Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze co do platnosci, za wizyte u weta dalam 38zl, paliwo 40zl, hotelik oplacony do 2.01.08 - p. Tomasz policzyl nam za 15 dni (choc jest 16 :cool3:) i jeszcze piec zloty spuscil wiec zaplacilam 220zl. Ile zostalo sprawdze wieczorkiem bo teraz troszke brak mi sil ;)

Posted

Tengusia dziekujemy ci za wszystko co zrobilas dla Abi, to wlasnie ty uparcie dazylas ostatnio do wyciagniecia Abi ze schronu. :loveu::loveu:Dziekujemy rowniez za piekne foty, a teraz kuruj sie cioteczko i wracaj do zdrowia.:lol::lol:
Porownajcie dziewczyny fotki z pierwszej strony :-( z fotkami wstawionymi przez Tengusie juz po wyjsciu Abi ze chronu. :multi::multi:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Tengusia dziekujemy ci za wszystko co zrobilas dla Abi, to wlasnie ty uparcie dazylas ostatnio do wyciagniecia Abi ze schronu. :loveu::loveu:Dziekujemy rowniez za piekne foty, a teraz kuruj sie cioteczko i wracaj do zdrowia.:lol::lol:
Nic dodać, nic ująć!
Dzięki raz jeszcze :loveu: i ZDROWIEJ!

Porownajcie dziewczyny fotki z pierwszej strony :-( z fotkami wstawionymi przez Tengusie juz po wyjsciu Abi ze chronu. :multi::multi:
Właśnie porównuję i jestem zaskoczona. pozytywnie oczywiście :multi:. Jaka ona duża i prawie grubiutka ;).

[quote name='Tengusia']Jeszcze co do platnosci, za wizyte u weta dalam 38zl, paliwo 40zl, hotelik oplacony do 2.01.08 - p. Tomasz policzyl nam za 15 dni (choc jest 16 :cool3:) i jeszcze piec zloty spuscil wiec zaplacilam 220zl. Ile zostalo sprawdze wieczorkiem bo teraz troszke brak mi sil ;)
Jak sprawdzisz i okaże się, że jest zapotrzebowanie na kasę to daj znać. Przeleję cosik z "katowickiego konta". Pamiętaj o tym źródle pieniądzy (teraz albo później).

http://images33.fotosik.pl/82/3b903377b05d3831.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Tengusiu, dla takich chwil warto działać :loveu:. Dzięki raz jeszcze.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Tengusia dziekujemy ci za wszystko co zrobilas dla Abi, to wlasnie ty uparcie dazylas ostatnio do wyciagniecia Abi ze schronu. :loveu::loveu:Dziekujemy rowniez za piekne foty, a teraz kuruj sie cioteczko i wracaj do zdrowia.:lol::lol:

Bez twojej pomocy Jolu i bez pomocy Anety nie wiele sama bym zdzialala :Rose:

Maciaszku jak tylko zajdzie potrzeba to bedziemy o tobie pamietac :Rose: narazie jest okay mam tylko nadzieje ze sunia jest zdrowa i wtedy po nowym roku zaczniemy myslec o sterylce :cool3:

Posted

ruda76 napisał(a):
Tengusia a Ty przypadkiem nie miałas byc juz w łozku:mad:

ale ile mozna w lozku lezec :cool3: i jak jeszcze dwie bestie klada sie na ciebie :evil_lol: to juz lepiej poszperac sobie na dogo :evil_lol:

Posted

irysek napisał(a):
a czy abi nie miala isc do hoteliku... na to mialy pojsc pieniadze z bazarku? gratuluje wyrwania jej ze schronu ;)

przecież ona jest w hotelu;) oj irysek - czytaj dobrze:lol:

