Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Adria wyslalm ci meila, nie wiem czy cos pokrecilam ale dziewczyna odezwal sie dzis jeszcze raz z pytaniem o Abi, przepraszam Adria ze cie popedzam ale to pilne i czekam na szybka odpowiedz. Moze Abi nie bedzie musiala juz dluzej czekac na swoj wymarzony domek.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Adria wyslalm ci meila, nie wiem czy cos pokrecilam ale dziewczyna odezwal sie dzis jeszcze raz z pytaniem o Abi, przepraszam Adria ze cie popedzam ale to pilne i czekam na szybka odpowiedz. Moze Abi nie bedzie musiala juz dluzej czekac na swoj wymarzony domek.

Odpisałam już :)
Postaram sie podjechac tam jutro.

Posted

urlopik mily ale krotki jak to w zyciu bywa ech :eviltong:

bannerek prosze bardzo juz wklejam musisz go tylko zaznaczyc myszka i dac mu kopiuj i wkleic w swoim podpisie

widze ze jest cien nadziei na domek dla Abi :grins: aczkolwiek post w ktorym napisane jest ze owa osobka woli suke nie wysterylizowana napawa mnie obawami czy nasza Abi bedzie sie miala tam dobrze, czy tez nie zostanie zamieniona na lepszy model :angryy:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Adria czekamy z niecierpliwoscia.

juz pisze :)

Dziewczyna jak najbardziej swiadoma praw i obowiazkow zwiazanych z przyjeciem pod swoj dach psa. Zakochana w rasie. Wiecej szczegółów podam przez tel. tylko nie moge sie do Ciebie dodzwonić. Nie wiem, czy zle go spisalam :oops: Prosze podaj mi jeszcze raz nr. tel. do Ciebie :)

Posted

Ada-jeje napisał(a):
A jak myslisz Andziu, domki ktore chca przygarnac pod swoj dach bullowate musza byc swiadome swoich praw i obowiazkow w stosunku do psa. :mad:

a Mendelsona będą grac?:evil_lol:

Posted

Mam nadzieje dziewczyny ze domek dla Abi jest rzeczywiscie godny naszej dziewczynki. Ja ze swojej strony moge obiecac kontrole poadopcyjne ;) jutro zadzwonie do dziewczyny z Piekar i jesli wszystko dobrze pojdzie przewieziemy Abi w sobote do nowego domu, mam nadzieje ze uzbieramy jeszcze ostatnie pieniazki jakie beda nam potrzebne czyli za dwa dni Abi w hotelu 30zl, za szczepionke i za transport. Razem mysle ze bedzie to kolo 150 zl moze mniej. Poki co wyloze to z wlasnej kieszeni, mam tylko nadzieje ze mam cos na koncie zeby te pieniazki wylozyc :( do p. Tomka juz dzwonilam i jutro postara sie on zaszczepic Abi, martwi mnie jednak ten chory szczeniak czy to rozsadne brac teraz drugiego psa ??? i pytanie do was (moze glupie ale co tam) czy wirus parwo moge przeniesc na sobie do swoich psow ???

Posted

Tengusia - jesli masz zdrowe i szczepione dorosle psy to jest znikoma szansa na zarażenie. Ja mialam na tymczasie w pracy szczeniora z parwo i jakoś nic nie przytachalam do domu - a w pracy siedzę śrenio 9 godzin dziennie;)