Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Ci pracownicy sa wogole normalni? Prowadzą narady, piszą pisma , myślą , rozwazają. :angryy:Dobrze ,ze nie orzekają na sprawach sadowych bo by chyba żaden wyrok nie zapadł:angryy:

Dobro psa powinno byc najwazniejsze ale widac ,ze tam nie bardzo komus zalezy tylko bawi się w biurokrację:mad:

Posted

Wiecie co az mi sie pisac nie chce, niby jest decyzja ale tak naprawde dalej jej nie ma ... wszystko to jest strasznie zakrecone ... czekam teraz na telefon z UM i wtedy wszystko sie wyjasni :huh:

Ada dostalam upowaznienie ... dzieki ;)

Plan jesli wydadza nam Abi jest taki ze jutro rano po nia jade, potem prosto do weta i do domciu na kapiel :loveu:

trzymajcie mocno kciuki :thumbs:

jak beda tylko jakies wiesci dam znac ...

Posted

maciaszek napisał(a):
O matko, co za ludzie...:roll: Ręce opadają. Niby taka prosta sprawa, a tyle zamieszania robią... :shake:
Trzymam kciuki i czekam na wieści!

mi rece tez juz opadly ale jestem dobrej mysli :-( przynajmniej staram sie

Posted

telefonu z UM nie bylo, pisalam do Anety ale narazie mi nie odpisala :(

normalnie zaczyna mnie to meczyc okrutnie, dlaczego oni nie moga nam poprostu wydac Abi tylko wiecznie cos musza wymyslac :placz:

Posted

dzwonilam do Anety i niestety czekamy ... poraz kolejny :( ... czasem zastanawiam sie czy to wszystko mnie nie przerasta ... prawda jest taka ze jesli jutro nie odbierzemy Abi to potem bedzie problem, ja pracuje i nawet jesli wezme ja w poniedzialek popoludniu to nie wiem kiedy moj TZ w tygodniu znajdzie czas zeby jechac do Cieszyna i czy wogole go znajdzie, a suni nie bede miala jak zostawic w domu pod moja nieobecnosc bo moze dojsc do tragedii (ja tam Boleslawowi nie ufam i mimo ze Abi to kobieta to wiem ze Bolus to Bolus i moze byc roznie) ... a hotelik mamy do poniedzialku zarezerwowany :placz: oby jutro rano Aneta zadzwonila i powiedziala ze moge jechac po Abi :modla:

Posted

Byłam dziś w schronie. Abi, do czasu wyjaśnienia sprawy, została przeniesiona do boksu hotelowego. Nie widziałam jej.
Tengusiu, pani dziwiła się dlaczego przestałaś się do nich odzywać w spr. suni.

Posted

Abi w boksie hotelowym :loveu::loveu::loveu: Tengusia to znaczy ze ty nie musialas czekac na zaden telefon tylko wystarczylo dzis podjechac do schronu i chyba dostalabys Abi, bo przynajmniej ja tak ta wiadomosc odebralam.:lol: