba zbierać. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 cenzo napisał(a):Baaardzo prosze o gordon setery;) 1.12.2007 sędzia: Ilse Rosner/A PSY kl. LOCHTAY THE LEGISLATOR MAGIC NINJA'S CAPTAIN JACK SPARROW kl. p BOCK KLAN BASOW SUKI kl. o DEBORAH BLACKSTAR OF HEATHMOOR GIANNA BLACKSTAR OF HEATHMOOR GIRLIE OF THE BLACK FELLOWS kl. u SARMANDO DREAM ERICA kl. ch DUSTY OF THE BLACK FELLOWS Drugiego dnia - sedzia: Sigrid JARMER/A, a stawka zmienila się w następujących klasach: PSY kl. mł. MAGIC NINJA'S CAPTAIN JACK SPARRWO kl. p BOCK KLAN BASOW FAMOUS-FILOU BEAUTY OF GORDON kl. u black joggers higher-spencer. Dalej wszystko tak samo. pzdr. Quote
cenzo Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):1.12.2007 sędzia: Ilse Rosner/A PSY kl. LOCHTAY Dalej wszystko tak samo. pzdr. Bardzo, bardzo dziekuje!!! Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 zpr napisał(a):I ja poproszę o Siberian Husky ;) ZPR - Was jest dosyc dużo. Poza tym Lidka ma katalog z I dnia i skan stawki z II dnia. Na pewno wstawi w tym tygodniu. Pzdr. Quote
Basik Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Asiaczku wielkie gratulacje za wyniki z drugiego dnia - dopierodziś przeczytałam:) SUPER! Reszcie polskiej ekipy również gratuluję - pięknie sie spisaliście!!!!!!!!! Asiaczku w jaki dzień w kwietniu jest 8 grupa? Jeśli by sie zgrało może byście mnie zabrali? No i bardzo proszę o labradory.... Quote
Asiaczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Basik napisał(a):Asiaczku wielkie gratulacje za wyniki z drugiego dnia - dopierodziś przeczytałam:) SUPER! Reszcie polskiej ekipy również gratuluję - pięknie sie spisaliście!!!!!!!!! Asiaczku w jaki dzień w kwietniu jest 8 grupa? Jeśli by sie zgrało może byście mnie zabrali? No i bardzo proszę o labradory.... Jak do tej pory to rozpiska na poszczególne dni wygladała tak: sobota - 3,4,5,6,7,8,10 niedziela - 1,2,9. Czyli teoretycznie pasuje. Mam tylko nadzieję, że w 2008 roku nie zmienią tego podziału... Basik - labradorów I dnia jest 55 szt., a II - ponad 40. Co konkretnie Cie interesuje? Psy - suki, klasy... Pzdr. Quote
Recommended Posts