Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
Tak, ale jest jeszcze ten drugi (którego zdjęć mi nie przysłali, ale ma ok roku, jest beżowy z białymi wstawkami, samiec) i jeszcze jeden, którego 3 dni temu ktoś przywiązał do bramy schronu (jest na kwarantannie, samiec, ciemny pręgowany).

niedawno dzwonił ktoś do mnie, że ukradziony mu amstafa brązowego z białymi znacz.
dopytywał się o Taygera, którego właściciele się zgłosili, bo myślał, że to ten.
jak się okazało, że nie ma wstawek białych to się rozłączył, a dzwonił z zastrzeżonego, więc nie odpisałam numeru...

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem juz w domciu, Abi juz w nowym domciu.

Mimo wszystko nie potrafie sie z tego cieszyc, mam bardzo duzo obaw czy aby Ani do ktorej trafila Abi jest odpowiednia osobka dla niej. Nie chce nikomu tu ublizac ale mowie o tym jakie jest moje odczucie, Ania nie zrobila na mnie dobrego wrazenia (na moim TZ tez), moze robie sie zbyt wymagajaca a moze sie myle (oby).
Ania jest mloda osobka, ma swoje mieszkanie od niedawna i odnioslam wrazenie ze caly czas jest w trakcie umeblowywania go. Pracuje ale dokonca nie wiem gdzie, jej rodzice mieszkaja w tej samej klatce schodowej. Powtorzylam jej chyba kilkanascie razy ze gdyby chciala zrezygnowac z Abi ma nam dac znac.
Poniewaz strasznie bylam skolowana to oczywiscie zapomnialam zostawic jej ksiazeczke zdrowia Abi, wiec w przyszlym tyg wybieramy sie do niej z wizyta a przy okazji dam jej ksiazeczke.

Mam nadzieje ze sie myle i ze Abi bedzie sie miala u niej dobrze, ze sprosta opiece nad starszym psiakiem i ze obie beda szczesliwe. Mimo to zamierzam kontrolowac poczynania Ani (szczegolnie po ostatniej histori z Basterem).

Fotki bede pozniej bo musze je zgrac, aczkolwiek w nowym domku nie udalo mi sie nic fajnego pstryknac bo Abi lazila z kata w kat obwachac wszystko i jak juz stanela w fajnej pozycji to zanim pstryknelam fotke to ona szla obwachac nowa rzecz.

Posted

Od Ani dostalam 100zl za co bardzo dziekuje :Rose:

40zl poszlo na paliwo reszte czyli 60zl wplace na Kieleckie psiaki :grins:
Prosze cioteczki o przepisanie bazarkow na inne potrzebujace psiaki i o nie wplacanie poki co pieniedzy na moje konto ;)

Posted

dariaopole napisał(a):
ostatnie zdjęcie jest najfajniejsze ;) :diabloti:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ubawiło mnie :diabloti:.

Abi kochana :multi: :multi: :multi:. Oby Ci było w nowym domku super, hiper i w ogóle!

Ada-jeje i Tengusia, dziękuję za upór i zawzięcie :loveu:. Warto było!

Posted

Z jednej strony bardzo się cieszę, że Abi pojechała do nowego domu ale z drugiej, skoro są wątpliwości to jakoś nie przychodzi mi to zbyt spokojnie...

Posted

ja za tydzien z pewnoscia pojade na kontrole bo i ja i moj TZ mamy watpliwosci a za bardzo nam na Abi zalezy zeby tak poprostu uznac ze ma dom i juz ... zreszta Anie osztrzegalam ze bede ja nawiedzac i kontrolowac :eviltong:

Posted

Piekary Śl takze mam bliziutko :grins:

jak wracalismy to na stacji kolo kauflandu widzialam suke husky z niebieskim oczkiem, chuda i brudna ale raczej spokojna wiec albo ktos puszcza ja samopas albo wloczy sie od jakiegos czasu, nie bardzo mialam jak ja zabrac a potem mi nawiala i nigdzie jej nie widzialam :(