Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ja nie wiem jak i nie wiem co. Zawsze byłam raczej czytelnikiem niż działaczem:oops: Poza tym gdy zaczyna być mowa o pieniądzach to pojawiają się różni ludzie i tylko psują krew sobie i innym.

Posted

No i po transporcie:placz: Dziewczyna wiezie kota. A jak wiadomo nieznany kot i nieznany pies w jednym samochodzie to może być mieszanka wybuchowa:diabloti:

Posted

AXA już bezpieczna w domku tymczasowym:loveu: W drodze była kochana. Jechała z kotem i była bardzo grzeczna. Serdecznie dziękuję Magdzie i Maćkowi z forum miau za transport i dobra opiekę oraz Modliszce za namiary na nich:loveu::loveu::loveu:. No i oczywiście domkowi tymczasowemu za przygarnięcie Axy i opiekę nad nią. Jestem przekonana, że dopóki nie znajdzie sie dom stały będzie tam miała boskie życie:loveu: Bardzo się cieszę, ze ona się cieszy. Na razie w domu tymczasowym dochodzi do siebie po podróży, oswaja się z nowym otoczeniem. Gdy tylko pojawią się nowe informacje będę je tu zamieszczać. Jeszcze raz serdecznie dziękuję wszystkim osobom, które przejęły się losem AXY i pomogły mi zapewnić jej dobre warunki do życia.:loveu:

Posted

AXA na razie oswaja się z otoczenie. Mam stały kontakt z tymczasowymi opiekunami. AXA jeszcze jest oddzielona od innych psiaków. Jest radosna i chętna do zabawy. Gdy tylko dostanę zdjęcia to na pewno je tutaj wkleję. Mam nadzieję, że teraz szybko znajdzie się dom stały.

• 2 weeks later...
Posted

Axa jak miliony Polaków wyemigrowała z Polski. Jest szczęśliwa ma swoją Panią. Wszyscy są nią zachwyceni bo takiego przytulaka to rzadko się spotyka:loveu: Axa bardzo szybko się zadomowiła jest kochana. Bardzo się cieszę z tego powodu. Jak na razie mam tylko informacje ustne ale myślę, że szybko będą jakieś fotografie:lol: Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wspaniałą pomoc dla AXY sama bym jej takiego domu nie znalazła. Pozdrawiam.

Posted

Dzisiaj doszły zdjęcia Axy z nowego domu:loveu: Jest jak zwykle śliczna i widać, że już wychowała sobie właścicielkę sypia w łóżeczku :diabloti:Jak tylko będę miała trochę więcej czasu to je wstawię na forum.