Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Finanse

na chwile obecna mam na koncie Abi 213,50zl

wydatki

hotelik do dnia 02.01.07 - 220 zl
paliwo na przewoz Abi do hoteliku - 40 zl
wizyta u weta (szczepienie na wscieklizne + tabletki na robaki) - 38zl

ostatnia wplata za bazarek

Ewatonieja - 24,50zl

Posted

Ulaa napisał(a):
Tengusia i Maciaszek, mogę o Was napisać z nazwiskami czy tylko imiona?
Spokojnie możesz podawać moje nazwisko, może jeszcze jaka sława mnie czeka ;) :eviltong:.
Zaraz wysyłam fotki.

Posted

Czemu cioteczki nie zagladaja do mojej kochanej Abigail :mad:

Dostalam kolejnego maila od p. Tomka i poraz kolejny stwierdzam ze Abi to naprawde wyjatkowy psiak :-o

[FONT=Arial]

[FONT=Arial][SIZE=2]Witam[/FONT]
Tak sobie obserwuję tu ta Waszą Abi i mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć ,że to porządne psisko ! Z ogromnym apetytem na życie, dosłownie jak by chciała nadrobic ten stracony czas. Jest przewidywalna i b. towarzyska choć nie nachalna. Potrafi dogadać się z innymi psami , wykazuje chęć do zabawy z nimi ( poki co testuję to z Abi na smyczy ). Nie toleruje innych psów przy misce i tych zbytnio spoufalających się kiedy jest zamknięta w boksie. Reakcji na koty jeszcze nie znamy. Powoli rozumie, ze kupe robi sie na wybiegu a nie dywanie !
Po zbyt obfitym posilku potrafi zwymiotowac , pewnie ma ,,zasuszony,, zoładek wiec wymaga czestego karmienia w mniejszych porcjach. No to poki co tyle nowosci. posylam kilka fotek.
pozdrawiam.Tomek
[/FONT]

Posted

Rozmawialam dzis z panem Tomkiem zeby podziekowac za fotki ktore nam przyslal i poprosic zeby juz dla Abi kupil kaganiec, bo jak pojdzie do DT zasugeruje zeby w bloku przez korytarzu jednak wychodzila w kagancu chocby tylko na poczatek. Ostroznosc poplaca, za co od pana Tomka dostalam pochwale, powiedzial to tylko swiadczy o mojej odpowiedzialnosci w stosunku do psa.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Rozmawialam dzis z panem Tomkiem zeby podziekowac za fotki ktore nam przyslal i poprosic zeby juz dla Abi kupil kaganiec, bo jak pojdzie do DT zasugeruje zeby w bloku przez korytarzu jednak wychodzila w kagancu chocby tylko na poczatek. Ostroznosc poplaca, za co od pana Tomka dostalam pochwale, powiedzial to tylko swiadczy o mojej odpowiedzialnosci w stosunku do psa.

Adus takich osob jak ty nie da sie nie chwalic :loveu: co do p. Tomka to mysle ze Abi nie mogla trafic do lepszego hoteliku. Ja osobiscie jestem pelna podziwu dla niego, to ze poswieca czas naszej Abi, to ze obserwuje ja pod katem zachowan pozadanych i nie pozadanych, relacje na biezaco i nawet fotki ... poprostu hotelik 5 gwiazdkowy jak nic :loveu:

Posted

Faktycznie mozna powiedziec ze hotelik pana Tomka jest pieciogwiazdkowy, :loveu: link ktory jest podany do jego strony mowi tez sam za siebie, ma on tylko cztery kojce wewnetrzne a cztery psy latwo jest zaobserwowac i czegos nauczyc zwlaszcza jak sie jest osoba ktora ma doswiadczenie w tym temacie. Powiedzial mi jeszcze ze zakochal sie w Pitusiu ktory trafil tam na drugi dzien po naszej Abi i choc nie mial juz miejsca wewnatrz to ONka sierciucha wsadzil do kojca zewnetrzenego zreszta widac go na fotkach z Abi a Pitusia dal do kojca wewnetrzenego.:lol: Jego hotelik mozna polecac kazdemu, dobrze ze taki znalazlyscie.:multi: