Ada-jeje Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Zapraszamy wszystkich ktorym los Abi nie jest obojetny na zakupy. Nowy bazarek dla Abi. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104827 Quote
Ada-jeje Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Widzialam dzis nasza piekna Abi bo inaczej nie mozna o niej powiedziec, jest jedynym psem ktorego nie boi sie mama pana Tomka i chetnie nawet ona wchodzi do boksu suni i ja wypuszcza. Pan Tomasz jest zachwycony Abi i mowi o niej w samych superlatywach, lagodna do ludzi, dzieci i innych psow :lol: oprocz oczywiscie kotow:placz: Nie zapomnialam ja wymiziac od ciebie Tengusiu a odemnie dostala buziaki. Wsrod kilku psow jakie widzialam u pana Tomka nasza Abi naprawde miss. Quote
Puma1984 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Z mojego bazarku jest 8 zł :mad: , ale od :loveu:shanti :loveu: (za rozne materialy,poszewki itp) mam 30zł. przelewac teraz czy pozniej jak jeszcze cos uzbieram?? mysle zrobic bazarek z ciuchami, tylko jak moj ast wyzdrowieje to sie za to wezme. Dzisiaj jade z nia na kroplowke moze bedzie dobrze.... :-( Quote
Ada-jeje Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Jak w takim tempie beda wplywac pieniazki na oplacenie hotelu, to ja nawet nie chce myslec co sie stanie z Abi, przeciez my juz ledwo ciagniemy z oplacaniem, nikt nie bedzie tez nam trzymal psa za darmo, zaczynam miec powaznego dola przez Abi. Wplacone przezemnie ostatnie 120 zl. to z bazarkow za ktore jeszcze nie do konca wplynely pieniazki. Za zgoda Diany i Taks moge jeszcze ubrac na oplate hoteliku z pieniedzy przelanych wlasnie przez Diane ale nie mozemy wszystkich pieniedzy ktore nam wplacaja ludzie na poszczegole cele przeznaczyc na oplacenie hotelu dla Abi. Tengusia zbierz pienizki na twoje konto i przelej panu Tomkowi za nastepny tydzien tz. od 01.lutego. Quote
Tengusia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Jolu tylko skad te pieniazki zebrac :placz: to co mi wplynie z bazarku Basi przesle p. Tomkowi jak najbardziej ale pozniej ciezko bedzie a domku jak nie bylo tak nie ma :placz: Quote
Ada-jeje Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 No to co robimy? Wyglada na to ze do polowy lutego Abi bedzie miala zaplacony hotel a pozniej :placz: znowu schronisko, gdzie Abi jest jeszcze pooglaszana oprocz Allegro bo to wiem ze zrobila maciaszek. Jakos z pomocy dla Abi powoli wszyscy rezygnuja, prawie juz nikogo nie obchodzi los Abi. Quote
hanek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Jakże nikogo! www.dwukropek.pl (Kraków i Katowice) www.ogloszenia.aleokazja.pl (śląskie i małopolskie) www.eoferty.com.pl krakow.olx.pl katowice.olx.pl www.mojpupil.pl portal.animalia.pl petworld.pl Tam jest poogłaszana Abi, jak ostatnio sprawdzałam to nie wygasły ogłoszenia, tydzień temu powiesiłam plakacik Abi w Pupilu. Quote
Tengusia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 ja w weekend postaram sie cos wyszperac na bazarek, poprosze tez znajomych zeby porozwieszali plakaty (szkoda tylko ze nie mam ich gdzie w kolorze wydrukowa ale poprosze tate i moze chociaz czarno biale bede miala), za tydzien w niedziele wyjezdzam na kilka dni ale jak wroce bede stawac na glowie byleby pomoc Abi i zeby czasem nie musiala trafic spowrotem do schronu Quote
Ada-jeje Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Haneczku jeszcze tylko w twoich ogloszeniach nadzieja, Tengusia pytalam juz kilka razy czy dawalyscie jakies ogloszenia do lokalnych gazet, jakos nikt do tej pora nie udzielil odpowiedzi na to pytanie. W necie jak do tej pory bez skutku przeciez trzeba probowac wszedzie bo czas ucieka a pieniedzy na hotel nie ma. Quote
andzia69 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 wysłałam dzisiaj tengusi pieniążki za bazarki. Zostało jeszcze 15 zł do podziału dla Abi i Piterka, ale to wyslę jak coś się uzbiera... Kolejny bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9395473 Quote
