Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia tak cie obserwuje i widze ze zakochals sie w Abi bez pamieci. :lol: Mam propozycje dla ciebie nie do odrzucenia, :angryy: oddaj Bolusia mamie a ty zatrzymaj Abi. :evil_lol:

Posted

Dziekujemy panu Tomkowi za karmienie nas tak przyjemna strawa duchowa, :loveu: Pitus i Abi swietnie jak widac na fotkach sie dogaduja i nawet pasuja do siebie :loveu: fajnie by balo ogladac ich w nowym domku razem. Och ale mi sie marzy. :huh:

Posted

Tengusia napisał(a):
Abi chce do domku a tu cioteczek jak na lekarstwo :mad:
Ciotka Maciaszek bywa rzadko, przyznaje, ale prawie cały jej czas na dogo pochłania teraz Dżek z katowickiego schronu, co ugryzł chłopca z DT i mieszka sobie obecnie samotnie na działce i na jego wątku buzują straszne emocje i nie raz powstaje mała czy większa awantura....:roll:

Zgadzam się z p.Jolą co do ogłoszeń. Rzeczywiście sensowniej zrobić je po Nowym Roku. Podtrzymuję swoją ofertę Allegro!

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ciociu maciaszek i ciociu dariaopole trzymamy was za slowo i po nowym roku przypomnimy wam wasze obietnice. :-o

przypomnijcie przypomnijcie bom sklerotyczka straszna jest :) A Abi poogłaszam na portalach gdzie jestem zalogowana :)

Posted

Ja jestem w kontakcie z panem Tomkiem i po swietach bede wiedziec co z DT bo nie tylko ze oni nie chca psa na dluzej niz na miesac to przez ten czas chce Abi zrobic sterylke, ale na czas sterylki musialabym ja wziasc do siebie bo jedzic 4 razy z Chelmka do Chrzanowa jest dosc klopotliwe, 30 km za kazdym razem a do tego to jest ojciec z synem ktorzy sobie z suka po sterylce nie dadza rady. A u mnie jak wiesz sa jeszcze dwie sunie na DT i zyje nadzieja ze pojda po swietach do nowych domkow, wtedy plan bylby rozwiazany.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
A co tu tak cicho, wszyscy zapomnieli o naszej Abi, no to w gore kochana,
zeby juz cie ktos wypatrzyl.:crazyeye:

No fakt..., nie pojawialiśmy się... :oops: Święta, święta...
Ale teraz Abi leć do góry!