Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostalam wplate na konto w wysokosci 40zl z wpisem DLA ABI OD KILLERA I RESZTY - Sylwia czy to od ciebie ???

Dostalam potwierdzenie ze Abi bedzie miala sterylke w srode, jutro przeleje na nia pieniazki, p. Tomek pisal tez ze Abi bardzo grzeczna jest tylko ze on uwaza sie za malo miarodajne zrodlo takich informacji bo jak sam twierdzi u niego psy zawsze sa grzeczne :razz: a my dalej szukamy naszej niuni domku wspanialego domku :helo:

Posted

Stan konta po ostatniej wplacie Ruda76 wynosil 326 zl :grins: z czego dzisiaj przelalam na konto p. Tomka 105 zl za pobyt Abi od 10.01 do 16.01 i 150 zl na sterylke. Na koncie zostalo mi na chwile obecna 71 zl. To nie wiele ale mysle ze z bazarkow cos sie uzbiera :loveu:

Teraz czekam z niecierpliwoscia na wiesci po zabiegu (jutro ma miec sterylke) no i nadal szukamy domku dla naszej Abi nawet DT byloby dobrym rozwiazaniem bo za hotelik trzeba placic ...

Posted

andzia69 napisał(a):
i dalej cisza w sprawie domku????:shake:

niestety a te ciagle przybywajace nowe biedy nie pocieszaja mnie wcale wrecz przeciwnie jestem tym poprostu zalamana :placz:

Posted

Szkoda ze jest tylko moj nr. podany, bo ja wracam dopiero w piatek i wtedy znow wlacze komorke. Ulka a co z sunia preguska czy dostalas meila z fotka? Prosilam cie o wstawienie jej na naszej stronce, mialam telefon z pytaniem o astka znow z Chorzowa od kolezanki ktora widziala Ramzesa. Powiedzialam ze skontaktuje sie po powrocie tak ze jest szansa dla jeszcze jednego asta ale ja bede nalegac na astke.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Szkoda ze jest tylko moj nr. podany, bo ja wracam dopiero w piatek i wtedy znow wlacze komorke. Ulka a co z sunia preguska czy dostalas meila z fotka? Prosilam cie o wstawienie jej na naszej stronce, mialam telefon z pytaniem o astka znow z Chorzowa od kolezanki ktora widziala Ramzesa. Powiedzialam ze skontaktuje sie po powrocie tak ze jest szansa dla jeszcze jednego asta ale ja bede nalegac na astke.

Jaka znowu pręguska? :-o

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Rozmawialysmy o niej jak ostnio bylysmy na adopcji z Ramzesem, chodzi o astke Peki.

niestety nie kojarzę.
widziałam ją? u kogo jest?