mrowa23 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ok to tylko adres na komorke bo teraz to jzu za nic nic nie pamietam gdzie mamy z michem podjechac;P cos kolo 16 bedzie dobrze? kochana sms-ka mozesz wysylac rownie dobrze o 3-4 czy 6 nad ranem a z dodzwonieniem moze byc roznie zalezy jak szybko mama-mrowa padnie na ryjek bo walce z norbisiowo-fanowym gangiem okupujacym wyrko:P Quote
Hakita Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Adres pójdzie na komiórkę, a godzina, no ni ma wyjścia Kochana, albo ja albo Asiakas...:niewiem: Quote
Hala Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Ale proszę zabrac aparat ze sobą. Foteczki Mróweczki i mamy Mróweczki muszą być. Quote
Agata Hanel Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Mrówka jest po prostu ujmująca! I żadna tam pospolita, jest piękna jak na damę w jej wieku przystało. Swietnie że wyciągnęłyście ją ze schronu, bo ona potrzebuje uwagi i troskliwości. Jestem pewna że w domu (chociaz tym tymczasowym) ubędzie jej kilka lat i zacznie się po psiemu uśmiechac.:loveu: Quote
anula1959 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Mróweczko kochana, cioteczki już się tobą zajęły ! Teraz będzie tylko lepiej :) Quote
Hakita Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Mam kilka fotek, byłam Maleństwo nakarmić. :loveu: Dajcie mi tylko troszke czasu, muszę kilkadziesiąt firmowych maili oporządzić na początek. ;) Quote
Hakita Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Mrówcia, ja od 13 jestem nieosiągalna...:lol: No może troszkę później. ;) Stery przejmuje Asiakas...:loveu: Quote
Hakita Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ja to dziś muszę działać jak błyskawica...:evil_lol: Zobaczcie naszą cudowną, malutkią, smutną Mróweczkę...:-( Quote
Hakita Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A to miejsce, gdzie do dziś jest Mrówka. Niestety prawdopodobnie na dniach będzie znów zajęte, właśnie czekam na wieści o jakimś owczarku...:shake: Quote
mrowa23 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 widze ze kocyk cioci mrowy sie przydaje;)nie no chata full wypas tylko nie dla takiej leciwej damy na poduszeczke.... Quote
anula1959 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Kochana Mrówcia, miejsce w sumie bardzo ładne ale może faktycznie dla jakiegoś większego pieseczka. A jaka ona głodna biduleńka :( ....... no i faktycznie taka chudzieńka.... Ale jest prześliczna :). Quote
Hakita Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Kochani, no niestety Mróweczka musi poczekać do jutra. Chłopak, który ma ją zabrać może dopiero wieczorem, a wieczorem nie może Mrówcia z nim jechać. Dlatego jutro o 17 zabieramy Mrówkę. Asiakas pojechała ją teraz nakarmić. A ja dziś od 14 będę niedostępna... Quote
mrowa23 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :p to ja sieulatniam :P pomylilam watki... Quote
Tola Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Jaka chudzinka:-( Biedna malutka. Pyszczek ma podobny do Biankowej Fryci. Tylko waga nie ta:roll: Quote
Bella11 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Malutka grzecznie poczeka do jutra na ciepły domek Quote
Hala Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Gdybym nie miałą Corteza, to Mrówka by była już u mnie. :razz: Quote
mrowa23 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 mrowka juz u micha :) grzeje dupcie zostanie wykapana i lubi jezdzic jednak na tylniej kanapie;)w koncu dama w takim wozie musi siedziec z tylu;P Quote
Hakita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A ja mam fotki Mrówki w Mercu...:lol: Ale nie wiem, czy ja dam radę dziś...:shake: oczęta już się zamykają...:oops: Quote
Recommended Posts