Tengusia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Przypominam bazarki na rzecz Abigail *CIEPŁE SZALICZKI i GOLFIK* na Amstafkę Abigail skazaną PRZEZ SĄD na rok schroniska!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8936847#post8936847 smycze,obroże,szelki szyte na zamówienie,różne wzory z odblaskiem dla Abigail http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8935606#post8935606 *OBRAZY i ZEGARY* na Amstafkę Abigail skazaną PRZEZ SĄD na rok schroniska!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8935590#post8935590 kotki przeróżne, prześliczne, własnoręcznie robione, unikatowe - dla Abigail http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8935587#post8935587 Dla samotnej Abigail.Kredka Max Factor!Pilates na DVD, świeczniki, muzyka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8934785#post8934785 Dla Abigail skazanej za niewinnosc :((( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8933553#post8933553 Jesli sa jeszcze jakies bazarki dla Abi do ktorych nie dotarlam bardzo was prosze wpiszcie je tutaj bo chce je pokazac na innych fo ;) Quote
maciaszek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tengusia napisał(a):Maciaszku kiedy bedziesz w schronisku ???Byłam wczoraj. Żadnych zmian. Czekają na odzew właścicielki albo powrót pisma. Abi-Saba powitała mnie radośnie i bardzo żywiołowo :). Dała się pogłaskać przez kraty i wróciła do swoich spraw ;). Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Moze i ona czuje ze juz niedlugo stamtad wyjdzie. Cholerne urzedasy. Quote
Tengusia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Ada dzwonila do ciebie Amikat ??? Quote
Ada-jeje Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Amikat do mnie nie dzwonila jak rowniez nie dostalam od niej zadnego PW. Quote
Ulaa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Widziałam dzisiaj Abi. Ona musi szybko wyjść stamtąd - jest ogromna różnica w porównaniu z jej stanem kilka miesięcy temu... Stres daje jej się we znaki mocno :shake: Quote
Ada-jeje Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cholera Ulka trzeby bylo ja zabrac obojetnie gdzie ty lubisz przeciz dzialac pod wplywem emocji a pozniej te paczki razem konsumujemy i wpadamy w dol. To byl zart oczywiscie ale napewno nie z sytuacji Abi. Quote
maciaszek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ada-jeje napisał(a):Cholera Ulka trzeby bylo ja zabrac obojetnie gdzieTylko, że ona nie jest jeszcze do wydania.... Quote
Tengusia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Wlasnie przelamalam sie i po raz pierwszy uzylam swojego konta internetowego (a zalozylam je chyba z pol roku temu :evil_lol: ). 21.11. wplynely pieniazki od Diany79 z bazarkow - 35zl Dziekuje bardzo :loveu: Quote
diana79 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tengusia napisał(a):Wlasnie przelamalam sie i po raz pierwszy uzylam swojego konta internetowego (a zalozylam je chyba z pol roku temu :evil_lol: ). 21.11. wplynely pieniazki od Diany79 z bazarkow - 35zl Dziekuje bardzo :loveu: to dopiero skromny początek ;) Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Dzwonila dzisiaj do mnie dziewczyna (kobieta ;) ) chcaca dac Abi tymczas, prawde mowiac nawet nie wiem skad miala moj numer ale bylam na spotkaniu i za bardzo nie mialam jak porozmawiac. Umowilam sie na spotkanie w przyszlym tygodniu z owa osobka zeby na spokojnie porozmawiac ... zawsze to jakis promyk nadziei zobaczymy czy zobaczymy swiatelko :cool3: Quote
Ada-jeje Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tengusia blagam cie uwazaj, przeswietl dobrze te osobe i dowiedz sie o niej ile mozesz. Abi juz tyle wycierpiala ze powinna juz od czlowieka tylko same czulosci odbierac. Napewno wszystkim nam na tym zalezy. Quote
Ada-jeje Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A my jak otrzymamy obiecana karme to juz dzis z Ulka postanowilysmy ze jeden wor idzie dla Abi. Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Ada dlatego umowilas sie na spotkanie, i napewno nie oddam Abi pierwszej lepszej osobce !!! Ada powiedz mi mowilas (pisalas) ze bedziesz dzwonic do UM ??? dzwonilas moze ??? tak bardzo chcialabym Abi juz stamtad zabrac :( Quote
andzia69 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tengusia napisał(a):Dzwonila dzisiaj do mnie dziewczyna (kobieta ;) ) chcaca dac Abi tymczas, prawde mowiac nawet nie wiem skad miala moj numer ale bylam na spotkaniu i za bardzo nie mialam jak porozmawiac. Umowilam sie na spotkanie w przyszlym tygodniu z owa osobka zeby na spokojnie porozmawiac ... zawsze to jakis promyk nadziei zobaczymy czy zobaczymy swiatelko :cool3: no to pewnie to osoba z jakiegoś ogłoszenia:crazyeye: no bo skąd.... Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 andzia69 napisał(a):no to pewnie to osoba z jakiegoś ogłoszenia:crazyeye: no bo skąd.... tylko ze poki co Abi nie jest nigdzie oglaszana ze wzgledu na swoja prawna sytuacje :roll: w przyszlym tygodniu sie dowiem ;) Quote
Ada-jeje Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nie nie dzwonilam do UM ale jesli mi tylko kazesz to zrobie to w poniedzialek a dzis sprobuje na skypie polaczyc sie z Amikat. Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Kazac ci nie bede ;) ale bardzo cie o to prosze ... ech cos trzeba robic :( no i moze Amikat cos pomoze ... mam taka nadzieje Quote
Ada-jeje Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jak tylko uda mi sie dorwac Amikat i cos z nia ustalic to dam ci znac a po rozmowie z Amikat podejme decyzje o wykonaniu telefonu do UM. Prosze cie napisz mi na PW czy dzwoniac do schronu podajesz swoje dane mam na mysli czy podajesz swoje nazwisko jako osoba ktora chce zabrac psa do siebie. Bo nie chce narobic bigosu jako ze ja przez telefon do UM podaje swoje pelne dane lacznie z miejscem zamieszkania. Quote
doddy Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tengusia sama chcialas by dac chocby na stronie Fundacji informacje, ze Abi szuka domu tymczasowego... Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Doddy wlasnie sobie przypomnialam ze przeciez u ciebie na stronie fundacji jest moj telefon :splat:gapa ze mnie :eviltong: Ada nie przypominam sobie zebym podawala w schronisku swoje dane :roll: Quote
Ada-jeje Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Biedna sunia, beton i paleta a to tylko przez urzadasow bo juz conajmniej od maja mogla doopke w domku grzac. Quote
Recommended Posts