Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:placz::placz::placz: to z radosci, nie moglam sie powstrzymac ogladajac fotki.
:buzi: a to dla ciebie tengusiu za uszczesliwienie nas tymi fotkami.
Tengusia na rozmowie przedadopcyjnej byla Adria ktora mieszka w Piekarach Sl. i moze mogla by Ani pomoc przy zalatwianiu czipa. A jesli Ania chce oddac szczeniaka to wyslij go meilem do Ulki wstawimy go na nasza stronke i oglosimy rowniez w Przelomie, tylko prosimy o krotki opis o psiaku.

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się ciesze z takich dobrych wiadomosci :multi:

Jesli chodzi o chip to dobrze sie składa, bo jutro chipujemy dwa psiaki wiec od razu pogadam z wetem o kosztach. Chetnie oczywiscie pomoge Ani :)

O szczeniaczku doczytal zaraz w jego watku.

Posted

Basiu dziekuje za zalozenie watku maluchowi :Rose:
Adria prosze cie dowiedz sie ile u was placi sie za chipowanie i skontaktuj sie z Ania bo mysle ze chipowanie to swietny pomysl :grins:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ada-jeje napisał(a):
Tengusiu ja moge zadzwonic do Ani i zapytac o zdrowko Abi ale to nie jest to co wizyta.:shake:

Adus zadzwon wiec ;) a ja postaram sie wykombinowac troche czasu zeby tam podjechac ... choc nastepny weekend odpada a w tyg to wogole ciezko :roll: ale bede kombinowac :cool3:

Posted

Nasza Abi ma sie dbrze jest zdrowa i troche przytyla, ale nie mozna jej spuszczac ze smyczy bo prawie nie toleruje zadnych innych stworzen, choc tutaj smiem przypuszczac ze to niewiedza Ani i chyba jej strach o to zeby sunia nie pogryzla innego psa. Dobrze by bylo Tengusiu jak bys w najblizszym czasie mogla podjechac do Ani co jej zreszta obiecalam bo Ania mysli o jeszcze jednym psie do towarzystwa dla Abi gdyz sama wybiera sie do pracy i chcialaby zeby Abi nie bylo smutno i nie musiala zostawac sama. Nad drugim psem trzeba jednak sie dobrze zastanowic i dobrze dobrac do stada.

Posted

Ada dzieki za telefon i super ze u naszej kochanej Abi wszystko ok :grins: co do drugiego psa to mam nadzieje ze Ania nie podejmie pochopnych decyzji, ja jutro porozmawiam z moim TZtem i postaram sie w najblizszym czasie podjechac do niej ;)

• 1 month later...
Posted

Tengusia prosba do ciebie, skontaktuj sie z Ania ona jak wiesz chce jeszcze jednego psa, nie moze sie do ciebie dodzwonic, i dlatego zadzwonila do mnie, jezeli nie jestes w stanie zalatwic dla Abi towarzysza to prosze daj znac na PW.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Tengusia prosba do ciebie, skontaktuj sie z Ania ona jak wiesz chce jeszcze jednego psa, nie moze sie do ciebie dodzwonic, i dlatego zadzwonila do mnie, jezeli nie jestes w stanie zalatwic dla Abi towarzysza to prosze daj znac na PW.

dziwne to troszke bo numeru nie zmienilam od dwoch lat i jestem pod nim uchwytna praktycznie 24h :roll: Ada jesli tylko macie jakiegos odpowiedniego kandydata na kolege dla Abi to nie widze zadnego problemu bys pomogla Ani, ja niestety ostatnio mam problem z wolnym czasem a co za tym idzie z czynnym udzialem w adopcjach i pomocy dlatego zdaje sie na ciebie ;) jesli bedzie potrzebny transport na terenie slaska to za zwrotem kosztow mysle ze bede mogla pomoc.

Jakby cos to pisz do mnie na mail bo na dogo moze mnie jakis czas nie byc: malenka_79@o2.pl

Pozdrawiam
Dominika

• 1 month later...
Posted

bylam dzisiaj u Abi i powiem tak, suka z pewnoscia ma sie dobrze az za dobrze ... jest zapasiona wyglada jak swinka wietnamska :placz: i wierzcie mi ze nie przesadzam :(

fotek nie mam ...

bardzo prosze jesli ktos z Piekar Sl tu zaglada, badz jesli ktos zna kogos z tamtych okolic o pomoc dla Ani w odchudzeniu Abi i uswiadomieniu jej ze troche za duzo tej dobroci :roll: powiem tak Ania z pewnoscia bardzo kocha Abi ale dopiero jak kilka razy razem z Jotka powtorzylam jej ze Abi jest zapasiona jak swinka zaczelo do niej cos tam powoli trafiac ze chyba rzeczywiscie tak jest ... byloby dobrze gdyby ktos do niej zagladnal i pomogl jej ustalic prawidlowa dawke jedzenie (prawidlowego jedzenia bo Abi jest na domowym zarelku) i wytlumaczy dokladnie jak postepowac zeby Abi ulzyc paru kilogramow !!!

• 1 year later...