Tengusia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Ja do gazety nie dawalam ogloszenia ale postaram sie je zalatwic ;) poprosze tez Basie jak wyzdrowieje zeby oglosila Abi u siebie w Tarnowie :roll: Quote
Ada-jeje Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 trzeba wszedzie oglaszac gdzie sie da w calej Polsce bo wiadomo jak Abi znajdzie domek to zawsze mozna sie inna bieda zaopiekowac. Quote
Puma1984 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 U mnie w miescie plakaty Poli byly , ale w strazy miejskiej zaplacilam 30 zl za te plakaty, na jednej tablicy z ogloszeniami 1 dzien to 1 zł :-( na drzewach nie mozna bo beda sciagac... i boje sie dac... nie wiem... jak chcecie to moge po drzewach rozwiesic plakaty Quote
hanek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Puma1984 napisał(a):U mnie w miescie plakaty Poli byly , ale w strazy miejskiej zaplacilam 30 zl za te plakaty, na jednej tablicy z ogloszeniami 1 dzien to 1 zł :-( na drzewach nie mozna bo beda sciagac... i boje sie dac... nie wiem... jak chcecie to moge po drzewach rozwiesic plakaty O rany... Na drzewach to nie uchodzi. A może na rynnach? Na słupach drewnianych? Ja tak wieszam:oops: Quote
Puma1984 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 pomyslimy... kto ma plakat abi ?? poprosze na maila amstaff1984@tlen.pl Quote
hanek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Link do plakatu jest na stronie 58 wątku, w poście 576. Ale maila Ci wysłałam, jakby co. Quote
Puma1984 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9396090#post9396090 Quote
Ulaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Strasznie chciałabym zaoferowac tymczas, ale przecież Abi nie może mieszkać w budzie w kojcu... A w mieszkaniu nie da rady, głupia psica, czemu ona kotów nie lubi :shake: Dzisiaj ukaże się znowu ogłoszenie Abi w Przełomie. Myślę, że na razie dość, bo ludziom się opatrzy i na przyszły tydzień warto byłoby wystawić ją do Jeża. Zawsze są z Jeża telefony o psiaki... Co prawda w większości durne, ale może akurat uda się coś przesiać. Quote
Ada-jeje Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Nie rozumiem tylko dlaczego Katowice spia i nie daje ogloszen do swoich lokalnych gazet, a moze sie myle i dziewczyny tez daly ogloszenia. Quote
basiagk Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Tengusiu prosze o info czy pieniążki Andzi doszły. Quote
Tengusia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Ada-jeje napisał(a):Nie rozumiem tylko dlaczego Katowice spia i nie daje ogloszen do swoich lokalnych gazet, a moze sie myle i dziewczyny tez daly ogloszenia. Jola rozumiem twoje zniecierpliwienie ale ty sprobuj zrozumiec tez mnie, ja w chwili obecnej nie mam wogole kasy, mam doslownie puste konto i zeby kupic sobie chleb to musze od mamy pozyczac, i naprawde nie mam skad wylozyc zeby oglosic Abi w gazecie a z tego co sprawdzalam to kazde ogloszenie jest platne. Przykro mi ale pierw sama musze stanac na nogi jesli chodzi o kase a i z tym bedzie mi niezwykle ciezko bo w lutym czeka mnie wizyta u weta z moimi psami i pewnie 100 jak nie lepiej pojdzie :-( Quote
maciaszek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Tengusiu, zorientuj się jakie są koszty takich ogłoszeń i daj mi znać. Pieniądze się znajdą. Ot, choćby z "katowickiego" konta :). Quote
Tengusia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Maciaszku dziekuje ci bardzo bardzo :loveu: jutro po pracy podejde do redakcji i dowiem sie dokladnie ;) Quote
Tengusia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Zapraszam do ogladania :grins: http://www.youtube.com/watch?v=rHsR0EqtByA http://www.youtube.com/watch?v=FWg1_50_UIA Quote
Recommended Posts