Tengusia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 jak dla mnie to chyba bez wiekszej roznicy Ulaa ;) Quote
Tengusia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Finanse na chwile obecna mam na koncie Abi 213,50zl wydatki hotelik do dnia 02.01.07 - 220 zl paliwo na przewoz Abi do hoteliku - 40 zl wizyta u weta (szczepienie na wscieklizne + tabletki na robaki) - 38zl ostatnia wplata za bazarek Ewatonieja - 24,50zl Quote
andzia69 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Zaraz wystawię bazarek dla Abi, Ady i szczylka pitka (od Leny-zet) koszt naklejki 15 zł Quote
Tengusia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='andzia69']Zaraz wystawię bazarek dla Abi, Ady i szczylka pitka (od Leny-zet) koszt naklejki 15 zł Dzieki ciotka :loveu: Quote
andzia69 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Bazarek dla Abi, Ady i Pitusia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9129321#post9129321 Quote
Tengusia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='andzia69']Bazarek dla Abi, Ady i Pitusia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9129321#post9129321 dzieki ciotka raz jeszcze :Rose: Quote
maciaszek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ulaa napisał(a):Tengusia i Maciaszek, mogę o Was napisać z nazwiskami czy tylko imiona?Spokojnie możesz podawać moje nazwisko, może jeszcze jaka sława mnie czeka ;) :eviltong:. Zaraz wysyłam fotki. Quote
Tengusia Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 i na dobranoc podniose moja slicznosc :loveu: Quote
maciaszek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 No to ja podrzucę w nocy :). Kto może porobić ogłoszenia? Ja mogę zrobić Allegro, tylko jakiś ładny tekścik bym poprosiła... Quote
Ada-jeje Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Prosimy chetnego do napisania tekstu dla Abi na Allegro. :roll: Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Ja postaram sie cos stworzyc sensownego ale to pozniej bo teraz mam troche zaleglych spraw do zalatwienia przez ta moja chorobe ;) Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Czemu cioteczki nie zagladaja do mojej kochanej Abigail :mad: Dostalam kolejnego maila od p. Tomka i poraz kolejny stwierdzam ze Abi to naprawde wyjatkowy psiak :-o [FONT=Arial] [FONT=Arial][SIZE=2]Witam[/FONT] Tak sobie obserwuję tu ta Waszą Abi i mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć ,że to porządne psisko ! Z ogromnym apetytem na życie, dosłownie jak by chciała nadrobic ten stracony czas. Jest przewidywalna i b. towarzyska choć nie nachalna. Potrafi dogadać się z innymi psami , wykazuje chęć do zabawy z nimi ( poki co testuję to z Abi na smyczy ). Nie toleruje innych psów przy misce i tych zbytnio spoufalających się kiedy jest zamknięta w boksie. Reakcji na koty jeszcze nie znamy. Powoli rozumie, ze kupe robi sie na wybiegu a nie dywanie ! Po zbyt obfitym posilku potrafi zwymiotowac , pewnie ma ,,zasuszony,, zoładek wiec wymaga czestego karmienia w mniejszych porcjach. No to poki co tyle nowosci. posylam kilka fotek. pozdrawiam.Tomek [/FONT] Quote
andzia69 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 alez ona koffana!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dobra ten hotelik dla niej, bo przynajmniej bedzie wiadomo czego mozna sie spodziewac. A przy misce to chyba jeszcze dlugo nie bedzie nikogo tolerowac. Quote
maciaszek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Toż to spaślak normalnie ;)... Jak widzicie, nie umiem wyjść z szoku jak ona fajnie wygląda bez tych wystających kości wszelakich... Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Abi dalej czeka na domek swoj jedyny i na zawsze !!! Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=HkZE7H4tvxc Quote
andzia69 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Abisiu - pokaz się - ty teraz taka piękna dostojna dama jesteś:loveu: Quote
Ada-jeje Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Rozmawialam dzis z panem Tomkiem zeby podziekowac za fotki ktore nam przyslal i poprosic zeby juz dla Abi kupil kaganiec, bo jak pojdzie do DT zasugeruje zeby w bloku przez korytarzu jednak wychodzila w kagancu chocby tylko na poczatek. Ostroznosc poplaca, za co od pana Tomka dostalam pochwale, powiedzial to tylko swiadczy o mojej odpowiedzialnosci w stosunku do psa. Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Ada-jeje napisał(a):Rozmawialam dzis z panem Tomkiem zeby podziekowac za fotki ktore nam przyslal i poprosic zeby juz dla Abi kupil kaganiec, bo jak pojdzie do DT zasugeruje zeby w bloku przez korytarzu jednak wychodzila w kagancu chocby tylko na poczatek. Ostroznosc poplaca, za co od pana Tomka dostalam pochwale, powiedzial to tylko swiadczy o mojej odpowiedzialnosci w stosunku do psa. Adus takich osob jak ty nie da sie nie chwalic :loveu: co do p. Tomka to mysle ze Abi nie mogla trafic do lepszego hoteliku. Ja osobiscie jestem pelna podziwu dla niego, to ze poswieca czas naszej Abi, to ze obserwuje ja pod katem zachowan pozadanych i nie pozadanych, relacje na biezaco i nawet fotki ... poprostu hotelik 5 gwiazdkowy jak nic :loveu: Quote
diana79 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Abi wspaniale trafiła i wygląda cudownie :loveu: :multi: Quote
Ada-jeje Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Faktycznie mozna powiedziec ze hotelik pana Tomka jest pieciogwiazdkowy, :loveu: link ktory jest podany do jego strony mowi tez sam za siebie, ma on tylko cztery kojce wewnetrzne a cztery psy latwo jest zaobserwowac i czegos nauczyc zwlaszcza jak sie jest osoba ktora ma doswiadczenie w tym temacie. Powiedzial mi jeszcze ze zakochal sie w Pitusiu ktory trafil tam na drugi dzien po naszej Abi i choc nie mial juz miejsca wewnatrz to ONka sierciucha wsadzil do kojca zewnetrzenego zreszta widac go na fotkach z Abi a Pitusia dal do kojca wewnetrzenego.:lol: Jego hotelik mozna polecac kazdemu, dobrze ze taki znalazlyscie.:multi: Quote
Recommended Posts