maciaszek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Tengusia napisał(a):jejku maciaszku kompletnie zapomnialam :(Spoko, ja w sumie też :oops: :evil_lol:. Quote
Ada-jeje Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Abi to juz prawie tydzien minal od narady w UM a ty dalej czekasz.:-( Quote
ruda76 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Czy Ci pracownicy sa wogole normalni? Prowadzą narady, piszą pisma , myślą , rozwazają. :angryy:Dobrze ,ze nie orzekają na sprawach sadowych bo by chyba żaden wyrok nie zapadł:angryy: Dobro psa powinno byc najwazniejsze ale widac ,ze tam nie bardzo komus zalezy tylko bawi się w biurokrację:mad: Quote
Ada-jeje Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A ja mysle ze w zlosliwosc i udowodnienie jak zwykle ze petent jest dla urzednika a nie odwrotnie, typowe w Polsce. Quote
Tengusia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Wiecie co az mi sie pisac nie chce, niby jest decyzja ale tak naprawde dalej jej nie ma ... wszystko to jest strasznie zakrecone ... czekam teraz na telefon z UM i wtedy wszystko sie wyjasni :huh: Ada dostalam upowaznienie ... dzieki ;) Plan jesli wydadza nam Abi jest taki ze jutro rano po nia jade, potem prosto do weta i do domciu na kapiel :loveu: trzymajcie mocno kciuki :thumbs: jak beda tylko jakies wiesci dam znac ... Quote
andzia69 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 tylko normalnie bombę podłożyc pod tych urzędasów p..ych:angryy::angryy::angryy: Quote
maciaszek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 O matko, co za ludzie...:roll: Ręce opadają. Niby taka prosta sprawa, a tyle zamieszania robią... :shake: Trzymam kciuki i czekam na wieści! Quote
Tengusia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 maciaszek napisał(a):O matko, co za ludzie...:roll: Ręce opadają. Niby taka prosta sprawa, a tyle zamieszania robią... :shake: Trzymam kciuki i czekam na wieści! mi rece tez juz opadly ale jestem dobrej mysli :-( przynajmniej staram sie Quote
Ada-jeje Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tengusia to czekamy jutro na twoj wpis, ale juz pomyslny. Quote
Tengusia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 telefonu z UM nie bylo, pisalam do Anety ale narazie mi nie odpisala :( normalnie zaczyna mnie to meczyc okrutnie, dlaczego oni nie moga nam poprostu wydac Abi tylko wiecznie cos musza wymyslac :placz: Quote
Ada-jeje Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A wiec nastepna sobote i niedziele Abi musi siedziec w schronisku, tak bardzo komus cos swiatecznego zycze ze az nie bede o tym pisac. Quote
kako80 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 boze, niech to sie wreszcie skonczy! szczesliwie dla abi oczywiscie! Quote
Tengusia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 dzwonilam do Anety i niestety czekamy ... poraz kolejny :( ... czasem zastanawiam sie czy to wszystko mnie nie przerasta ... prawda jest taka ze jesli jutro nie odbierzemy Abi to potem bedzie problem, ja pracuje i nawet jesli wezme ja w poniedzialek popoludniu to nie wiem kiedy moj TZ w tygodniu znajdzie czas zeby jechac do Cieszyna i czy wogole go znajdzie, a suni nie bede miala jak zostawic w domu pod moja nieobecnosc bo moze dojsc do tragedii (ja tam Boleslawowi nie ufam i mimo ze Abi to kobieta to wiem ze Bolus to Bolus i moze byc roznie) ... a hotelik mamy do poniedzialku zarezerwowany :placz: oby jutro rano Aneta zadzwonila i powiedziala ze moge jechac po Abi :modla: Quote
Ada-jeje Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tengusia jak to do poniedzialku, czy znaczy to ze od wtorku juz bedzie zajety?:crazyeye: Quote
Tengusia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Ada-jeje napisał(a):Tengusia jak to do poniedzialku, czy znaczy to ze od wtorku juz bedzie zajety?:crazyeye: Ada wyslalam ci pw Quote
kako80 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 matko boska! ja juz mam dosc! ten schron i to wszystko mnie dobija... sunieczko kochana 3maj sie! jeszcze troche musisz wytrzymac! Quote
pati Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 wicie c to tylko u nas tak jest , ze psu nie mozna pomoc bo nie mozna go zabrac ze schronu. Co to ma byc!!! Quote
maciaszek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Byłam dziś w schronie. Abi, do czasu wyjaśnienia sprawy, została przeniesiona do boksu hotelowego. Nie widziałam jej. Tengusiu, pani dziwiła się dlaczego przestałaś się do nich odzywać w spr. suni. Quote
Ada-jeje Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Abi w boksie hotelowym :loveu::loveu::loveu: Tengusia to znaczy ze ty nie musialas czekac na zaden telefon tylko wystarczylo dzis podjechac do schronu i chyba dostalabys Abi, bo przynajmniej ja tak ta wiadomosc odebralam.:lol: Quote
basiagk Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Tengusia to chyba zaraz zbzikuje:evil_lol: Quote
Recommended Posts