Ada-jeje Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :placz::placz::placz: to z radosci, nie moglam sie powstrzymac ogladajac fotki. :buzi: a to dla ciebie tengusiu za uszczesliwienie nas tymi fotkami. Tengusia na rozmowie przedadopcyjnej byla Adria ktora mieszka w Piekarach Sl. i moze mogla by Ani pomoc przy zalatwianiu czipa. A jesli Ania chce oddac szczeniaka to wyslij go meilem do Ulki wstawimy go na nasza stronke i oglosimy rowniez w Przelomie, tylko prosimy o krotki opis o psiaku. Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :loveu::loveu::loveu:ten uśmiech i uwielbienie mowi wszystko http://img172.imageshack.us/img172/4554/dsc06629zf6.jpg Quote
basiagk Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Na prośbę Tengusi założyłam małemu wątek. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9517679#post9517679 Quote
adria Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Bardzo się ciesze z takich dobrych wiadomosci :multi: Jesli chodzi o chip to dobrze sie składa, bo jutro chipujemy dwa psiaki wiec od razu pogadam z wetem o kosztach. Chetnie oczywiscie pomoge Ani :) O szczeniaczku doczytal zaraz w jego watku. Quote
Ulaa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 czasami także na dogo czuje się, że warto żyć :loveu::multi::loveu::multi: Quote
Tengusia Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Basiu dziekuje za zalozenie watku maluchowi :Rose: Adria prosze cie dowiedz sie ile u was placi sie za chipowanie i skontaktuj sie z Ania bo mysle ze chipowanie to swietny pomysl :grins: Quote
Tengusia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 adria czy moglabys podjechac i zobaczyc co slychac u Abi ??? ja za bardzo nie mam jak a chce wiedziec czy wszystko jest ok u naszej kochanej Abigail ;) Quote
adria Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dziewczyny...jak tylko sie pozbieram i chorubsko pojdzie won, to podjade do Ani. Quote
Ulaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Pewnie żyje sobie normalnie w swoim nowym domku, co się ma dziać ;) Quote
Tengusia Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Adria cioteczko moze bys podjechala do Abi ;) i moze jakies foteczki moglabys pstryknac bo skoro po tyg bylo widac roznice to tym bardziej teraz :grins: Quote
Tengusia Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Adria slonce ponawiam swoja prosbe czy moglabys odwiedzic Abi i zobaczyc czy wszystko u niej ok ??? Quote
Ada-jeje Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Tengusiu ja moge zadzwonic do Ani i zapytac o zdrowko Abi ale to nie jest to co wizyta.:shake: Quote
Tengusia Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Ada-jeje napisał(a):Tengusiu ja moge zadzwonic do Ani i zapytac o zdrowko Abi ale to nie jest to co wizyta.:shake: Adus zadzwon wiec ;) a ja postaram sie wykombinowac troche czasu zeby tam podjechac ... choc nastepny weekend odpada a w tyg to wogole ciezko :roll: ale bede kombinowac :cool3: Quote
Ada-jeje Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nasza Abi ma sie dbrze jest zdrowa i troche przytyla, ale nie mozna jej spuszczac ze smyczy bo prawie nie toleruje zadnych innych stworzen, choc tutaj smiem przypuszczac ze to niewiedza Ani i chyba jej strach o to zeby sunia nie pogryzla innego psa. Dobrze by bylo Tengusiu jak bys w najblizszym czasie mogla podjechac do Ani co jej zreszta obiecalam bo Ania mysli o jeszcze jednym psie do towarzystwa dla Abi gdyz sama wybiera sie do pracy i chcialaby zeby Abi nie bylo smutno i nie musiala zostawac sama. Nad drugim psem trzeba jednak sie dobrze zastanowic i dobrze dobrac do stada. Quote
Tengusia Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Ada dzieki za telefon i super ze u naszej kochanej Abi wszystko ok :grins: co do drugiego psa to mam nadzieje ze Ania nie podejmie pochopnych decyzji, ja jutro porozmawiam z moim TZtem i postaram sie w najblizszym czasie podjechac do niej ;) Quote
Ada-jeje Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Tengusia prosba do ciebie, skontaktuj sie z Ania ona jak wiesz chce jeszcze jednego psa, nie moze sie do ciebie dodzwonic, i dlatego zadzwonila do mnie, jezeli nie jestes w stanie zalatwic dla Abi towarzysza to prosze daj znac na PW. Quote
Tengusia Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Ada-jeje']Tengusia prosba do ciebie, skontaktuj sie z Ania ona jak wiesz chce jeszcze jednego psa, nie moze sie do ciebie dodzwonic, i dlatego zadzwonila do mnie, jezeli nie jestes w stanie zalatwic dla Abi towarzysza to prosze daj znac na PW. dziwne to troszke bo numeru nie zmienilam od dwoch lat i jestem pod nim uchwytna praktycznie 24h :roll: Ada jesli tylko macie jakiegos odpowiedniego kandydata na kolege dla Abi to nie widze zadnego problemu bys pomogla Ani, ja niestety ostatnio mam problem z wolnym czasem a co za tym idzie z czynnym udzialem w adopcjach i pomocy dlatego zdaje sie na ciebie ;) jesli bedzie potrzebny transport na terenie slaska to za zwrotem kosztow mysle ze bede mogla pomoc. Jakby cos to pisz do mnie na mail bo na dogo moze mnie jakis czas nie byc: malenka_79@o2.pl Pozdrawiam Dominika Quote
Ada-jeje Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Dzieki Tengusia za odp. sprobuje sie tym zajac. Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 W schronisku w Rudzie Śląskiej są 3 ASTopodobne jeśli o takich myśli Ania są ogłoszone tutaj : http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=25842 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=25192 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=26630 Quote
Ada-jeje Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Juz podalam namiary osobie ktora sie tym zajmie. Quote
Tengusia Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 bylam dzisiaj u Abi i powiem tak, suka z pewnoscia ma sie dobrze az za dobrze ... jest zapasiona wyglada jak swinka wietnamska :placz: i wierzcie mi ze nie przesadzam :( fotek nie mam ... bardzo prosze jesli ktos z Piekar Sl tu zaglada, badz jesli ktos zna kogos z tamtych okolic o pomoc dla Ani w odchudzeniu Abi i uswiadomieniu jej ze troche za duzo tej dobroci :roll: powiem tak Ania z pewnoscia bardzo kocha Abi ale dopiero jak kilka razy razem z Jotka powtorzylam jej ze Abi jest zapasiona jak swinka zaczelo do niej cos tam powoli trafiac ze chyba rzeczywiscie tak jest ... byloby dobrze gdyby ktos do niej zagladnal i pomogl jej ustalic prawidlowa dawke jedzenie (prawidlowego jedzenia bo Abi jest na domowym zarelku) i wytlumaczy dokladnie jak postepowac zeby Abi ulzyc paru kilogramow !!! Quote
Ada-jeje Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 doddy kochana ja nie, szkoda ze doba taka krotka :placz: Quote
Recommended Posts