andzia69 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 cud miód i orzeszki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Jeszcze co do platnosci, za wizyte u weta dalam 38zl, paliwo 40zl, hotelik oplacony do 2.01.08 - p. Tomasz policzyl nam za 15 dni (choc jest 16 :cool3:) i jeszcze piec zloty spuscil wiec zaplacilam 220zl. Ile zostalo sprawdze wieczorkiem bo teraz troszke brak mi sil ;) Quote
Ada-jeje Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Tengusia dziekujemy ci za wszystko co zrobilas dla Abi, to wlasnie ty uparcie dazylas ostatnio do wyciagniecia Abi ze schronu. :loveu::loveu:Dziekujemy rowniez za piekne foty, a teraz kuruj sie cioteczko i wracaj do zdrowia.:lol::lol: Porownajcie dziewczyny fotki z pierwszej strony :-( z fotkami wstawionymi przez Tengusie juz po wyjsciu Abi ze chronu. :multi::multi: Quote
maciaszek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Ada-jeje']Tengusia dziekujemy ci za wszystko co zrobilas dla Abi, to wlasnie ty uparcie dazylas ostatnio do wyciagniecia Abi ze schronu. :loveu::loveu:Dziekujemy rowniez za piekne foty, a teraz kuruj sie cioteczko i wracaj do zdrowia.:lol::lol: Nic dodać, nic ująć! Dzięki raz jeszcze :loveu: i ZDROWIEJ! Porownajcie dziewczyny fotki z pierwszej strony :-( z fotkami wstawionymi przez Tengusie juz po wyjsciu Abi ze chronu. :multi::multi:Właśnie porównuję i jestem zaskoczona. pozytywnie oczywiście :multi:. Jaka ona duża i prawie grubiutka ;). [quote name='Tengusia']Jeszcze co do platnosci, za wizyte u weta dalam 38zl, paliwo 40zl, hotelik oplacony do 2.01.08 - p. Tomasz policzyl nam za 15 dni (choc jest 16 :cool3:) i jeszcze piec zloty spuscil wiec zaplacilam 220zl. Ile zostalo sprawdze wieczorkiem bo teraz troszke brak mi sil ;) Jak sprawdzisz i okaże się, że jest zapotrzebowanie na kasę to daj znać. Przeleję cosik z "katowickiego konta". Pamiętaj o tym źródle pieniądzy (teraz albo później). http://images33.fotosik.pl/82/3b903377b05d3831.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Tengusiu, dla takich chwil warto działać :loveu:. Dzięki raz jeszcze. Quote
Tengusia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Ada-jeje napisał(a):Tengusia dziekujemy ci za wszystko co zrobilas dla Abi, to wlasnie ty uparcie dazylas ostatnio do wyciagniecia Abi ze schronu. :loveu::loveu:Dziekujemy rowniez za piekne foty, a teraz kuruj sie cioteczko i wracaj do zdrowia.:lol::lol: Porownajcie dziewczyny fotki z pierwszej strony :-( z fotkami wstawionymi przez Tengusie juz po wyjsciu Abi ze chronu. :multi::multi: Bez twojej pomocy Jolu i bez pomocy Anety nie wiele sama bym zdzialala :Rose: Maciaszku jak tylko zajdzie potrzeba to bedziemy o tobie pamietac :Rose: narazie jest okay mam tylko nadzieje ze sunia jest zdrowa i wtedy po nowym roku zaczniemy myslec o sterylce :cool3: Quote
kako80 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 super! jestescie wielkie! gratuluje i bardzo Wam dziekuje! Quote
ruda76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Tengusia a Ty przypadkiem nie miałas byc juz w łozku:mad: Quote
Tengusia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 ruda76 napisał(a):Tengusia a Ty przypadkiem nie miałas byc juz w łozku:mad: ale ile mozna w lozku lezec :cool3: i jak jeszcze dwie bestie klada sie na ciebie :evil_lol: to juz lepiej poszperac sobie na dogo :evil_lol: Quote
irysek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 a czy abi nie miala isc do hoteliku... na to mialy pojsc pieniadze z bazarku? gratuluje wyrwania jej ze schronu ;) Quote
andzia69 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 irysek napisał(a):a czy abi nie miala isc do hoteliku... na to mialy pojsc pieniadze z bazarku? gratuluje wyrwania jej ze schronu ;) przecież ona jest w hotelu;) oj irysek - czytaj dobrze:lol: Quote
