Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiagk napisał(a):
Bardzo fajny plakacik tylko to podkreślenie że jest typu bullowatego może przyciągac nieodpowiednie osoby.

i tak odpadną w sitku :roll:

Posted

Dziekuje Basiu za przekazanie informacji :Rose:

Abi miala sterylke, zniosla ja dzielnie a weterynarz byl zdziwiony bardzo jej spokojnym usposobieniem. Wczoraj troche wymiotowala ale to normalne. Przy okazji wyczyscili jej kamien na zebach, podobno zeby ma w fatalnym stanie. To by bylo na tyle, ja przypominam ze za tydzien we wtorek musze przelac pieniazki za kolejny tydzien Abi u p. Tomka, i za nastepny kolejne i kolejne. Martwie sie czy przy takiej ilosci szczeniakow porzucanych nasza staruszka znajdzie ten jedyny wymarzony dom :(

Doddy prosze cie umiesc info na swojej fundacyjnej stronie ze Abi jest po sterylce.

Dziekuje bardzo za plakacik, jak tylko dojde do siebie to poprosze brata zeby go u siebie w pracy powiesil (pracuje w szkole muzycznej).

Pozdrawiam i uciekam do lozeczka

Posted

wreszcie doszlam do siebie i dzisiaj czuje sie jak czlowiek a nie jak jego wrak :multi:

Sylwia kochanie dziekuje ci za uznanie :Rose:

na forum molos pojawil sie jeden chetny do adopcji, podalam mu numer Joli z fundacji (Ady-jeje) mam nadzieje ze chociaz zadzwoni bo o decyzji boje sie myslec i marzyc ;)

Posted

a powiedzcie moje miłe - czy w końcu ktoś konfrontował Abi z kotem???? bo wiecie... tak sobie myślę, że może jej dać szansę....

jeśli ktoś pamięta Ksenę z wrocka to będzie wiedzial o co chodzi....

a czy Abi zgodzilaby się np. z sunią?

Posted

Dzis znow rozmawialam z panem Tomaszem i z relacji pana Tomasza Abi nie wykazuje agresji ani do psow ani do sun ale nie toleruje kota, moze byc tez wydadoptowana do rodziny z dzieckiem.

Posted

Przepraszam za offa, ale tu fani amstaffów....
Jest sprawa: dzisiaj przyjedzie do katowickiego schroniska babka oddać swojego 5-miesięcznego amstaffa. Do jutra psiak będzie w hoteliku, potem (jeśli nie znajdzie sie nikt kto go weźmie, choćby na tymczas) trafi do boksu ze szczeniakami. Przepełnionego i niestety też siejącego choroby :-(.
Ktoś może pomóc? Choćby wziąć psiaka na tymczas...