Posted

[quote name='irysek']a czy abi nie miala isc do hoteliku... na to mialy pojsc pieniadze z bazarku? gratuluje wyrwania jej ze schronu ;)

strone wczesniej napisalam

Jeszcze co do platnosci, za wizyte u weta dalam 38zl, paliwo 40zl, hotelik oplacony do 2.01.08 - p. Tomasz policzyl nam za 15 dni (choc jest 16 :cool3:) i jeszcze piec zloty spuscil wiec zaplacilam 220zl. Ile zostalo sprawdze wieczorkiem bo teraz troszke brak mi sil ;-)

Pozdrawiam ;)

Posted

Dostalam maila od p. Tomka

[SIZE=2]Witam.
U Abi wszystko w najlepszym porzadku. Jest póki co B.grzeczna. Nie ma tendencji do przeskakiwania ogrodzenia więc chodzi luzem, poznała juz kazdy kąt , Nie prowokuje też bójek z innymi psami, no chyba że przy misce :), cały czas ma wilczy apetyt i próbuje najeść się ''na zapas'' ale to u schroniskowych biedaków standart. fakt na tych zdjęciach była strasznie zabiedzona ! Bardzo wiele dla niej zrobiliście. Jest tu u nas ogromnie przyjacielska ,pełna życia i dosłownie lgnie do ludzi . Zrobię w wolnych chwilach jakieś fotki to prześlę i jak ją poobserwuje to znów się odezwę.
Pozdrawiam serdecznie. Tomek.

Posted

A wiec z jej psychika wszystko w porzadku, czyli jednak bedzie miala szanse na znalezienie domku, :multi:oczywiscie po sterylce a z jedzeniem napewno tez wszystko sie ulozy chociaz wiadomo asty to zarloki. :evil_lol:

Posted

Na dzien dobry podrzuce nasze malenstwo do gory :loveu:

mnie tez bardzo ten mail ucieszyl i nie powiem zebym nie byla zaskoczona ze po tak dlugim okresie w odosobnieniu ona zachowuje sie tak cudnie :D

Posted

Ja mam pytanko Ada-jeje chyba glownie do ciebie a prosbe do reszty cioteczek ... czy bedziemy nasza Abi gdziesik oglaszac ??? dobrze wiemy tu wszyscy jak wazne sa ogloszenia i ze dzieki nim w duzej mierze udaje nam sie znalezc nowe domki dla sierotek ;)

Ja jak cos moge zrobic allegro chyba ze Ada-jeje zrobi allegro z fundacji ???

Posted

Jak na razie to damy ja tylko na nasza stronke i ogloszenie do naszej gazety jak juz bedzie u nas na DT, na Allegro tez mozna bedzie ja wstawic po nowym roku. Jako Funacja nie mozemy jeszcze wystepowac na Allegro bo dopiero wczoraj odebralam pismo z KRS i jeszcze jest troche spraw urzedowych do zalatwienia.

Posted

W rozmowie jakie prowadzilam z UM w Katowicach nie dowiedzialam sie dokladnej daty zgarniecia Abi, powiedziano mi natomiast ze jej roczny pobyt konczy sie w pazdzierniku tego roku, to znaczy ze decyzja na podstawie ktora wydal UM musiala zapasc wlasnie w pazdzierniku ubieglego roku, tylko nie wiadomo jak dlugo Abi czekala na wydanie takiej decyzji. Po rozmowie z Amikat dowiedzialam sie ze bylo to jeszcze przed wakacjami w ubieglym roku czyli maj, czerwiec.

Posted

andzia69 napisał(a):
czyli biedna psina męczyła się w schronie ponad 1,5 roku!!!:angryy:

biedna niunia:-(:-(

oj Andzia biedna :( ale zniosla to dzielnie i to mnie bardzo cieszy :cool3: Ulaa co do takich wiadomosci to chyba Ada-jeje ma ich najwiecej ;) bo ja to niewiele o niej wiem tyle co od was sie dowiedzialam ... a fotki to Maciaszek bedzie miala napewno :roll: