hanek Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Na razie dodałam Abi na: www.dwukropek.pl (Kraków i Katowice) www.ogloszenia.aleokazja.pl (śląskie i małopolskie) www.eoferty.com.pl krakow.olx.pl katowice.olx.pl www.mojpupil.pl portal.animalia.pl petworld.pl Quote
Ada-jeje Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Hanus Abi dziekuje ci calym swoim psim serduszkiem. :lol::lol: Quote
Tengusia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 widze ze cioteczki trzymaja reke na pulsie :loveu: Abi napewno bedzie wam wdzieczna choc sama o tym nie wie :grins: Quote
Tengusia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 dostalam wplate na konto w wysokosci 40zl z wpisem DLA ABI OD KILLERA I RESZTY - Sylwia czy to od ciebie ??? Dostalam potwierdzenie ze Abi bedzie miala sterylke w srode, jutro przeleje na nia pieniazki, p. Tomek pisal tez ze Abi bardzo grzeczna jest tylko ze on uwaza sie za malo miarodajne zrodlo takich informacji bo jak sam twierdzi u niego psy zawsze sa grzeczne :razz: a my dalej szukamy naszej niuni domku wspanialego domku :helo: Quote
Ulaa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Abi będzie w Przełomie. A nuż się uda :cool3: Quote
Tengusia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 ruda76 napisał(a):Tak wysłalismy dla Abi grosik. dziekuje ci :Rose: Quote
Tengusia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Stan konta po ostatniej wplacie Ruda76 wynosil 326 zl :grins: z czego dzisiaj przelalam na konto p. Tomka 105 zl za pobyt Abi od 10.01 do 16.01 i 150 zl na sterylke. Na koncie zostalo mi na chwile obecna 71 zl. To nie wiele ale mysle ze z bazarkow cos sie uzbiera :loveu: Teraz czekam z niecierpliwoscia na wiesci po zabiegu (jutro ma miec sterylke) no i nadal szukamy domku dla naszej Abi nawet DT byloby dobrym rozwiazaniem bo za hotelik trzeba placic ... Quote
andzia69 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 i dalej cisza w sprawie domku????:shake: Quote
Tengusia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 andzia69 napisał(a):i dalej cisza w sprawie domku????:shake: niestety a te ciagle przybywajace nowe biedy nie pocieszaja mnie wcale wrecz przeciwnie jestem tym poprostu zalamana :placz: Quote
maciaszek Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Abisiu kochana, ja to chyba dzisiaj u Ciebie jeszcze nie byłam, prawda :)? Quote
Tengusia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 maciaszek napisał(a):Abisiu kochana, ja to chyba dzisiaj u Ciebie jeszcze nie byłam, prawda :)? ano nie bylas cioteczka :mad: :eviltong: Quote
maciaszek Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Tengusia napisał(a):ano nie bylas cioteczka :mad: :eviltong:To będę podwójnie :evil_lol:. Quote
Ulaa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Abi ma w Przelomie ogłoszenie z fotką! :multi: Hanek widziała dzisiaj :p Quote
maciaszek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 andzia69 napisał(a):Może ktos się zakocha????:pMiejmy nadzieję! Quote
Ulaa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 :wallbash: tam jest podany nr do Ady-jeje, a Ada-jeje jest teraz w Niemcach Quote
Ada-jeje Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Szkoda ze jest tylko moj nr. podany, bo ja wracam dopiero w piatek i wtedy znow wlacze komorke. Ulka a co z sunia preguska czy dostalas meila z fotka? Prosilam cie o wstawienie jej na naszej stronce, mialam telefon z pytaniem o astka znow z Chorzowa od kolezanki ktora widziala Ramzesa. Powiedzialam ze skontaktuje sie po powrocie tak ze jest szansa dla jeszcze jednego asta ale ja bede nalegac na astke. Quote
dariaopole Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ja do Abisi zaglądam ale nic nie piszę bo domku ani kasy zaoferować nie mogę niestety :shake: Quote
Ada-jeje Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Hanus kochana czy mozna cie jeszcze prosic o plakacik dla Abisi do porozwieszania tu i owdzie. Quote
hanek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Zrobię, posiłkując się tekstem Ulii z Przełomu. Quote
Ulaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ada-jeje napisał(a):Szkoda ze jest tylko moj nr. podany, bo ja wracam dopiero w piatek i wtedy znow wlacze komorke. Ulka a co z sunia preguska czy dostalas meila z fotka? Prosilam cie o wstawienie jej na naszej stronce, mialam telefon z pytaniem o astka znow z Chorzowa od kolezanki ktora widziala Ramzesa. Powiedzialam ze skontaktuje sie po powrocie tak ze jest szansa dla jeszcze jednego asta ale ja bede nalegac na astke. Jaka znowu pręguska? :-o Quote
Ada-jeje Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Rozmawialysmy o niej jak ostnio bylysmy na adopcji z Ramzesem, chodzi o astke Peki. Quote
Ulaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ada-jeje napisał(a):Rozmawialysmy o niej jak ostnio bylysmy na adopcji z Ramzesem, chodzi o astke Peki. niestety nie kojarzę. widziałam ją? u kogo jest? Quote
Recommended Posts