Tengusia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='irysek']a czy abi nie miala isc do hoteliku... na to mialy pojsc pieniadze z bazarku? gratuluje wyrwania jej ze schronu ;) strone wczesniej napisalam Jeszcze co do platnosci, za wizyte u weta dalam 38zl, paliwo 40zl, hotelik oplacony do 2.01.08 - p. Tomasz policzyl nam za 15 dni (choc jest 16 :cool3:) i jeszcze piec zloty spuscil wiec zaplacilam 220zl. Ile zostalo sprawdze wieczorkiem bo teraz troszke brak mi sil ;-) Pozdrawiam ;) Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Dostalam maila od p. Tomka [SIZE=2]Witam. U Abi wszystko w najlepszym porzadku. Jest póki co B.grzeczna. Nie ma tendencji do przeskakiwania ogrodzenia więc chodzi luzem, poznała juz kazdy kąt , Nie prowokuje też bójek z innymi psami, no chyba że przy misce :), cały czas ma wilczy apetyt i próbuje najeść się ''na zapas'' ale to u schroniskowych biedaków standart. fakt na tych zdjęciach była strasznie zabiedzona ! Bardzo wiele dla niej zrobiliście. Jest tu u nas ogromnie przyjacielska ,pełna życia i dosłownie lgnie do ludzi . Zrobię w wolnych chwilach jakieś fotki to prześlę i jak ją poobserwuje to znów się odezwę. Pozdrawiam serdecznie. Tomek. Quote
diana79 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ale wspaniałe wiadomości :multi: sunia po tak długim czasie w schronisku jest taka przyjacielska i grzeczna :loveu: to niesamowity pies :loveu::multi: Quote
Ada-jeje Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A wiec z jej psychika wszystko w porzadku, czyli jednak bedzie miala szanse na znalezienie domku, :multi:oczywiscie po sterylce a z jedzeniem napewno tez wszystko sie ulozy chociaz wiadomo asty to zarloki. :evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Na dzien dobry podrzuce nasze malenstwo do gory :loveu: mnie tez bardzo ten mail ucieszyl i nie powiem zebym nie byla zaskoczona ze po tak dlugim okresie w odosobnieniu ona zachowuje sie tak cudnie :D Quote
kako80 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 super! kochana sunieczka! podnosze! teraz domku szukamy! Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ja mam pytanko Ada-jeje chyba glownie do ciebie a prosbe do reszty cioteczek ... czy bedziemy nasza Abi gdziesik oglaszac ??? dobrze wiemy tu wszyscy jak wazne sa ogloszenia i ze dzieki nim w duzej mierze udaje nam sie znalezc nowe domki dla sierotek ;) Ja jak cos moge zrobic allegro chyba ze Ada-jeje zrobi allegro z fundacji ??? Quote
Ada-jeje Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jak na razie to damy ja tylko na nasza stronke i ogloszenie do naszej gazety jak juz bedzie u nas na DT, na Allegro tez mozna bedzie ja wstawic po nowym roku. Jako Funacja nie mozemy jeszcze wystepowac na Allegro bo dopiero wczoraj odebralam pismo z KRS i jeszcze jest troche spraw urzedowych do zalatwienia. Quote
Ulaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Potrzebuje tekst o Abigail na stronkę. Jej historię: kiedy trafiła do schroniska, na mocy jakich przepisów została skazana i przez kogo, jakie fundacje się zaangażowały oraz jakie media. Prosze także o fotki chudej Abigail na zwierzaki_chrzanow@o2.pl Quote
Ada-jeje Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 W rozmowie jakie prowadzilam z UM w Katowicach nie dowiedzialam sie dokladnej daty zgarniecia Abi, powiedziano mi natomiast ze jej roczny pobyt konczy sie w pazdzierniku tego roku, to znaczy ze decyzja na podstawie ktora wydal UM musiala zapasc wlasnie w pazdzierniku ubieglego roku, tylko nie wiadomo jak dlugo Abi czekala na wydanie takiej decyzji. Po rozmowie z Amikat dowiedzialam sie ze bylo to jeszcze przed wakacjami w ubieglym roku czyli maj, czerwiec. Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 czyli biedna psina męczyła się w schronie ponad 1,5 roku!!!:angryy: biedna niunia:-(:-( Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 andzia69 napisał(a):czyli biedna psina męczyła się w schronie ponad 1,5 roku!!!:angryy: biedna niunia:-(:-( oj Andzia biedna :( ale zniosla to dzielnie i to mnie bardzo cieszy :cool3: Ulaa co do takich wiadomosci to chyba Ada-jeje ma ich najwiecej ;) bo ja to niewiele o niej wiem tyle co od was sie dowiedzialam ... a fotki to Maciaszek bedzie miala napewno :roll: Quote
maciaszek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mam fotki, mam. Tylko muszę je odgrzebać na płytach (zgrałam jakiś czas temu). Nie wiem czy dziś mi się uda... Proszę przypomnijcie mi o tym jutro! Quote
Ulaa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Tengusia i Maciaszek, mogę o Was napisać z nazwiskami czy tylko imiona? Quote
Recommended Posts