Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia napisał(a):
ja tylko pilotuje jej losy i mam nadzieje ze do momentu jak zostanie mi ona wydana znajde jej jakis DT bo inaczej bedziemy razem spaly pod mostem :eviltong:

Ech... A już myślałam.

Posted

Przypominamy sie z Abi ;) dzieki dziewczyny za bazarki, w najgorszym wypadku jesli nie uda sie nic znalezc sunia trafi do mnie ale to jest naprawde ostatecznosc, Bolek nie toleruje innych psow niz Faza a ja nie mam juz urlopu zeby je pilnowac, dlatego nie bardzo moge trzeciego psa do domu sprowadzic tym bardziej ze do konca nie wiadomo jak Abi reaguje na inne psy. Bolek w sumie suki raczej nie ruszy ale jak ta na niego sie postawi to nie pozostanie dluzny (juz dwa razy to udowodnil :( )

Posted

Tengusia moze pomysl o klatce w razie co?
Moja klatka jest u Jarkana, mozna by ja odebrac i pozyczyc do Ciebie.
Jakos bedzie transport pewnie niedlugo, bo beda jechac do nas suki z Sosnowca. Mozna by to zalatwic jak bedzie jechac jakis spory samochod.
Klatka jest metalowa, duza, skladana.

Posted

i jak wygląda sprawa suni????
Tak jak już pisałam na priv do Tengusi będę szukać domku tymczasowego ale ciężko poza tym muszę mieć pewność że osoba u której będzie poradzi sobie, bo jeśli nawet bym codziennie odwiedzała sunie i jakąś tam prace prowadziła to jeśli osoba u której zamieszka na tymczasie sobie nie będzie z nią radzić to moja praca będzie tu na nic:(
Dam znać jak już będę coś wiedzieć najlepiej by było gdyby udało się znaleźć sponsora i sunia miała zapewnione opłacanie hoteliku:)

Posted

doddy napisał(a):
Tengusia moze pomysl o klatce w razie co?
Moja klatka jest u Jarkana, mozna by ja odebrac i pozyczyc do Ciebie.
Jakos bedzie transport pewnie niedlugo, bo beda jechac do nas suki z Sosnowca. Mozna by to zalatwic jak bedzie jechac jakis spory samochod.
Klatka jest metalowa, duza, skladana.

To by bylo jakies rozwiazanie musze jeszcze z moim TZ porozmawiac. On niestety twierdzi ze nie chce jej wziasc bo wie ze potem nie bedzie mial serca zeby ja oddac :eviltong: bede kombinowac bo sunie trzeba wziasc jak tylko nadarzy sie okazja. Jesli sunia trafilaby do mnie to tylko na platne DT, chodzi glownie o koszty karmy i ewentualnych wizyt u weta. I z pewnoscia bylo by to tylko czasowe rozwiazanie bo sunia nie moglaby u mnie na dlugo zostac ... ja poprostu nie mam na to warunkow a kamienica w ktorej mieszkam jest prywatna i wolalabym nie narazac sie tu komukolwiek :( :placz: Dlatego szukamy dla suni DT i to pilnie !!!! bo o domku na stale to az boje sie marzyc przy tej ilosci psow w potrzebie :shake: Zobaczymy cioteczki. Doddy jak cos dam ci znac na poczatku przyszlego tyg ;)

Posted

Maciaszku kiedy bedziesz w schronie ??? moze cos juz wiadomo w sprawie Abi ...

Dziewczyny na szczescie w kojcach psy maja cieplo ale to nie zmienia faktu ze ona tam cierpi, poddala sie i chyba juz nie wierzy ze kiedys znow bedzie szczesliwa :( :placz: