Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mrówcia musiała wyjechać na tydzień i dlatego Mrówka pojechała do Oli.
A Dziewczyny są w kontakcie z Panią, która adoptowała Kulfona i Pani wyraziła chęć zaadoptowania Mrówki. :cool3:

Posted

z tego co sie wczoraj dowiedziałam to Mróweczka ma bardzo chore serduszko :-( dwa razy dziennie dostaje lekarstwa i tak już bedzie do ostatnich jej dni...

Posted

Tak, tak...słyszałam o tym. Ale nie ma co sie co tak martwić. Dobrze że wyszła ze schronu. przecież tam by żadnego leku nie dostała.

Posted

Hakita!Czy to oznacza,że Mrówcia jeszcze nie ma domku?A co z ta pania z Niemiec?Rozmyśliła się?Jak się miewa biedna dobremanka(zapomniałam jej imienia, chyba lecytynę zacznę pić).Mapisz mi proszę co i jak, bo przestałam Mrówcie reklamować, a może niepotrzebnie.:shake:

Posted

Tak Kochana, na razie nic nie wiadomo. Pani miała przyjechać w zeszłym tygodniu, teraz milczy. Mam nadzieję, że się jeszcze odezwie, ale i tak by było lepiej gdyby domek się znalazł gdzieś tu na miejscu...
A Karmi, no cóż...niestety bez zmian... Pod koniec miesiąca chyba wszystko się zakończy...:placz: Odezwę się do Ciebie w tym tygodniu, to porozmawiamy.

Posted

Tak Halu, nasz doberman niestety uśpiony...:placz:

A ja pisałam o innej dobermance Karmi z Pomorza, której pomagam...:-(

Jeżeli chodzi o Mrówke, to nadal bez wieści, Pani się nie odzywa...:roll:

Posted

Ania, a nie wiesz, czy Mrówka może u Oli zostać długo czy krótko? Coś Ola mówiła na ten temat? Bo szczerze powiedziawszy, nie pytałam jej. :cool1:

Posted

Rozmawiałam własnie z Olą. Ustaliłyśmy, że Mrówka może do mnie przyjechać po 12 listopada, jak tylko Corteza wydam. Ciekawe co z jej serduszkiem. :sad:

Posted

Własnie dostaąłm telefon od Oli... Ola pewnie przeczyta co piszę, więc mam nadzieję, że nie przekręcę, żadnego słowa Twojego Olu... Ale poradzić sięludzi muszę