Tengusia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 To moze Pitus zostanie u niego :grins: Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 zalozylam naszej Abi watek na molosach moze tam ja ktos wypatrzy ;) http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=425007&posted=1#post425007 Quote
ruda76 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Teraz tylko fajny i odpowiedzialny dom by się dziewczynie przydał;) Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 dobranoc moja slodka :loveu: :sleep2: :sleep: Quote
Ada-jeje Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Tengusia tak cie obserwuje i widze ze zakochals sie w Abi bez pamieci. :lol: Mam propozycje dla ciebie nie do odrzucenia, :angryy: oddaj Bolusia mamie a ty zatrzymaj Abi. :evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Mojego Bolusia w zyciu bym nie oddala, Fazuli zreszta tez :loveu: Quote
Tengusia Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 wlasnie dostalam nowe foteczki od p. Tomka :mdrmed: Quote
Ada-jeje Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dziekujemy panu Tomkowi za karmienie nas tak przyjemna strawa duchowa, :loveu: Pitus i Abi swietnie jak widac na fotkach sie dogaduja i nawet pasuja do siebie :loveu: fajnie by balo ogladac ich w nowym domku razem. Och ale mi sie marzy. :huh: Quote
Tengusia Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Abi chce do domku a tu cioteczek jak na lekarstwo :mad: Quote
Ada-jeje Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Tengusia a moze by Abi jeszcze na inne fora bullowatych pooglaszac. Quote
Tengusia Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 ja ja dalam na molosy i jest na niebieskich ast ... tam jestem zalogowana ;) ja mysle ze podstawa sukcesu teraz to rzucic ogloszenia o niej ... Quote
Ada-jeje Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Mysle ze po nowym roku mozna by dac ogloszenie, bo teraz to ludzie masla chyba nie o psach.:shake: Quote
andzia69 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Fajnie razem wygladają Piterek-pituś i Abi:loveu::loveu::loveu::loveu: Szkoda, ze ludzie nie doceniają tych psow i wyrzucają jak śmieci...:-( Quote
maciaszek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Tengusia napisał(a):Abi chce do domku a tu cioteczek jak na lekarstwo :mad:Ciotka Maciaszek bywa rzadko, przyznaje, ale prawie cały jej czas na dogo pochłania teraz Dżek z katowickiego schronu, co ugryzł chłopca z DT i mieszka sobie obecnie samotnie na działce i na jego wątku buzują straszne emocje i nie raz powstaje mała czy większa awantura....:roll: Zgadzam się z p.Jolą co do ogłoszeń. Rzeczywiście sensowniej zrobić je po Nowym Roku. Podtrzymuję swoją ofertę Allegro! Quote
dariaopole Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ja też tu zaglądam. Cieszę się ,że Abi jest w tak wspaniałym hoteliku:) po nowym roku ruszymy z kampanią reklamową Abisi !!!:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ciociu maciaszek i ciociu dariaopole trzymamy was za slowo i po nowym roku przypomnimy wam wasze obietnice. :-o Quote
dariaopole Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ada-jeje napisał(a):Ciociu maciaszek i ciociu dariaopole trzymamy was za slowo i po nowym roku przypomnimy wam wasze obietnice. :-o przypomnijcie przypomnijcie bom sklerotyczka straszna jest :) A Abi poogłaszam na portalach gdzie jestem zalogowana :) Quote
maciaszek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Abi biegnij do góry. A czy ja Wam już życzyłam spokojnych świąt i w ogóle wszystkiego dobrego??? Quote
Tengusia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Ada-jeje moglabys dac mi znac co z DT dla naszej Abi ??? bo jesli nie wypali to bedzie trzeba ustalic z p. Tomkiem czy przetrzyma dluzej Abi ... Quote
Ada-jeje Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ja jestem w kontakcie z panem Tomkiem i po swietach bede wiedziec co z DT bo nie tylko ze oni nie chca psa na dluzej niz na miesac to przez ten czas chce Abi zrobic sterylke, ale na czas sterylki musialabym ja wziasc do siebie bo jedzic 4 razy z Chelmka do Chrzanowa jest dosc klopotliwe, 30 km za kazdym razem a do tego to jest ojciec z synem ktorzy sobie z suka po sterylce nie dadza rady. A u mnie jak wiesz sa jeszcze dwie sunie na DT i zyje nadzieja ze pojda po swietach do nowych domkow, wtedy plan bylby rozwiazany. Quote
Ada-jeje Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 A co tu tak cicho, wszyscy zapomnieli o naszej Abi, no to w gore kochana, zeby juz cie ktos wypatrzyl.:crazyeye: Quote
maciaszek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ada-jeje napisał(a):A co tu tak cicho, wszyscy zapomnieli o naszej Abi, no to w gore kochana, zeby juz cie ktos wypatrzyl.:crazyeye: No fakt..., nie pojawialiśmy się... :oops: Święta, święta... Ale teraz Abi leć do góry! Quote
andzia69 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 można Abisię już oglaszać....przecież im wcześniej tym lepiej;) a kiedy planowana sterylka? Quote
Recommended Posts