Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani tak duzo juz pyta o 1% podatku ktory chetnie byscie nam ofiarowali ale sady nie sa tak przychylne jak wy i niestety zadne stowarzyszenie ani fundacje nie dostaja od reki wpisu statusu pozytku publicznego, jak dobrze pojdzie to w przyszlym roku bedzie mozna nam taki podatek odpisac.

Posted

maciaszku ja chyba pisalam na niebieskim fo odnosnie tego szczeniaka ze jak cos to moge go przygarnac na tydzien moze dwa ;) co do transportu to moge go w weekend przewiezc pociagiem jak sie nic nie znajdzie ;)

Posted

dzisiaj wplynelo mi 10zl z bazarku od Diana79, razem na koncie mam 81 zl ;)

z czego dzisiaj przelalam na konto p. Tomka 105 zl za kolejny tydzien Abi w jego hotelu i tym samym mam puste konto :( Abi ma oplacony hotelik do 23.01.08 :helo:

Posted

Puma dzieki wielkie :loveu: poki co czekam na odpowiedz dziewczyny z fundacji na ktore konto beda zbierane pieniazki. Bo poki co byly na moim koncie ale jako ze Abi jest pod opieka fundacji wiec to oni powinni przejac paleczke jesli chodzi o pieniazki ;)

jak tylko cos bede wiedziec to dam ci znac :loveu:

Posted

Tengusia fundacja tez musi miec pieniazki na koncie zeby nimi dysponowac, jak sama widzisz tez jedyne co moglam zrobic dla Abi to tylko bazarki, i jak narazie bedzie z bazarkow okolo 100 zl. tyle mozemy znow zaplacic. I tylko nystepny bazarek moge dla Abi zafundowac.

Posted

dostalam wiadomosc od Ada-jeje ze wplaci ona pieniazki za kolejny tydzien Abi w hoteliku, czyli nasza babuszka bedzie miec oplacony hotelik do konca stycznia :multi: Pamietajmy jednak ze placic bedzie trzeba dalej (chyba ze stanie sie cud :modla: ) wiec bazarki i wplaty mile widziane cioteczki na pomoc naszej babuni :loveu:

Posted

Dzisiaj dzwoniła pan o Abi!!!!!

Jest to starszy pan, ale w dobrej kondycji i bardzo wesoły. Mieszka sam w bloku na osiedlu między lasami. Smutno mu i nie ma kogo się odezwac, chciałby miec z kim wyjśc na spacer i jednocześnie czuc sie bezpiecznie.

Wydał mi się bardzo fajnym kandydatem dla Abi. Odesłałam go do Ada-jeje.

Posted

Bylam tez wczoraj w lecznicy i nie zauwazylam plakatu z Abi, juz sama nie wiem czy prosilam hanek o zrobienie plakatu dla Abi i powieszenie w lecznicy, bo moja drukarka jak juz kiedys zauwazylas Ulka robi bardzo brzydkie plakaty i dlatego nie drukuje plakatow, moge drukowac umowy i inne pisama ale nie plakaty.