Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
mały banerek to ja mam w podpisie - wystarczy skopiować!:lol: no chyba, że to nie o ten hodzi:cool3:

O ten mi chodzi... ale nie potrafie go skopiowac,,,,,,,,,,,,,,:oops:

Posted

[quote name='Ada-jeje']dzieki epe wyslalam juz kolejne PW tym razem do osoby ktora mi wskazalas.

Odpisamłam na PW, al enie jestem pewna czy doszło, bo caly czas mi sie dogo wiesza.
Domek moge sprawdzic, to zaden problem. Prosze o namiary i szczególy adopcji. Jakie warunki ustalone sa z nowym domkiem?
Najlepiej prosze o kontakt na @ : adria@tlen.pl
gg :4516965

Teraz koncze prace przy kompie, ale zajrze wieczorem.

Posted

bo zanim chcialam ci wyslac meile zadzwonilam jeszcze raz do dziewczyny zeby sie upewnic, niestety ale juz nie aktualne juz ma nastepnego pieska, wiem tylko ze kiedy zadzwonila w niedziele to powiedziala ze wolalaby zeby sunie nie byla sterylizowana, w odpowiedzi uslyszala ze sunia jest juz po sterylce. Moze to wlasnie byl powod dla ktorego zrezygnowala. :angryy:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dzieki Kasiu ze pamietasz o Abi, hanek a jak tam twoje ogloszenia czy jeszcze aktualne?

Ja porobię nowe, teraz z krótszym tekstem spróbuję (takim jak na plakacie) i umieszczę Abi w działach "mieszańce".