Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiedzcie dziewczyny czy suni mozna robic ogloszenia ??? i jak wygladalaby sprawa z uregulowaniem platnosci za jej pobyt w schronisku, mysle tu o zapytaniu ile wyniosl by rachunej i jak to wogole wygladac bedzie jak wlascicielka sie nie zjawi a ktos bedzie chcial Abi adoptowac ...

Posted

[quote name='Tengusia']Powiedzcie dziewczyny czy suni mozna robic ogloszenia ??? i jak wygladalaby sprawa z uregulowaniem platnosci za jej pobyt w schronisku, mysle tu o zapytaniu ile wyniosl by rachunej i jak to wogole wygladac bedzie jak wlascicielka sie nie zjawi a ktos bedzie chcial Abi adoptowac ...
W chwili obecnej kompletnie nie ma sensu robić ogłoszeń. co więcej - powiedziałabym nawet, że robić ich nie można. W najbliższym czasie sunia na 100% nie zostanie wydana, a nie ma co rozjuszać schronu.
Najpierw trzeba ustalić jaka dokładnie jest sytuacja Abigail, potem dopiero można będzie rozważać jak jej pomóc. Musimy się na razie wstrzymać.
No chyba, że zaczniemy zbierać kasę na ew. hotel (kiedyś w przyszłości) i najwyżej jak się okaże, że Abigail tam nie trafi to pojedzie jakiś inny psiak.

Posted

Prosze was dziewczyny wstrzymajcie sie z dalszymi pytaniami o Abigail, i dalszymi komentarzami na forum o tej suni. Jak bedzie mozna o niej pisac albo ja albo maciaszek damy wam o tym znac. W chwili obecnej mozna jej i calej sprawie tylko zaszkodzic.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Prosze was dziewczyny wstrzymajcie sie z dalszymi pytaniami o Abigail, i dalszymi komentarzami na forum o tej suni. Jak bedzie mozna o niej pisac albo ja albo maciaszek damy wam o tym znac. W chwili obecnej mozna jej i calej sprawie tylko zaszkodzic.

ok...ale mamy piękną pogodę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

maciaszek napisał(a):
:roflt: :roflt:
A my mamy kiepską (deszcz i smętnie) :eviltong:.

a ty jak Polak marudzisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: u mnie tyż piździ i leje - ale ja jak Amerykanin (bo oni zawsze są zadowoleni:evil_lol:) godom, ze mamy piękną pogodę!

Posted

Ada-jeje napisał(a):
oj pogodojcie se dziolchy, :roll: jeszcze jest jeden temat do pogodania oprocz pogody :-o jak sie czujecie, jak tam wasze zdrowie a w kosciach to wos nie lomie. :evil_lol:

łoooo dyć trochu katarku mom - ale w kościach mnie nie łomie!:evil_lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
no dziolchy slabo wom ta slaszczyzna idzie, byk za bykiem ale nie byda wos juz poprawiac. :razz:

wiesz - bo my ino po wsiowemu bardziejsze - nie po śląskiemu:evil_lol::evil_lol:

Posted

Poki co suni nie bedziemy oglaszac, ja pojade do schroniska na poczatku listopada (zgodnie z tym co uslyszalam od pani w schronisku) i dowiem sie jak wyglada sytuacja Abigail.
Mysle ze dobrze by bylo zrobic jakies bazarki i zaczac zbiorke pieniedzy dla Abi, zeby miec pieniazki jak juz uda sie ja wyciagnac ze schronu. Jesli by sie nie udalo z jakichkolwiek powodow to pieniazki bedzie mozna przeznaczyc na innego psa.

Posted

Koniec miesiaca sie zbliza, w nastepnym tygodniu zadzwonie do schroniska (zgodnie ze wskazuwkami pani ktora ostatnio odprawila mnie z kwitkiem) i zapytam czy sunie mozna odwiedzic i czy jest do adopcji ... jesli panie zgodza sie zebym przyjechala zobaczyc sunie byloby dobrze zebym pojechala tam z kims, mam tu na mysli jedna z osobek ktora prowadzi katwowicki watek i ktora juz znaja w schronisku.

Pozdrawiam