Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki cioteczki za ogloszenia :Rose: rzeczywiscie troszke mnie ponioslo z tym tekstem do ogloszenia :scared: mam nadzieje ze uda nam sie dzieki wam znalezc Abi domeczek bo zasluguje na szczesliwa starosc :loveu:

Posted

Niestety wczoraj jak skontaktowalam sie po raz kolejny z DT odmowil przyjecia :placz: suni tlumaczac sie ze idzie od poniedzialku do pracy i bedzie wracal pozno. Przykro mi ze tak sie stalo ale jedyne co moge zrobic w tej sytuacji to nastepny bazarek do oplacenia wspanialego hotelu u pana Tomasza. Mozemy jeszcze prosic Ulke zeby wziela Abi na DT ale jak narazie u niej tez jest DT zajety bo jest u niej Sorbon.

Posted

nie jest dobrze :( moze zrobic akcje z cegielkami albo cos ... widzialam ze to naprawde sie sprawdza i nie jedna psia bieda dzieki temu wyzyla w hoteliku, moze sa osoby ktore moglyby regularnie wplacac jakies niewielkie kwoty, bo cos czuje ze Abi troche pobedzie u p. Tomka.

Ada-jeje a rozmawialas juz z p. Tomkiem czy Abi moze u niego zostac ???

Posted

Strona Abi na www.proanimals.prv.pl w dziale Adopcji jest już gotowa.

Myślałam jeszcze o tym, aby troszkę "zareklamowac" hotelik pana Tomka i podac na niego namiary oraz kilka dobrych słów. Tak dobrze opiekuje się sunią. Czy ktoś mógłby spytac pana Tomka co o tym myśli?

Posted

Tengusia nasza fundacja nie moze jeszcze zrobic akcji zbierania cegielek na Allegro bo jeszcze sprawy urzedowe w toku ale zapytam Amikat czy oni by mogli lub fundacja Ast. Powiadomilam juz pana Tomka o dalszym pobycie suni u niego. Pan Tomek tez na swoj sposob szuka jej domu i jak powiedzial o niej to juz mamuska nie lubi dlugich spacerow za to bardzo lubi duzo lezec i spac, to tak samo jak moj Jeje tez juz tatusiowaty bo sa w jednym wieku. A napewno pan Tomasz nie bedzie mial nic przeciwko temu zeby zareklamowac jego uslugi na naszej stronie.

Posted

Na konto wplynela wplata od Jaaga - 22zl

razem mamy 286 zl :Rose:

dostalam maila od p. Tomka

Witam.
Podobno zanosi się na to,że Abi zostanie u nas na dłużej.Nie stanowi to dla mnie żadnego kłopotu, jak już pisałem Abi jest bezproblemowym psem.Świetnie dogaduje się już z innymi psami, nie mozna tego jednak powiedzieć o jej kontaktach z kotami. Potwierdziły się też moje obawy co do jej słuchu, ma go wyrażnie przytępiony .
Jezeli jednak ktoś szuka psa spokojnego, mającego dawno za sobą okres obgryzania mebli i skakania na właściciela ,uwielbiającego nad to większość dnia przesypiać , nieuciążliwego na spacerach i potrafiącego wprawdzie szczekać na obcych jednak dalekiego od "rzucania się do gardła" - to Abi jest idealnym kandydatem.
przesyłam kilka fotek Abi z moją córką Natalką, która dba o jej codzienny spacerek.
pozdrawiam

foteczki zaraz wstawie :cool3:

Posted

ale Abisia ładna na tym ostatnim zdjęciu :loveu:
Fundacja Ast na pewno nie ma nic przeciwko żeby patronować aukcję cegiełkową i żeby kasa wpływała na konto fundacji. Tylko niech lepiej ktoś zrobi aukcję i po prostu poda namiary i konto fundacji bo doddy ma za dużo roboty.

Posted

Abi czesto biegala samopas do tego Pola tez ze slaska byla jesli sie nie myle wiec kto wie :cool3:

Zastanawiam sie nad sterylka Abi u p. Tomka (wyslalam mu zapytanie na mail czy bylaby taka mozliwosc) mysle ze moze daloby rade i wtedy spokojnie mozna by nasza mamuske puscic do nowego domku ;)