Ada-jeje Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Trzeba by na wszelki wypadek o jakis hotelik popytac o ceny i miec cos w zanadrzu zeby bylo wyjscie choc na poczatek. Quote
Ulaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Tengusia napisał(a):ja tylko pilotuje jej losy i mam nadzieje ze do momentu jak zostanie mi ona wydana znajde jej jakis DT bo inaczej bedziemy razem spaly pod mostem :eviltong: Ech... A już myślałam. Quote
Tengusia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Przypominamy sie z Abi ;) dzieki dziewczyny za bazarki, w najgorszym wypadku jesli nie uda sie nic znalezc sunia trafi do mnie ale to jest naprawde ostatecznosc, Bolek nie toleruje innych psow niz Faza a ja nie mam juz urlopu zeby je pilnowac, dlatego nie bardzo moge trzeciego psa do domu sprowadzic tym bardziej ze do konca nie wiadomo jak Abi reaguje na inne psy. Bolek w sumie suki raczej nie ruszy ale jak ta na niego sie postawi to nie pozostanie dluzny (juz dwa razy to udowodnil :( ) Quote
doddy Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Tengusia moze pomysl o klatce w razie co? Moja klatka jest u Jarkana, mozna by ja odebrac i pozyczyc do Ciebie. Jakos bedzie transport pewnie niedlugo, bo beda jechac do nas suki z Sosnowca. Mozna by to zalatwic jak bedzie jechac jakis spory samochod. Klatka jest metalowa, duza, skladana. Quote
kiddy Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 i jak wygląda sprawa suni???? Tak jak już pisałam na priv do Tengusi będę szukać domku tymczasowego ale ciężko poza tym muszę mieć pewność że osoba u której będzie poradzi sobie, bo jeśli nawet bym codziennie odwiedzała sunie i jakąś tam prace prowadziła to jeśli osoba u której zamieszka na tymczasie sobie nie będzie z nią radzić to moja praca będzie tu na nic:( Dam znać jak już będę coś wiedzieć najlepiej by było gdyby udało się znaleźć sponsora i sunia miała zapewnione opłacanie hoteliku:) Quote
Ada-jeje Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Hotelik to ostatecznosc sunia po tak dlugim czasie potrzebuje kontaktu z czlowiekiem troche wiecej ruchu anizeli zapewni jej wlasciel hotelu. Quote
Tengusia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 doddy napisał(a):Tengusia moze pomysl o klatce w razie co? Moja klatka jest u Jarkana, mozna by ja odebrac i pozyczyc do Ciebie. Jakos bedzie transport pewnie niedlugo, bo beda jechac do nas suki z Sosnowca. Mozna by to zalatwic jak bedzie jechac jakis spory samochod. Klatka jest metalowa, duza, skladana. To by bylo jakies rozwiazanie musze jeszcze z moim TZ porozmawiac. On niestety twierdzi ze nie chce jej wziasc bo wie ze potem nie bedzie mial serca zeby ja oddac :eviltong: bede kombinowac bo sunie trzeba wziasc jak tylko nadarzy sie okazja. Jesli sunia trafilaby do mnie to tylko na platne DT, chodzi glownie o koszty karmy i ewentualnych wizyt u weta. I z pewnoscia bylo by to tylko czasowe rozwiazanie bo sunia nie moglaby u mnie na dlugo zostac ... ja poprostu nie mam na to warunkow a kamienica w ktorej mieszkam jest prywatna i wolalabym nie narazac sie tu komukolwiek :( :placz: Dlatego szukamy dla suni DT i to pilnie !!!! bo o domku na stale to az boje sie marzyc przy tej ilosci psow w potrzebie :shake: Zobaczymy cioteczki. Doddy jak cos dam ci znac na poczatku przyszlego tyg ;) Quote
basiagk Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Abigail właśnie robię bazarek dla Ciebie... Quote
basiagk Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Zapraszam!!! Bazarek dla Abigail!:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8798911#post8798911 Quote
Tengusia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 dziekuje Basiu za bazarek :loveu: Quote
basiagk Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 A proszę Cię bardzo:loveu: Tengusiu odezwij się na gg. Quote
Tengusia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Abi pokaz sie wszystkim ... tak strasznie mi ciebie zal :placz: Quote
Tengusia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Abi pokaz sie wszystkim ... tak strasznie mi ciebie zal :placz: Quote
andzia69 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Abi - mam nadzieję, że w te zimne dni niedługo zaświeci dla ciebie słoneczko:-( Quote
Tengusia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Dzien dobry sloneczko :loveu: Quote
Tengusia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Czy ktos pokocha Abi tak jak ja ja juz pokochalam :( maciaszku jak bedziesz w katowicach to dopytuj sie tam o Abi w moim imieniu - prosze :p Quote
maciaszek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Tengusia napisał(a):maciaszku jak bedziesz w katowicach to dopytuj sie tam o Abi w moim imieniu - prosze :p Cały czas jestem przecież w Katowicach :eviltong:. Ale wiem o co chodzi. Popytam. Quote
andzia69 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Abisiu - tak zimno, a ty nie masz sadelka:shake::placz::placz: Quote
Tengusia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Maciaszku kiedy bedziesz w schronie ??? moze cos juz wiadomo w sprawie Abi ... Dziewczyny na szczescie w kojcach psy maja cieplo ale to nie zmienia faktu ze ona tam cierpi, poddala sie i chyba juz nie wierzy ze kiedys znow bedzie szczesliwa :( :placz: Quote
maciaszek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Nie wiem kiedy będę w schronie. Jak będę tam dzwonić zapytam o Abi-Sabę. Quote
Tengusia Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Abi sloneczko moje kochane pokaz sie wszystkim ;) Quote
Recommended Posts