basiagk Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Mnie się bardzo podoba:p. Daria jest szybka...:user: Quote
Ada-jeje Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 A kto moze zrobic dla niej ogloszenie w gazecie, bo u nas w lokalnej to oczywiscie bierzemy na siebie. Quote
maciaszek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jak powiedziałam, tak zrobiłam. Skróciłam tu i ówdzie, dopisałam kilka rzeczy i oto allegro Abi: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=292108094. Quote
Tengusia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 dzieki cioteczki za ogloszenia :Rose: rzeczywiscie troszke mnie ponioslo z tym tekstem do ogloszenia :scared: mam nadzieje ze uda nam sie dzieki wam znalezc Abi domeczek bo zasluguje na szczesliwa starosc :loveu: Quote
Ada-jeje Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Niestety wczoraj jak skontaktowalam sie po raz kolejny z DT odmowil przyjecia :placz: suni tlumaczac sie ze idzie od poniedzialku do pracy i bedzie wracal pozno. Przykro mi ze tak sie stalo ale jedyne co moge zrobic w tej sytuacji to nastepny bazarek do oplacenia wspanialego hotelu u pana Tomasza. Mozemy jeszcze prosic Ulke zeby wziela Abi na DT ale jak narazie u niej tez jest DT zajety bo jest u niej Sorbon. Quote
Ada-jeje Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Owszem powiedzieli ze moze za dwa lub trzy tygodnie ale kto wie co powiedza nastepny raz. Quote
Tengusia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 nie jest dobrze :( moze zrobic akcje z cegielkami albo cos ... widzialam ze to naprawde sie sprawdza i nie jedna psia bieda dzieki temu wyzyla w hoteliku, moze sa osoby ktore moglyby regularnie wplacac jakies niewielkie kwoty, bo cos czuje ze Abi troche pobedzie u p. Tomka. Ada-jeje a rozmawialas juz z p. Tomkiem czy Abi moze u niego zostac ??? Quote
Ada-jeje Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dzis zadzwonie, bo wczoraj przygotowali mnie poznym wieczorem na to ze nie moga wziasc i tlumaczyli dlaczego ale odpowiedz potwierdzajaca otrzymamlam dzisiaj. Quote
Ulaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Strona Abi na www.proanimals.prv.pl w dziale Adopcji jest już gotowa. Myślałam jeszcze o tym, aby troszkę "zareklamowac" hotelik pana Tomka i podac na niego namiary oraz kilka dobrych słów. Tak dobrze opiekuje się sunią. Czy ktoś mógłby spytac pana Tomka co o tym myśli? Quote
Ada-jeje Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Tengusia nasza fundacja nie moze jeszcze zrobic akcji zbierania cegielek na Allegro bo jeszcze sprawy urzedowe w toku ale zapytam Amikat czy oni by mogli lub fundacja Ast. Powiadomilam juz pana Tomka o dalszym pobycie suni u niego. Pan Tomek tez na swoj sposob szuka jej domu i jak powiedzial o niej to juz mamuska nie lubi dlugich spacerow za to bardzo lubi duzo lezec i spac, to tak samo jak moj Jeje tez juz tatusiowaty bo sa w jednym wieku. A napewno pan Tomasz nie bedzie mial nic przeciwko temu zeby zareklamowac jego uslugi na naszej stronie. Quote
Tengusia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Na konto wplynela wplata od Jaaga - 22zl razem mamy 286 zl :Rose: dostalam maila od p. Tomka Witam. Podobno zanosi się na to,że Abi zostanie u nas na dłużej.Nie stanowi to dla mnie żadnego kłopotu, jak już pisałem Abi jest bezproblemowym psem.Świetnie dogaduje się już z innymi psami, nie mozna tego jednak powiedzieć o jej kontaktach z kotami. Potwierdziły się też moje obawy co do jej słuchu, ma go wyrażnie przytępiony . Jezeli jednak ktoś szuka psa spokojnego, mającego dawno za sobą okres obgryzania mebli i skakania na właściciela ,uwielbiającego nad to większość dnia przesypiać , nieuciążliwego na spacerach i potrafiącego wprawdzie szczekać na obcych jednak dalekiego od "rzucania się do gardła" - to Abi jest idealnym kandydatem. przesyłam kilka fotek Abi z moją córką Natalką, która dba o jej codzienny spacerek. pozdrawiam foteczki zaraz wstawie :cool3: Quote
dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ale Abisia ładna na tym ostatnim zdjęciu :loveu: Fundacja Ast na pewno nie ma nic przeciwko żeby patronować aukcję cegiełkową i żeby kasa wpływała na konto fundacji. Tylko niech lepiej ktoś zrobi aukcję i po prostu poda namiary i konto fundacji bo doddy ma za dużo roboty. Quote
Ada-jeje Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Zglosil sie wczoraj pan chetny do adopcji wlasnie Abi ale jak czytacie wypowiedzi pana Tomasza Abi nie toleruje kotow i dlatego nic nie wyszlo z adopcji. Quote
andzia69 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Patrzcie - to Abisia: a to Polcia: normalnie jak matka i córka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
dariaopole Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 dokładnie !!!bardzo są podobne no i obie przeurocze !! Quote
ruda76 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Tengusia gdzie wpłacamy pieniadze dla suni? pewnie gdzies to jest podane ale proszę dajcie namiar bo teraz trochę mams mało czasu Quote
Tengusia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Abi czesto biegala samopas do tego Pola tez ze slaska byla jesli sie nie myle wiec kto wie :cool3: Zastanawiam sie nad sterylka Abi u p. Tomka (wyslalam mu zapytanie na mail czy bylaby taka mozliwosc) mysle ze moze daloby rade i wtedy spokojnie mozna by nasza mamuske puscic do nowego domku ;) Quote
Tengusia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 dzieki Basiu :grins: ja tez postaram sie czegos poszukac ale narazie musze dokonczyc poprzednie bazarki bo przez te swieta strasznie sie wszystko rozjechalo ;) Quote
Recommended Posts