hanek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Podałam numer do Ada-jeje, skoro jutro już będzie można dzwonić. Plakat do pobrania: http://genobis.rootnode.pl/abi.pdf Quote
basiagk Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Bardzo fajny plakacik tylko to podkreślenie że jest typu bullowatego może przyciągac nieodpowiednie osoby. Quote
Ulaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 basiagk napisał(a):Bardzo fajny plakacik tylko to podkreślenie że jest typu bullowatego może przyciągac nieodpowiednie osoby. i tak odpadną w sitku :roll: Quote
basiagk Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dostałam wiadomość od Tengusi że Abi już po sterylce i wszystko odbyło się bez komplikacji. SUPER! Quote
Ada-jeje Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 A ja wlasnie o sterylke zapytac chcialam, ale mnie uprzedzilas. Super!!! Quote
Tengusia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Dziekuje Basiu za przekazanie informacji :Rose: Abi miala sterylke, zniosla ja dzielnie a weterynarz byl zdziwiony bardzo jej spokojnym usposobieniem. Wczoraj troche wymiotowala ale to normalne. Przy okazji wyczyscili jej kamien na zebach, podobno zeby ma w fatalnym stanie. To by bylo na tyle, ja przypominam ze za tydzien we wtorek musze przelac pieniazki za kolejny tydzien Abi u p. Tomka, i za nastepny kolejne i kolejne. Martwie sie czy przy takiej ilosci szczeniakow porzucanych nasza staruszka znajdzie ten jedyny wymarzony dom :( Doddy prosze cie umiesc info na swojej fundacyjnej stronie ze Abi jest po sterylce. Dziekuje bardzo za plakacik, jak tylko dojde do siebie to poprosze brata zeby go u siebie w pracy powiesil (pracuje w szkole muzycznej). Pozdrawiam i uciekam do lozeczka Quote
ruda76 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Tengusia Ty sie wylecz wreszcie kochana:mad:, bo cięzko o taką artystkę co ze schroniskowymi bidami przez poł POlski pociagami robi sobie wycieczki;) Quote
Tengusia Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 wreszcie doszlam do siebie i dzisiaj czuje sie jak czlowiek a nie jak jego wrak :multi: Sylwia kochanie dziekuje ci za uznanie :Rose: na forum molos pojawil sie jeden chetny do adopcji, podalam mu numer Joli z fundacji (Ady-jeje) mam nadzieje ze chociaz zadzwoni bo o decyzji boje sie myslec i marzyc ;) Quote
maciaszek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 O! Coś się ruszyło na molosach? Tam taki zastój był... Quote
Ada-jeje Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A wiec czekam na telefon z pytaniem o Abi. Quote
Tengusia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Witam moja kochana Abisie :loveu: domek chcemy domek :helo: Quote
Tengusia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Abi przypomina sie wszystkim !!! Quote
andzia69 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 i co - niekt się nie odezwal????? Ulaa - Ada-jeje mówila o suni astce pręgusce z Dzierżoniowa;) Quote
Ada-jeje Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Nikt nie dzwoni i nikt nie pyta ani o Abi ani o Peki. :placz: Quote
Tengusia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Abi moja slodka kochana Abi :loveu: Quote
Tengusia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Abi przypomina sie wszystkim !!!! Quote
andzia69 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 a powiedzcie moje miłe - czy w końcu ktoś konfrontował Abi z kotem???? bo wiecie... tak sobie myślę, że może jej dać szansę.... jeśli ktoś pamięta Ksenę z wrocka to będzie wiedzial o co chodzi.... a czy Abi zgodzilaby się np. z sunią? Quote
Ada-jeje Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dzis znow rozmawialam z panem Tomaszem i z relacji pana Tomasza Abi nie wykazuje agresji ani do psow ani do sun ale nie toleruje kota, moze byc tez wydadoptowana do rodziny z dzieckiem. Quote
Tengusia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Abi najgrzeczniejsza mordka pod sloncem szuka i czeka :( Quote
maciaszek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Przepraszam za offa, ale tu fani amstaffów.... Jest sprawa: dzisiaj przyjedzie do katowickiego schroniska babka oddać swojego 5-miesięcznego amstaffa. Do jutra psiak będzie w hoteliku, potem (jeśli nie znajdzie sie nikt kto go weźmie, choćby na tymczas) trafi do boksu ze szczeniakami. Przepełnionego i niestety też siejącego choroby :-(. Ktoś może pomóc? Choćby wziąć psiaka na tymczas... Quote
Recommended Posts